Oyuncaklar rp ve fantezi şeklinde
sevgilimle güzel bir cinsel hayatımız var yakında evlenmeyi düşünüyoruz ama rutinleşip sıkıcı hala gelmesini istemiyoruz neler denenebilir özellikle KS deki erkekler en iyi bildiğiniz şey bu zaten sjdjk
Oyuncaklar rp ve fantezi şeklinde
sevgilimle güzel bir cinsel hayatımız var yakında evlenmeyi düşünüyoruz ama rutinleşip sıkıcı hala gelmesini istemiyoruz neler denenebilir özellikle KS deki erkekler en iyi bildiğiniz şey bu zaten sjdjk
seks oyuncakları almalısınız kırbac kelepce fantezi gecelikler oyun oynayarak sevişeceksiniz bir birinizi cezalandırarak halka açık yerlerde yapmayı nedeyeceksiniz inanın çok heyecanlı bir okadar da zevkli oluyor ikinizde bir birinizi arzulamaya devam ettiğiniz sürece söylediklerimden başka oyuncaklar yollarda bulacaksınız hayatınızda şimdiden mutluluklar diliyorum
sadece halka açık olması kısmı bir sınır ama oyunlar ve cezalar gerçekten çok iyi fikir teşekkürler
Rica ederim ama o kısmı sınır insanı kendinden alıyor denendi bunların hepsi yapıldı yapılıyorda hiç biri emin ol boş tavsiye değildir
Yapan vardır illa ki ama bence bu oyun sadece iki kişilik olmalı tekrar teşekkürler tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için ☺️
Rica ederim iyi sabahlar
Renklendi mi cinsel hayatın merak ettim doğrusu
Cevap
15Cevap
Söyleyim fantezi için cuckold olabilir swinger olabilir grup yapabilirsiniz oyuncaklarda vibratör olabilir vakumlu dildılar var mesela kelepçeler falan deneyebilirsiniz paylaşmayı severmisiniz birbirinizi?
Mesela yapay penis ile güzel şeyler yapabilirsiniz ritim yapınız nasıl olduğuna bağlı öneriler sunabilirim
Ormanda, balkonda, sahilde, kelepçe takılımı, vibratör ile deneyebilirsin
Bunu kendi hayal dünyana bırak ve herşeyi yapın
Gözleri kapatmak gibi şeyler düşündük yani bir kişinin gözleri bağlı olur şeklinde
Sınırsız olmak mükemmel bir dünya
Fantezi kıyafetleri yeni pozisyonlar vs vs olabilir biz de eşimle yapıyoruz
Tavana ayna takın
Baya iyi fikir
Gece gece fikir üretme makinesi gibisin 😆
ızlemeyı sevıosun o zmn
@anticooor07 😆 sevilmez mi kanka sence
Yaslar kaç bu önemli bir durum
Benden bir yaş büyük
Peki sen kaç yaşındasın
23
Heyecan olmasi şart bu yüzden aksiyon dolu ortam veya yer sevmelisin pekin alanında açık havada yakalanma riski ve heyecanı aynı anda yasaman gerek
Ne gibi şeyler yaptınız daha önce
Rp vs hiç bir şey olmadan yaptık
Dinliyorum
Buradan yazabilirsin özelden konuşmuyorum
Silinir yapacak bir şey yok, başarılar
Yabancı birisi gibi seks keyif veriyor benxe
Titreşimli alet falan denedinmi
Evli misin sevgilinle mi
Sevgilimle
Tko t beni ordan anlatım detaylı istersen
Anal yapiyormsunz
Hayır
Anladim
Cinsellik mi ayakta tutacak ömür boyu😂
Yıllar sonra hep çekirdek çitleyip televizyon izlemek ayakta tutmayacağına göre birbirimize ayırdığımız zaman ve gösterdiğimiz özen ayakta tutacak
Swinger vs
Sevgiline kuruklu anal pup al
ne güzel ya
Daha şimdiden başlarsanız sizin işiniz zor
Görüşüne saygı duyuyorum ama sorum farklı
Saygı duymana gerek yok beni tanımıyorsun zaten
Anlamadım
Balkon da yapın