20 yasindayim ve gerek sanal gerek gercekte cinsellige normal bakiyorum herkesle iliskiye girmiyorum ondan bahsetmiyorum tabiki ama on sevismeden veya cinsellik konusmaktan rahatsiz olmuyorum bence zaten bir iliskide olmasi gereken birsey cinsellik tabiki sevginin onune gecmedigi surece ama herkes kasar yollu kiz gozuyle bakiyor ve bazen gercekten dusunuyorum acaba hatami yapiyorum diye siz ne dusunuyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinselliğin hayatın içinde doğal bir ihtiyaç ve normal bir şey olduğunun farkındasın. Bu da senin tuhaf değil, tam tersi sağlıklı, normal bir insan olduğunu gösteriyor. Önemli olan ne istediğini ve sınırlarını bilmendir. Bunu belirleyen de sensin. Yaşadığımız toplum kadınların üzerine öyle yükler yüklemiş ki, çoğu kadın ne duygularını, ne cinselliğini ne de bedenini keşfedebiliyor. Ataerkil düzende sürekli kadınlar bastırılıyor, ondan sonra bir de utanmadan eksikleri üzerinden eleştiriliyor. Sen bu berbat düzende sağlıklı kalabilmiş ender insanlardansın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılvalla herkesle seks konuşmazsan sorun olmaz çoluk çocukla bunu yaparsan genç ergenler bunu paylaşır sana kuzum muamelesi yapacaktır bundan dolayı güveneceğin kişilerle konuş 2000 li yıllarda bi kızla tanıştık telefondan yabancı numara çevirmiş numaramı öyle tanıştık fakat benden büyüktü biz bununla arkadaşlık ettik ve buluşup seviştik sonra kargo gönderdik birbirimize iç çamaşır fantezileri derken bizim azgınlık büyüdü ama kimsede bunu bilmedi zevkimizi içimizde yaşadık
00 Yorumla
1 yılSana öyle bakanlara zaten direkt yol ver. Eğer bunu yapan kızsa onlar da ya erişemediğinden ya da kıskandığından yapıyordur.
Düşüncelerinde yanlsı olan ne olsun ki? Anca ahlak bekçileri gelip burada sızlanır.
Erkekler de kötü der, ama ister misin diye sor nefes bile almazlar sıraya girerken.
02 Yorumla
Soran1 yılcok haklisin gercekten
- 1 yıl
Cinsellik bedensel bir ihtiyaçtır ve belli bir zamanda başlıyor. EEvet hukuksal olarak belli bir yaş altını korumamız gerekiyor çünkü o yaşlarda beyin gelişimini tamamlamadığı için istismara açık oluyorlar. Ama yetişkin aklını başına almış bir insanın kendi bedeniyle napacağını sadece kendi karar verebilir. Bu karar saygı duymayı bilmeyenler, çıkar için kullananlar her zman olacaktır. Dünya adil, düzgün bir yer değil.
Ama onları s... ederekdüzgün insanlarla yaşamak lazım bazı şeyleri de işte.
Merhaba, herkes bu konuda düşündüğü şekilde yaşamakta özgürdür. Sınırlarını kendin çizdiğin sürece neden sorun olsunki. İnsanlar bu şekilde olsa kaşar diyor, olmasa kezban. Yani onlar konuşacak birşeyler sürekli bulur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kendi kararınız bu
00 Yorumla
1 yılOlması gereken bu zaten cinsellik öcü gibi bir şey değil gayet doğal
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Onlari boş ver erkekler yapinca birsey olmuyor bayan yapincami oluyor sen onlara aldiriz etme ne istiyorsan onu yap önemli olan senin mutlulugun tabiki belki konusuruz istersen amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılKonuşmakta sıkıntı yok, eyleme dökmediğin sürece her şey konuşulabilir karşılıklı. Kendini kullandırma, mahrem görüntülerini hiç tanımadığın insanlarla paylaşma yeter.
00 Yorumla
1 yılSanal zaten çok normal geliyor bana. Misal sitede cinsel deneyimi olmayan kızlar merak ettiklerini soruyor bilmeyen olabiliyor yani ayıp değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKısmen belki herkese karşı rahat olmak hata olablir de diğer türlü sevgili ile konuşmak hata değil gibi
00 Yorumla
1 yılNormali bu. Türkiye gibi ataerkil sistemin hakim olduğu ülkelerde anormallestiriliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O zihniyetekilerden uzak dur yeter... Seni ne Mutlu ediyor ise onu yaşa
00 YorumlaHayır sadece diğer konular bir adım önde olsun dikkat et cinsellikte konuşulur zamanla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılHer onune gelenle degil gercekten yapmak istediginle yaparsan daha iyi olur sanki
00 Yorumla Toplumun hoşuna gitmeyecek bir şey ama sen için iyi bir yaklaşım olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizim düşüncemiz değil senin düşüncen önemli. Kendini nasıl iyi hissediyorsan, nasil mutluysan oyle yap. Hayat senin hayatın. Sadece pisman olma yeter..
00 Yorumla
1 yılolursun ama bunun halk arasindaki deyimi kasarlik. kabaca ama razi olman lazim
00 YorumlaBi tarafına müzeye bağışlamayı düşünenler hariç herkes açık olmalıdır zaten
00 YorumlaEvleneceğin adamın kalitesini, geçmişin belirleyecek.
Haberin olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKesfetmek yaşamak istemeyiz neden yanlış olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende severim hem konusmak hem sanal reel yapmak ancak cogu iste kasar erkek kadin bakiyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılE herkesle konuşmuyorsan niye anormal olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de açığım açıkcası
51 Yorumla- 1 yıl
Deneyim oldu mu
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olması gereken bu zaten, cinsellik kötü bir şey değil
00 YorumlaNeye göre partner belirliyorsun isteğine göre mi yoksa duygular önemli mi senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe kadar toplumda tabu da olsa insan istiyor ihtiyaç ve hepimizin gizli saklı arzuları var
20 YorumlaKonuşmak isterdim seninle tatlı tatlı :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal olmasi gereken
00 Yorumla
1 yılSevdiğin şeyi yapıyorsun normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSohbet soru cevap vs konuşulabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılTasa etme her erkegin yok diyemeyecegi bireysin
00 Yorumla Güzel düşünce yapısı aferm
00 YorumlaHerkesin kendi hayatı takma insanları yaşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Her lafı ciddiye alma. Sen kendi bildiğini uygula.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynıyım. Kız kıza bile konuşuyorum
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme filan konuşman çok doğal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılE gayet normal bir şey devam et böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSugar daddy ilişkileri hakinda ne düşünüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kaşar gözüyle bakanlar çok mu namuslu
00 Yorumla
1 yılKaşar niye bakıyorlar?
00 Yorumla
1 yılGüzel bir şey bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNormal olan bu zaten
00 Yorumla
1 yılOlması gereken bu
00 YorumlaCinsellik ne
00 Yorumla
1 yılolabilir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Okuldan bol bulursun
00 Yorumla
1 yılYoo hata değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Senle olan yaşadı
00 YorumlaBunu kiminle yaptığın nasıl yaptığın önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBende bende😂
00 Yorumla Sen harıkasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal bolver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYazik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi