Aşık olmuşmuş sonra ilişkisi bitmiş bana aşık olmuş falan. bana bunu aylar sonrası söyledi baya soğudum yani ne yapayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bakir değilsen sıkıntı yok. Başkasına aşık olursa diye korkuyorsun ya aşık olmak zordur ama başka güzel bir kadınla 5 dk zevkine ilişkiye girmek çok kolaydır. O korkmalı. Sana bunu başta söylememesinin sebebi ilişki olmaz diye düşünmesiydi. Bu da senden gerçekten hoşlandığını gösteriyor. Davul dengi dengine çalar kardeşim. İslami olarak da zina yapan zina yapanla evlensin diyor ayette. Bakireye nikahı düşmüyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin bakire değilmiş de, sen bakir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de bakir değilsin. Denksiniz işte, çifte standart yapmayın da mutlu olmaya bakın seviyorsanız birbirinizi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama aşık oldum başkasına dedi o yüzden soğudum biraz da. ben zevkine yaptım demek benle ilişkisi bitse 10 güne başkasına aşık olacak gibi irite oldum.
+1 yılNe var bunda
21 Yorumla
Soran+1 yılAşkı bitmiş tekrar canlanmış falan. ben daha önce aşık olmadım sadece ona karşı böyle hisettim böyle konuşunca soğudum yani dul kadın gibi.
+1 yılSen bakir misin
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
E o zaman sorunu kendinde ara. O da senden soğumuştur
Soran+1 yılO biliyordu zaten sakladı benden. ayrıca ben aşkına yapmadım zevkine yaptım. ilk aşığım dediğim kızda bu
- +1 yıl
Yalan farklı bir şey. Onu anlarım. Ama sen ben zevkine yaptım dersen anlamam.
- +1 yıl
İnsanı oldugu gibi seveceksin sevemiyorsan bırak
Soran+1 yılOlduğu gibi seveceksin diye bir şey yok hayat kadını ile olmak başka bir şey. senden önce başkasıyla oldum aşıktım aşkına yaparak demek bambaşka bir şey. idrak edemiyorsan zorlama hocam.
- +1 yıl
O halde bırak diyorum nesini anlayamadın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şansızsın
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKullan iyice başkasını bulunca savarsın başından
Soran+1 yılAşık oldum diyorum Kullan diyorsun gerçi nasıl ilişkimiz devam edecek hiç bilmiyorum kafam allak bullak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne