Mesela mesajlasirken nudelasmak dirty talk vs yapmak istiyorum sonrasında da bir şeyler yasamak icin eve çağırmak. Bir kac defa mahsus konuyu buralara getirdim ama hic orali olmadi. Allah var cok efendi cocuk hic acmiyor konusunu. Ama ben nasil acmasini sağlayabilirim konuyu bu noktaya getirebilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kadın erkek farketmıyo efendı efendı duran insanları dürtün kanka devam
zaten ciddi düşünüyorsanız acelen nedir
neyse benı ılgılendırmez
Yav adam gibi adam bulmuşsun madem, niye o**luk yapmak istiyon oğlum sizin derdiniz ne kendi haline biraksana çocuğu
Kadin kadının kurdu cidden aynen kanka cinsellik yasamak o*luk oluyo orta dogu erkeklerin zihniyetinden hicbir farkınız yok para karşılığı kendini satmak ile kendi rizasi ile cikarsiz cinsellik yasamayi bir tutuyorsunuz hala
Nikah olmadan yaşanan cinsellik benim için o**luktur başka hiç bişe değil belki de o uşak seni doğru düzgün bir kız sandı belki de ciddi düşünüyor bu fikirlerini öğrendiğinde sana bakış açısı nasıl değişecek düşünüyor musun bunu
Ciddi düşünüyor evet ve ben de ciddi düşünüyorum ki o da istiyor cinsellik sadece konuyu acmaya çekiniyor ve emin ol senin gibi yobaz orta dogulu zihniyeti yok insanların rizalari ile yasadigi cinselligi yemek yemek su icmekle es deger tutuyor ve benim ilkim olacak zaten cinsellik konusunda da dusuncelerinde değişiklik olacağını sanmam
Çocuk ilgisizse o konuda yapabileceğin bir şey yok en iyisi bana gel sen
Az çok tahrik etmen lazim
Neyden olur bilemiyorum ama benim tipimdeki kadinlardan tahrik olduğunu soylemisti daha doğrusu kizil sac beyaz tenli gozluklu kadınlar cok tahrik edici demisti ve ben boyle bir kizim? Sence belli etmeye calismis olabilir mi etkilendigini
E yani belli etmiş senden cesaret almasi lazım birazda
Nude at aa yanlışlık oldu de 😀
Sürekli düşünüyorum bunu da bu sefer kime atacaktin niye cektin derse o sıkıntı ciddi düşünüyoruz
Yo derse bile deki sonra açıklarım sen önce gördüklerini beğendin mi dersin 😀
Dnekdjwkdjwoskw olabilir bak ama güvensizlik vermek istemem
Baktın ki soruyor kime felan deki kim olacak sana çekmiştim dersin 😀
Yapilsin o zaman
Ajshajsjfjs bol şanslar 😀
İstemiyorsa zorlama ters tepki yapabilir yani
Bence istiyor cunku libidosunun cok yüksek olduğundan falan bahsetmisti sorduğum bir soruda ama asla konuyu dirty talk nude asamasina getirmiyo bence o da benim tepkimden çekiniyor
Tepkinden çekiniyor olabilir tabi ama ileriyi de düşün sonra pişman olma durumu da var
Olur onla olmazsa başkasına olur
git ona yaz o zaman, bize ne diyorsun
Bence sen o çocuğa uygun değilsin
Bana denk gelmiyor ki böylesi
Seni tutan ne
Tepkisinden çekiniyorum bilemedigim icin bence istiyor ama su an bana ciddi iliski gozuyle baktigi icin isin icine nude girerse bozulur diye ve benim tepkimden de korktugu icin konusunu acmiyor gibi
Konuşalım mı biraz senle
Kışkırt onu
Yüzyüze görüştünüz mü hiç
Sana taktik vereyim mı knk ben
Nude at sen baslat
Ah be ah kimler kimlerle
Zor gibi
olmaz o iş o zman
Yaşlar kaç
22 28
Hayrettt iyi tutuyor kendini