Cinsel Yaşam Cinsnel hayatını renklendirmeye çalışan bir çifte neler önerirsiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Önerileriniz var mı? Denenmiş onaylanmış öneriler özellikle. Güncellemeler1 yıl Güncel Cinsnel hayatını renklendirmeye çalışan bir çifte neler önerirsiniz? Cevapla Çift Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl mekan değişiklikleri, oyuncaklar, kıyafetler, roleplay denenebilir ya da iki tarafta açıksa grup yapılabilir 3 8 Yorumla Soran 1 yıl Oyuncaklar var listemizde. Hangilerini denediniz siz yazdıklarınız içinde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl saydıklarımı denedim Yorumla Soran 1 yıl evli misiniz peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl sonuncusunu denediğinizde bir pişmanlık oldu mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl biz bir pişmanlık yaşamadık aksine ikimiz de çok zevk aldık açıkçası Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla İzmirgeceleri35 1 yıl Yok artık 😱 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nasıl ki cinsel hayatınız bir rutininiz var mı ona göre öneride bulunayım 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin derdim bilgi almak mı öyleyse neden yorum yapanlara geri dönmüyorsun cevap vermiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Rutin hafatada 2 ama monoton Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen mi isteksizsin eşin mi Yorumla Soran 1 yıl varsa somut onerin yaz dostum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş bol yala Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İki tarafın uyusutugu ama denenmeyen seyler var mı 0 7 Yorumla Soran 1 yıl ne gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Taraflar sizlersiniz siz bileceksiniz bunu nasıl bir fantezi dünyanız var bunu siz biliyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok mu aklınızda bir seyler Yorumla Soran 1 yıl var birseyler bakalım deneyecegiz gibi Yorumla Soran 1 yıl sen evli misin? denediğiniz şeyler varsa işe yarayan yazabilirisn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Begendm sorunu Yorumla Soran 1 yıl sorumu cevaplmamdınız Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Farklı pozisyonlar fanteziler yapılabilir 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ne zamandır evlisin Ne sıklıkla oluyor şimdi 0 4 Yorumla Aslanbey032 1 yıl güncel Yorumla Soran 1 yıl 10 yıl haftada 2 Yorumla Aslanbey032 1 yıl Sana mı sıradan geliyor artık sadece Yorumla Aslanbey032 1 yıl hatta yazarsan daha güzel olur Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl ayrılmalarını 1 2 Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla Soran 1 yıl yok artık sende Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eşini paylaşmaya ne dersin 0 9 Yorumla Soran 1 yıl yaptınız mı? Cevap sahibi 1 yıl Yok ama istediğim iliski türü Soran 1 yıl haberi var mı Cevap sahibi 1 yıl Yok tabikide Soran 1 yıl Ne düşünüyorsun peki Cevap sahibi 1 yıl Hayal sanirim zor yani Soran 1 yıl yatakta konusu geçti mi Cevap sahibi 1 yıl Hayir da ufak ufak söylüyorum iste senin ki ne durumda Cevap sahibi 1 yıl Olur begendim sorunu
Gizli Üye (30-35) 1 yıl cuckold dene 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaptınız mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben evli değilim bro Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
mekan değişiklikleri, oyuncaklar, kıyafetler, roleplay denenebilir ya da iki tarafta açıksa grup yapılabilir
Oyuncaklar var listemizde. Hangilerini denediniz siz yazdıklarınız içinde
saydıklarımı denedim
evli misiniz peki
evet
sonuncusunu denediğinizde bir pişmanlık oldu mu
biz bir pişmanlık yaşamadık aksine ikimiz de çok zevk aldık açıkçası
?
Yok artık 😱
Nasıl ki cinsel hayatınız bir rutininiz var mı ona göre öneride bulunayım
Senin derdim bilgi almak mı öyleyse neden yorum yapanlara geri dönmüyorsun cevap vermiyorsun
Rutin hafatada 2 ama monoton
Sen mi isteksizsin eşin mi
varsa somut onerin yaz dostum
Boş bol yala
İki tarafın uyusutugu ama denenmeyen seyler var mı
ne gibi
Taraflar sizlersiniz siz bileceksiniz bunu nasıl bir fantezi dünyanız var bunu siz biliyorsunuz
yok mu aklınızda bir seyler
var birseyler bakalım deneyecegiz gibi
sen evli misin? denediğiniz şeyler varsa işe yarayan yazabilirisn
Begendm sorunu
sorumu cevaplmamdınız
Farklı pozisyonlar fanteziler yapılabilir
Ne zamandır evlisin
Ne sıklıkla oluyor şimdi
güncel
10 yıl haftada 2
Sana mı sıradan geliyor artık sadece
hatta yazarsan daha güzel olur