1 yılEvliler cinsellik mi yaşıyormuş? :P
Valla bu zamanda ilişki zor, güvenilir insan bulmak daha da zor. Gerçek bir insanın yerini tutmaz ama çeşitli dildolar idare edebilir.
Ya da güvenilir ve evcimen bir adamla f*ckbuddy olacaksın, işinde gücünde temiz ahlaklı biri denk gelirse ne ala.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılŞayet olay ilaçlar kaynaklı ise ve gerçekten evlenmen imkansız ise bu konuda da ciddi olarak uzman dr desteği almanı öneririm.
Ruhsal sorunların evliliğe engel olduğuna emin misin?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevet geçer neden geçmesin..
00 Yorumla İnan bana sevgi herseyin üstesinden gelir
Ve sekste tatmin olmakta tahammül seviyeni olumlu yönde etkiler. O yüzden hastalığını bahane ederek kendini kapatma. Seni olduğun gibi seven kabul eden biri mutlaka olacaktır124 Yorumla
Soran1 yılÇaresi olmayan ruhsal hastalık ilaçta fayda etmiyor
Soran1 yılInşallah o kadar yorum arasında bir tek siz düzgün yorum yaptınız teşekkürler
Soran1 yılAdımın açığa çıkmasını istemem
Soran1 yılSevmek değil korkum kullanılmak istemem evlilik yoksa
Soran1 yılVersem de bir müddet sonra beni hak etmiyor diyorum daha iyilerine layık karşına başka biri çıksın diyip ayrılıyorum
Soran1 yılAynen ama haklı da çıkıyorum karşılarına başka birileri çıkıyor mutlular gerçekten belki de onlar için en iyisi budur diyorum o zaman binlerce kız varken bana niye katlansinlar
Soran1 yılÜzücü ama kaderim yalnız kalmak diyorum herkes mutluyken uzaktan izlemek zaten ufakken de annemden başka sevenim yoktu şimdiden sonra olmasa da dayanırım diyorum
Soran1 yılHaklısınız ama kimseyi kırmamak için ben kendimi kırmayı tercih ediyorum en azından 1 kişinin hayatı gider 2 kişiye dokunmaz
Soran1 yılYa da benim ki bir kaçıştır o beni terk etmeden ben onu terk ediyorumdur kendimden ben nefret ediyorumdur o yüzden hep olumsuz düşünce ve hem olumsuz noktalarımı dusunuyorumdur
Soran1 yılHaklısın şimdiden sonra şans veririm beni istemezse kendisi bıraksın bari
Soran1 yılTeşekkürler sohbet için
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin yaşadıklarına yasamayanlar seni nasıl yargilayabilir Allah acil şifalar versin ve Allah yardımcın olsun
112 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler kimse bilmez tabiki
- 1 yıl
Bazen diyorum keşke cinsellik denen haz olmasaydı boylece boyle bir duyguyu bilmemek çok güzel olurdu kendim içinde diyorum
Soran1 yılÖyle ama hasta da olsan var maalesef kendi acımdan
- 1 yıl
Bende de var kanka olmaz mı hani yakınlarında olsam karsiliksiz yardımcı olurdum sana tabi sende kabul edersen zordur karşılık beklemeyen birini bulmak bu konularda
Soran1 yılBu soru o anlamda değil sadece çaresi var mı diye ilişki harici
- 1 yıl
Çaresi bence yok en kotu video izleyip kendini tatmin edecek ne kadar edebilirsenn
- 1 yıl
İstersen sadece senin istediklerini yapacak profesyonel birini tut
Soran1 yılParayla tutacak kadar canım değilim
Soran1 yılSa.. k
- 1 yıl
Yok sadece fikir verdim hani profesyonel biri senin istediklerini yapabilir yani
Soran1 yılYok istemiyorum
- 1 yıl
Sen bilirsin yaş kaç peki
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende yaşamadım 32 yaşındayım bekliyorum bilmiyorum neler olur evlenmek nasip olur mu olmaz mı olmazsa muhtemelen bende hiç yapmamış olucam çünkü günaha girmek istemiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKendine uygun seni bilen anlayan her anlamda seni taşıyan saygı duyan birini alman lazım hayatına. Öyle birini bulmak ta hiç kolay değil maalesef
10 Yorumla Hastalığın nedir tam olarak? Bilimsel olarak mı evliliğe engel yoksa siz mi öyle hissediyorsunuz düşünüyorsunuz
02 Yorumla
Soran1 yılBipolar
Soran1 yılAma atak geçirmedim hiç
1 yılNeden bu konuda tabularınız var sonuçta bir ihtiyaç
018 Yorumla
Soran1 yılÖlünce ihtiyacimiz kalmiycak o gune kadar dayanmak lazım
- 1 yıl
Bu imkansız yemek yemek gibi su içmek gibi nefes almak gibi neyin dayanması olacak insan niye dayansın çok saçma
Soran1 yılMecburiyet olunca katlanılır maalesef
- 1 yıl
Ne mecburiyeti açabilir misin
Soran1 yılHerkese aynı cevabı veriyorum evlilik olmazsa yaşayamam evlilik olması da imkansız psikolojik sorunlarım yüzünden kimse beni kabul etmiyor etmez
- 1 yıl
Neden kabul etmesin ki bu kadar karamsar olmana gerek yok
Soran1 yılYok kimse etmez maalesef etseler de bırakmak isterler bir müddet sonra da cinsellik için isterler beni kullanma amaclı
- 1 yıl
Sen kendini şartlamışsın kasma bu kadar akışına bırak
Soran1 yılDışarı doğru düzgün çıkmıyorum çevrem yok görücü usulu de beni kabul etmiyorlar yapacak bir şeyim yok maalesef
- 1 yıl
O zaman fb ilişkisi yaşa
Soran1 yılInancim ona musade etmez maalesef
- 1 yıl
İnancın karamsarlığa da müsade etmiyor
Soran1 yılmastürbasyon geciricez yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Öyle de geçmez ki ömür
Soran1 yılMecbur çaresi yok başka olsa operasyon bile geçiririm
- 1 yıl
Mecbur değil seçim
Soran1 yılBenim için mecburiyet ama sizin için secim olabilir ben böyle yaratilmisim eksik o yüzden bu hayatta yaşamayacağım şeyler var
- 1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. olm ilaçlar libidoyu dip yaptırır isteğin nasıl fazla?
012 Yorumla
Soran1 yılIlaç kullanmadan önce azdı şimdi arttı bıraktım biraz normale döndü
Soran1 yılBayadır kullanmıyorum 1 seneyi geçti atak geçirmedim ama kullanırken daha fazla isteğim vardı cinsel konularda isteğim çoktu şimdi azaldı 1 senedir daha rahatım önceden sosyal medyadan çıkmazdım akineton dogmatil vs
Soran1 yılMesleğiniz ne
Soran1 yılAnladım psikolojik hastalığın tedavisi yok maalesef sadece ilaçlarla yasabilirsin jonh nash da şizofreni hastasıydı ama aklıyla yenmeyi başardı bende o yolu denemek istiyorum riske girmeden kazanıp kazanamayacağını bilemezsin olmazsa 1 sene önceki hayatıma dönüş yaparım yapacak bir şey yok
Soran1 yılBende seslerden rahatsızlık duyma var olmayan sesleri duymuyorum olan seslerden rahatsızlık duyuyorum insanlardan şüphe duyuyorum bence şizofren diye bir şey var
Soran1 yılAnladım inşallah geçer ne diyeyim ama psikoloji diye bir şey var
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılcinsellik yaşamadan geçmez ben de yaşamadım bu zamana kadar zaman geçtikçe daha da zorluyor :/
08 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle yapacak bir şey yok çaresiz dert maalesef
- 1 yıl
çaresiz değil bence
Soran1 yılÇaresi var senin için erkeksin yaparsın kimse de kuzum demez
Soran1 yılO.. spu
- 1 yıl
sen yaşasan kim bilecek ki bu zamanda her altı yiyip bakireyim diyen de çok :)
Soran1 yılKendi namusum var kimin ne dediği umrumda değil aslında erkekte bakirelik yok namusta çok önemli değil
- 1 yıl
e evlilik düşünmüyorum diyorsun zaten o yüzden dedim ben
Soran1 yılKimsenin hayatını mahf edemem diyorum sadece kendisi beni isterse ne olursa olsun bırakmam yanındayım kötü de olsan iyi de olsan o zaman kabul ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O zaman evlenmeyecektim kesinse kendine partner bulacaksın ama sana bağlanmayacak f*ck olanından yoksa geçmez öyle bir hayat çünki hayat kısa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Geçer güzelim geçer ama yaşamamak bi zaman sonra eksiklik olmaya başlıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılGecmez ki istekli olup yasayammak kadar kotusu yok bence.
00 Yorumla
1 yılYaş kaç istek varsa birimi bulacaksın güvenilir gizli olacak
00 Yorumla
1 yılkendi kendine rahtlamaya bak veya bul birini sadece cinsellik için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılpartner edineceksin.. düzenli bir ilişki sana hormonlarına ve ruhuna da iyi gelecektir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vur geç. Herkes öyle yapıyor. ya da güvenilir birisini ayarla. İsteklerini onun üstünde gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılmaalesef geçmez bu istek. Kendini bastırma sakın. Daha fazla esiri olursun. Kendini tatmin ederek ya da güvenilir biriyle sanaldan ya da reelde cinsellik yaşayarak devam edebilirsin.
00 Yorumlaİsteğin geçmez
Güvenilir bı partner bulup yasa doy istedinde bu kadar kolay00 YorumlaAbicim milyon tane oyuncak var bence gayet de başarılı
Tek derdin bu olsun00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bul bi manita doya doya seviş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmez sana şap lazım haha, kendinizi niye gizliyorsunuz ki anlamak zor. Bu devirde evlenecek koca adayına zor rastlanır gibi, ama belki bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende aynı senin gibiyim bedensel engelim var ve buna bağlı ruhsal sıkıntılara sahibim. Ama isteğim de çok fazla ve büyük sıkıntı oluyor. Nasıl başa çıkıyorsun?
077 Yorumla
Soran1 yılBenim bedensel sorunum yok ama ruhsal sorunum olduğu için kimseyle konuşmuyorum konuşsam da gerçekten ömür boyu benimle yürüyecek güveni vermiyor o yüzden başa çıkmaya çalışıyorum rüyalarla kendini gösteriyor mastürbasyon.. vs yapıyorum ama tabiki geçmiyor birde kadınlarla istek bitmiyor erkekler andropoz giriyor ama kadınlar menopoz da olsa bitmiyor kendi çevremden biliyorum
Cevap sahibi1 yılAslında her erkekte andropoz da bitmiyor bende dedemden biliyorum çünkü 70 küsur yaşında idi ama hala istekli idi ve anneannemi bıktırdı... Evet mastürbasyon yetmiyor artık bizlere... Yaşınız kaç?
Soran1 yıl27
Cevap sahibi1 yılBende 39 yaşındayım. Ve ciddi anlamda işimiz gerçekten zor. Hele ki bazı geceler öyle rüyalar oluyor ki gergin uyanmama sebeb oluyor rahatlamış uyanamazsam...
Soran1 yılParanız varsa birini tutabilirsiniz hem erkeksiniz
Cevap sahibi1 yılAile evinde yaşıyorum ve benim birinin yardımı olmadan dışarı çıkmam imkansız. Hem erkek kadın meselesi değil ki bu para ve menfaat ile olan ilişki neden zevk versin ki öyle olsa siz de fb bulurdunuz dimi?
Soran1 yılBenim fb bulmamanin nedeni zevk için değil her türlü zevk alırım o sorun değil ama dini acıdan ve tabulardan dolayı sizin acınızdan ise karşılıklı sevgi olmadığı için istek duymazsınız dediginiz gibi para olmadan isteyen biri çıkmayacağı için işiniz zor
Cevap sahibi1 yılİkimizin de gerçekten işi zor şu an... Mastürbasyon bı yere kadar oluyor... Her gün mü yapıyorsunuz benim gibi?
Soran1 yılYok hafta 1
Cevap sahibi1 yılPeki 1 defa yetiyor mu?
Soran1 yılÖnceden her gündü şimdi azalttım daha iyi oldum
Cevap sahibi1 yılYa bende azaltmak istiyorum ama işte dayanamıyorum...
Soran1 yılRüya görüyorum 2 3 günde bir
Cevap sahibi1 yılHaliyle vücut doluyor rüya görmen normal... Peki her rüya gördüğünde boşalabiliyor musun?
Soran1 yılYok bazen birde ben tam nasıl mastürbasyon.. yapılır bilmiyorum o yüzden yaptigimda da boşalamıyorum pek
Cevap sahibi1 yılNasıl yani bilmiyorsun sanırım tekniğin de biraz sıkıntı var... Ya da g noktanı keşfedemedin hala...
Soran1 yılKlitoris biliyorum okşuyorum ama bazen boşalıyorum bazen boşalmıyorum
Cevap sahibi1 yılBelki de g noktan tam olarak klitorisin değil... Peki sulanma durumun nasıl?
Soran1 yılSulanma nedir acaba
Soran1 yılÇok cahilim kusura bakmayın böyle şeylerle isim yoktu mastürbasyon.. da 2 sene önce başladım
Cevap sahibi1 yılHımm sanırım tam bilgin yok bu konularda. Burdan da açıkça konuşup soramiyorum...
Cevap sahibi1 yılYok hayır estağfurullah cahillik değil bunlar konuşarak bilgi edinerek öğrenilecek şeyler...
Soran1 yılAnladım sorun değil öğrenmesem daha iyi zaten öğrendikten sonra isteklerim arttı yoksa yoktu
Soran1 yılSizi ekleyemem maalesef
Cevap sahibi1 yılÖnemli değil... Sulanma aslında şu oksayinca suyunuz gelmiyor mu?
Soran1 yılBoşverin madem aile evinde yaşıyorsunuz ailenize söyleseniz birisini bulsa olmaz mı erkeksiniz ihtiyacınız var beni boşverin
Cevap sahibi1 yılUtanmanizi istemem... Bu halim ile kimse ile evlenemem boşverin.
Soran1 yılAnladım olsun kaderimiz böyle yapacak bir şey yok allah bizi eksiklerimizle yaratmış
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle. Bı yerimizi eksik bırakmış ama libidomuzu yüksek yaratmış...
Soran1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yıl😂😂 Parmaklarımız kuvvetlendi bu sayede yaa 🙈
Soran1 yılDoğuştan mi sizin hastalık
Cevap sahibi1 yılEvet doğuştan...
Soran1 yılAllah yardımcınız olsun iyileşme ihtimaliniz yok mu
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah. maalesef yok. Siz ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz?
Soran1 yılÇok oldu 15 yaşında başladım ilaca senelerce kullandım ama fayda etmedi ilerlemeye devam etti en sonunda bıraktım 1 senedir kullanmıyorum
Cevap sahibi1 yılAma hala etkisi devam ediyor sanırım. Peki bu kadar istek ile neden 2 yıl önce başladın mastürbasyona...
Soran1 yılBilmiyordum desem zaten benim cevremde de böyle şeyler konuşulmaz internetten öğrendim yoksa fark etmemistim
Cevap sahibi1 yılBenim gibi muhafazakar bir ailede büyüdün sanırım...
Soran1 yılÖyle o yüzünden diyorum fb bana ters düne kadar anlamını bile bilmiyordum
Cevap sahibi1 yılBende işte istemiş olsam bile evden çıkamam ki 😞 kapalı birisin sen galiba doğru muyum?
Soran1 yılSeninle olamam kusura bakma ben sadece ruhsal olarak değil zihinsel olarak da geriyim üstümü başımı bile rahat giyemiyorum hala 2 senedir kendi basima birşeyler yapmaya başladım dışarı da çıkamazdım 2 sene önce sen bedensel sin çıkamıyorsun ama benim bedenimde sorun yok ruhsal ve gelişim bozukluğum var maalesef benim ki daha zor düşün elin ayağın tutuyor ama sen herkes gibi olamıyorsun çalışamıyorsun dışarı çıkıp istediğin gibi alışveriş yapamıyorsun
Cevap sahibi1 yılBen benimle ol vs demedim ki yanlış anladın sadece sohbet edecek aynı benim gibi bir hayatı yaşayan biriyle kimseyle paylaşamadigim özelimi paylaşmak için yazıyorum. Lütfen yanlış anladınız beni. Ben kadınları görmeyen bilmeyen biriyim sadece merak ediyorum... Özür dilerim 😞
Soran1 yılYok zaten kadinliktan anlamam pek kendimi bile kesfetmedim 27 yaşında olabilir ama boşuna yaşanmış hayat sen doğuştan böylesin ama ben sonradan oldum o ağır geliyor ufakken de insanlarla anlaşamazdım dengesiz hareketlerim vardı o yüzden kimse beni sevmedi birde karşıdan karşıya olsun bakkal market olsun hiç gitmedim hala daha annemle gidiyorum demek istediğim o ki sen kendini hasta olarak görme bedensel engelli olmayıp o kadar dışarı çıkamayan cinsellik yaşamayan var demek ki o yüzden kendini eksik görme
Cevap sahibi1 yılEksik görsek ne ki başımıza Rabbimizden gelmiş bişey. Diğer olaylarimizi başkalarının yardımı ile yapıyoruz ama işte cinsellik gizli kalıyor içimizde...
Soran1 yılmaalesef allah tarafından hicbir seyimiz eşit değil ama istek olarak hepimizde var
Cevap sahibi1 yılHepimizde var evet ama sanırım bizde oldukça fazla var... Rüyalar da sürekli görerek...
Soran1 yılÖlmeden önce yaşamak isterdim ama zina dan cekiniyorum
Cevap sahibi1 yılBende aynı şekilde aslında. O izlediğimiz videolarda ki şeyleri nasıl olur acaba diye hep merak ediyorum... Film izliyor musun sen de benim gibi?
Soran1 yılGözümüz açık gidicek maalesef
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef öyle gidecek. Yaşamadan ölecek tertemiz bakir ve bakire 😊
Soran1 yılÖyle 😅😅
Cevap sahibi1 yılYaa kimbilir ne kadar güzeldir dimi 😊 rüyası bile çok zevk veriyor 🙈
Soran1 yılHayallere devam en azından rüyada özgürüz hastalık vs yok
Cevap sahibi1 yılOrası öyle tabi. Hayalde sınır da yok her istediğimizi yapıyoruz...
Soran1 yılÖlünce keşke hayallerimizin olduğu yere gitsek ne kadar güzel olurdu
Cevap sahibi1 yılİnşallah öyle olacak ve hayallerimizi birebir yaşayacağız... Derler ya bilmem kaç tane huri diye ben yaşadım 😂
Soran1 yılInşallah burada engelli oldum ama diğer tarafta olmayız inşallah
Cevap sahibi1 yılOlmayacaz tabi ya orada niye olalım 😊
Soran1 yılYa yoksa
Cevap sahibi1 yılOlmaz olur mu yaa Allah'a inancımız var. Biz de yaşayacağız o zevki merak etme. Baksana en çok neyi yaşamayı istiyorsun mesela...
Soran1 yılAhirette bildiğim kadariyla nefis yok o yüzdenden burdaki zevkler yok kârı koca hayatı yok
Cevap sahibi1 yılHayır olmaz olur mu nefis yok ama zevkler var. Aynı zevkleri fazlasıyla yaşayacağız hem de...
Soran1 yılBilmiyorum dünya zevkinden daha güzel zevkler olabilir cinsellikten daha güzel zevkler diyorsun
Cevap sahibi1 yılDünyada ki zevklerin kat ve kat fazlası olacak. Cinsellikte buna dahil. Düşünsene şimdi boşalırken aldığın zevkin orada kat ve kat fazlasını alacaksın...
Soran1 yılBoşalmadım hiç
Cevap sahibi1 yılNasıl yani mastürbasyon yaparken o hissi hiç yaşamadın mı?
Soran1 yıl1 kere belki
Cevap sahibi1 yılOkşarken suların akmıyor mu anlayamıyor musun?
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılÖyle kuru kuru mu okşuyorsun yani?
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılAma bu seni zevke getirmez ki tam olarak...
Soran1 yılAnladım bilmiyorum işte
Cevap sahibi1 yılPeki çıplak okşuyorsun dimi? Yoksa çamaşırın üzerinden mi?
Soran1 yılYok çıplak o kadar da değil
Cevap sahibi1 yıl😊 peki tam olarak neresini okşuyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılönce sakin ol isteklerinin olması normal çünkü doğal bir şey bu geçmesi için yapılabilecek şeyler belli
01 Yorumla- 1 yıl
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilrim seni
Gizli Üye(25-29)1 yılmastürbasyon aletleri al en azından vibratör sadece klitorisini uyarırsın bakireliğini bozmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçer geçtiği kadar şu an nasıl idare ediyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılCinsellik yaşamadan geçirmek zorunda değilsin. Neden yaşamıyorsun ayrıca
08 Yorumla
Soran1 yılÖyleyim
Soran1 yılZorundayım
- 1 yıl
Neden aids falan mı var
Soran1 yılYok cinsellik yaşamadım hiç ruhsal olarak sıkıntılıyım o yüzden
- 1 yıl
Cinsellikle ilgisi yok ki bunun hatta faydası bile olabilir
Soran1 yılVar ben her önüne gelenle olamam evlilikte yapamam psikolojim düzgün değilse
- 1 yıl
Her önüne gelenle yapma sende biriyle tanışarak başlayabilirsin ama
Soran1 yılEvlilik olmadıkça benim için yalnis bir şey anlatamıyor muyum
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yıl26 senedir öyle böyle geçti
10 Yorumla Yani yaşamaman için ne sebep var ki büyütme gözünde bence
00 YorumlaGizlilik içerisinde bir fb edin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki erkeğin sana mastürbasyon oral seks yapmasını ister miydin seks olmadan sadece yüzeysel bir şeyler yaşamak
00 YorumlaAcil şifalar dilerim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilin yok mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıleline kuvvet :D
00 Yorumla ne tür bi hastalığın var
00 Yorumla
1 yılHaftada en az 3 defa şart cinsellik lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiriyle yatarsan da seni kotu etkileyebilir
06 Yorumla
Soran1 yılIstemiyorum zaten yatmak sadece bir yolu olsaydı başka bir yolu vicdan azabı çekerim öyle bir şey yapsam neden kendimi kullandirdim diye
Cevap sahibi1 yılVibrator vs belki
Soran1 yılBakire biri vibratör kullanabilir mi?
Cevap sahibi1 yılKullanamaz
Cevap sahibi1 yılIcine almadan da azalmaz
Soran1 yılAnladım
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılGeçmez o. Hormonun sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstek geçmez yapacak bişey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDüzenli ilişki şart sana.
00 Yorumla Ölmezsin inan
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAynen hayatın tadı cinsellik
00 Yorumla Yaşın nedir?
011 Yorumla
Soran1 yılÖnemli değil yaş
Soran1 yılKısıtlamak zorundayım yetiştirme tarzımdan dolayı evlilik olmazsa yasamam imkansız
Soran1 yılKendi kendimi rahatlatamiyorum bilmiyorum ne yapacağımı sadece klitoris zedeleniyor
Soran1 yılVideo var mı eğitici
Soran1 yılYalnızsam size ne ki herkesin her zaman yanımda biri olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBakirelik var mı?
014 Yorumla
Soran1 yılVar
- 1 yıl
Bozmadan mı ilerlemek istiyorsun
Soran1 yılKendin bozmaya niyetlisin başkaları bozuk diye laf atıyorsun
- 1 yıl
Kime dedin
Soran1 yılSana
- 1 yıl
Seni mi
Soran1 yılDiğer kıza yorum atmışsın ondan bahsediyorum kendin bozuk istemezsin bana bozmadan ilerlemek ister misin diyorsun
- 1 yıl
Öyle demedim
Soran1 yılKendin belki de kaç kızı bozumussundur
- 1 yıl
Al al günahımı
Soran1 yılBakir misin peki 😂😂
- 1 yıl
Sana ne
Soran1 yılO zaman günahını almış olmam bakire ya da değil kızlarla yatıp kalkan biri kimseye bakire olmadığı için laf atamaz
- 1 yıl
Kimseye laf atmadım?
Gizli Üye(25-29)1 yılvibratör kullan
311 Yorumla- 1 yıl
Bakireyse
Cevap sahibi1 yılEvlenmeyecekmiş. Napcak bekareti
- 1 yıl
İleride belli olmaz değişir
Cevap sahibi1 yılE tamam söyler kendim yaptım diye. Öyle de bakire. Başkasıyla mı yatacak İnanmayanla niye evlensin zaten kız
- 1 yıl
İnanmaz kimse
Cevap sahibi1 yılSen herkesin adına konuşamazsın.
- 1 yıl
Ben erkeğim hemcinslerimi senden daha iyi tanırım
Cevap sahibi1 yılHemcinslerinin bi kadını sevdiğinde neleri göze aldığını da biliyorsundur öyleyse. Bekareti sorun etmez seven adam. Ayrıca ben erkeklerin içine doğup büyüdüm hala da öyle. Bana erkekleri öğretme bi aradayken ne kadar iğrenç yaratıklar olduğunuzdan haberim var. Siz sadece sizin yanınızdaki hallerini biliyorsunuz arkadaşlarınızın.
- 1 yıl
Nasılmışız erkekler biz
Soran1 yılBence kendi zihniyeti öyle olduğu için öyle düşünüyor güven önemli bana göre zarın bir önemi yok karşındaki kişi dürüst değilse 1 bin kişiyle yatar gider diktirir
Soran1 yılAma dini acından bakireyim ben günah olduğu için
1 yılyap gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılsevişmek lazım
00 Yorumla
1 yılTakıl kendine :D evlenme fb bul
00 Yorumla
1 yılBen şu an yapiyorum birseyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Neden yapmıyorsun
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılVer birine kurtul
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİstek geçmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geçmez
01 Yorumla
1 yılKaç yaşındasın?
09 Yorumla
Soran1 yıl25 ten büyük 30 dan ufagim 😂😂
- 1 yıl
Duygusal ilişkilerin olmuyor mu?
Soran1 yılHoşlandığım oluyor ama kimse beni sevmiyor zaten neden sevsinler ki dengesizim maalesef
- 1 yıl
Sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişkin de olabilir
Soran1 yılIsteklerim var diye kimseye kendimi kullandırmak istemem evlilik olursa olur olmazsa ömür boyu devam böyle
- 1 yıl
Bence yaşamalısın
Soran1 yılYaşamıycam zorla mi evlenmeden asla
- 1 yıl
O zaman masta devam :)
Soran1 yılÖyle cerrahi mudalesi var mı acaba
1 yılNe hastalığım var
00 Yorumla
1 yılSevgili yapsana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşamak lazım bence
00 Yorumla