arkadaşlar erkek arkadaşımla cinsellik yaşıyoruz genelde o bosaldiktan sonra ikinciye yapmaz ama ben tekrar yapmak istiyorum cunku bana yetmiyor genelde bosalmamis oluyorum. Fakat ikinciye denemek istesek de cok zor kalkiyor bu durum beni mutsuz ediyor neler yapabiliriz daha iyi bir ilişki için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılMerhabaa Ben Metin burdan benim yanıma karşıma ne nir akrabam ne bir arkadaşım nede bir tanidığım yuzume karşı gelmesinler egerki onlarda biraz şeref varsa bana selam sevmesinler buyugunden kücügüne kadar geleki snplular dan kesninlikle kesinlikle ben ilişkimi çoktan bitirdim kendini koruya bilmesi içinde cezadan çıktim aklimdaydı ve son hallerini görunce benden sonra kendi hayatina dönüs yapmış kendi ayaklarının üstunde durabiliyor durumda kendiside hayet iyi bakımlı guzel görunuyor ben zaten gönlumde çıkarmıştım son durumu endişelendirmişti beni
Artik benle bir bağı kalmamıştır burada da herkes bulunuyor biliniyor rahatsızlik verdiğim kullanıcılar var ve oldu
filtre kullanmıyorum
Gerkese anlayışları için teşekur ediyorum
Soylediklerimin tek tek harfiyen gunahiyla sevebıyla durdum ve benden bu kadar kalın sağlıcakla yeterince eylendirdik sagolsunlar
Tamm tamamen kendiliğinden değil gönül rahatlılığıyla çoğunun görmüs oldugü sagit olduğu bolumde burayı sonlandırıyorum. Hepiniz Allaha emanet olun beyler bayanlar🙋♂️🙋♂️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aslında seni on sevisme ve oralla bir kere giriş yaparakta 2 kere boşaltmak 3 bosalma seni rahatlstmazmı. Kadınlar üst üste 3-5 kere boşalır ama erkekler boşandıktan sonra bir saat geçmesi gerekir
02 Yorumla
Soran1 yılgenelde hic bosaltmiypr ki🫠
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hemen olmaz zaten 10/15 dakika sonra onu yeniden uyarmalisin... Uyaracak bişiler yap ya da partnerinin libidosu düşük...
04 Yorumla
Soran1 yılyani benimkine gore dusuk
Soran1 yılevet asla kullanmak istemez
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılErkek arkadaşın bencilin tekiymiş.. sadece kendini düşünüyor o zaman..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı.
1 yılBendede tam tersi eşimi 3-5 ayda bir zorla ilişkiye davet ediyorum bana kalsa ohoo
02 Yorumla
Soran1 yılbizde genelde ben zorluyorum 🙈
- 1 yıl
Vay arkadas ya bizde kendimizi tatmin ediyoruz onada saygısı yok
1 yılLibidon erkek arkadaşınkinden yüksek ve bu rahatsızlık verir genelde. Süreyi uzatması için geciktirici kullanabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBencil adam ! Mutlu değilsen ne diye devam ediyorsun hakkından gelecek bi sürü adam varken
37 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO boşalıyor rahatlıyor seni yarıda bırakıyor şahsen yürütmezdim. Boşuna vaktini harciyorsun ona
Soran1 yılevet düsününce üzülüyorum ama seviyorum diye de bırakamıyorum
Cevap sahibi1 yılSevgi de bir yere kadar ya cinsellik ihtiyacin mutlu olmayı hak ediyorsun sevgilin tam bir bencil ksuura bakma kendi zevkini düşünüyor takviye geciktirici vs biselerde alabilir hani bunuda yapmıyor sanirim
Soran1 yılhayir yapmıyor🥺
Cevap sahibi1 yılGizlendim dm yağmuruna tutuldum mk :D
Soran1 yılahahsha en iyisini yaptin
Cevap sahibi1 yılAsko yazık ediyorsun kendine gençliğine ya doya doya şey yapmak mutlu olmak varken
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tek sefer yapabilen biri demekki yapısı öyle demekki
Böyle olacaksa bir seçim yapmalısın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılBirkaç dakika sonra zaten kalkar kalkmıyorsa da sorun vardır
02 Yorumla
Soran1 yılemin misiniz ya
- 1 yıl
Ben kendim yaşıyorum ikinci ve üçüncü Nasıl emin olmayım
1 yılBen de bana yetmiyor diye ayrıldım. Şöyle istekli hatun niye çıkmıyor karşımıza
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılOnu ywterince azdıramıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yıloralda biraz zayifim kabul ediyorum ama onun dışında her şeyde gayet iyi oldugumu dusunuyorum
- 1 yıl
Ön sevişöe sertleşme nasıl ne kadar sürüyor
1 yıl15-20 dk sonra devam edebilir aslında
02 Yorumla
Soran1 yılyapmiyor ne yazik ki ona yettiğini söylüyor
- 1 yıl
Zaten yetmesi normal genelde herkes öyle boşaldıktan sonra isteksiz oluyor ama senin istediği kırmaması lazım demek ki umurunda değil pek isteklerin yapacak bir şey yok
Gizli Üye(30-35)1 yılBen on senedir 2. yapmaz ve boşalmıyorum.
43 Yorumla- 1 yıl
Yazık be yenge sana
- 1 yıl
Çok mu kısa sürüyor ilişkiniz
Gizli Üye(30-35)1 yılBieaz süre ver ama ben 10 dk ya kalmadan yine sertleşiyorum 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. sadece kendini düşünenden olmaz
00 YorumlaFantazilerinizi uygulayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun denediniz mi
02 Yorumla
Soran1 yılevet sanirim o konuda eksigimiz var genelde cok uzun tutmuyoruz
Cevap sahibi1 yılOral yapsın ne bilim klitorisi falan emsin ben 30 dk yı buldurduğumu hatırlıyorum
O zaman ilk seferin uzaması için bir şeyler yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden yatak da iyi bir erkek bulmuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOn sevişmeyi uzat yalasın yoksa işin zor
00 YorumlaYenisini bulucaksın
12 Yorumla
Soran1 yılama seviyorum
İkinci hatta üçüncü kesinlikle olmalı kadın için
02 Yorumla
Soran1 yılevet ama erkekler zorlaniyor sanırım
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç dakika sürüyor
02 Yorumla
Soran1 yıl15-20
Cevap sahibi1 yılYetmiyorsa yapman gereken belli. Knka
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye olmuyi
00 Yorumla
1 yılOff ya 3 kez yaparım ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDevam ettirt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkekten erkeğe dğeişir mutsuzsan çözüm belli
02 Yorumla
Soran1 yılsirf cinsellikte mutlu deiglim diye de birakamam ki
Cevap sahibi1 yılöyle tabi ama bi yerde canına tak edecek devam edemediği için o daha kötü bence... Daha ileri gitmeden seçim yapacaksın mecbur
1 yılBencil adam
00 Yorumla
1 yılGeçiktirici kullanın
00 YorumlaAdı üstünde boşalmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği