Gizli Üye(25-29)1 yılAşk ya da saf sevgi çok farklı şeyler yani çoğunluk cinselliğe önem vermiş, benim şahsi düşüncem saf sevgi daha önemlidir. Çünkü sevdiğin insana sevgi vermeyip sadece cinsel yönden kendini tatmin edeceğin bir kadın olarak görürsen o ilişki ya da evlilik uzun sürmez zaten aşk biraz daha üst seviyede olmalı diye düşünüyorum. Cinsellikse doyurucu seviyede olmalı aşırı abartıp saf sevgiyi öldürecek düzeyde olmamalı diye düşünüyorum. Cinselliğe çok önem vermek ister istemez saf sevgiyi uzaklaştırıp ötekileştirecektir, bu konu her iki cins içinde geçerli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
24 saat durmadan sevişilebilir mi? Eminim buna evet olabilir diyecekler vardır bu sitede ama bu fiziken imkansız haberleri olsun 😂
Peki 24 saat durmadan bir kişi sevilebilir mi? Sevilir.
O zaman neden daha fazla olan değil de daha az olan ön planda olsun? Tabi ki önemli diğer ilişkilerden ayıran tek fark cinsellik ama ön plan başka konu.
00 Yorumla
Eğer kalpten ve samimi bir aşk varsa, fedakarlık ön plandaysa cinsellik yine önemli olmakla beraber yoksa veya az ise ilişkiyi ciddi etkilemez. Ama çiftler bir araya cinsel ve duygusal olarak yakınlaşarak bir araya geldiyse, hayal güçleri ve libidoları yüksek ise o zaman cinsellik baya önemli oluyor.
00 Yorumla
Belirli bir yüzdevsöylemek mümkün değil. Çünkü ilişki için yalnızca cinsellik önemli değil. İlişki, tüm uygun şartların ve uyumun bir arada olmasıyla güzeldir.
Ancak özetlersem; bir ilişkiyi cinsellik ayakta tutamaz. Ancak cinselliğin olmadığı bir ilişkiyi de kabul etmem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılönemli değil benim için.
00 Yorumla
1 yılBir ebeveynin çocuğuyla kurduğu ilişki gibi değildir çiftler arasındaki, asla saf sevgi olamaz. Sevgi, aşk, tutku ve arzuyla harmanlanır ve birbirinden ayrılmaz bir bütün haline gelir.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim için saf sevgi sadakat ve güven çok önemli cinsellik dediğin kavramı şöyle açıklarsam bir gün 24 saat ve 1 saatini hadi 2 diyelim ayırsan 22 saat kalıyor her şey cinsellik değil belli bir yaştan sonra oda gidecek heves ve istek kalmayacak yine saf sevgi sadakat ve güven kalacak benim için cinsellik olmazsa da olur yeterki karşılıklı sevgi ve güven olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir ilişkinin temeli yatak odasıdır orada uyumu yakaladığınız zaman her şey daha anlamlı yaşanır
192 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
İlk cinselliği ön plana koyanlar s**tirsin gitsin esc*rt ile evlensin aga
10 YorumlaSevdiğin kadınla cinsellik yaşamadan olmaz cinsellik ikisinin yüzde 70 bence. Sorunların çözüldüğü basın kuvvetlendiği sevginin pekiştiği yerdir cinsellik.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl%50 den fazla ama sevgilim istemezse cinsellik yaşamak sırf bunun için ondan ayrılacak değilim onu öpsem sarılsam da yeter bana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yıl1-Aşk (sadakat)
2-zeka (zayıf noktam)
3-empati (dürüstlük)
4-tutku (heyacan)
5-cinsellik (tadı tuzu)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılLibidosu yüksek biri olarak libidosu yüksek bir kadın isterim. Cinsellik benim için ön planda tabi ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılsevgi saygı tabiki önemli ama cinsellikte bir o kadar önemli kadınların bu cinsellik istemeyen erkek sevdasını çözemedim gitti
00 Yorumla
1 yılÖnemli tabi, ilişki ciddi bir ilişkiyse önemli ve yaşanmalı. Bu her konuştuğun kişiyle birlikte ol demek değil elbette.
00 Yorumla
1 yılAslinda oncelik sevgi. Sevgi varsa cinselligi ona pekistiryor. Ama sevhi yoksa cinselligi sadece bir nefes tatmin olaydır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevgi saygı merhamet bunlar zaten olacak birde üstüne cinsellik varsa harika bir ilişki oluyor
00 Yorumla
1 yılAkrep burcu erkeği olduğum için, seks hayatımın vazgeçilmez bir parçası.❤️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilişkide cinselliği nefis ister lakin etik değildir. Sadece nefsin hoşuna gider.
00 Yorumla
1 yılİkisinde önemli ama kalpten sevebilmek ban başka bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Cinsellik bir ilişkide %80-90 önemli bence. Ten uyumu, arada o istek arzu olmadan ilişki yürümez
00 YorumlaSevgi saygı anlayış anlaşma ne kadar önemliyse aynı oranda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevgili iken olmasada olur ama evli iken olmadı lazım yabi O zaman olmazsa olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. %100000000 cinsellik önemli. O olmadan, ten çekmeden saf sevgi falan olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. cinsellik ön planda mutlu çiftler yatakta mutlu olanlardır
00 YorumlaBence ilk once her zaman ask onemli ask olunca zaten gerisi gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂

%100 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAralarındaki elektrik, aşk, tutku, arzu, birbirkerine verdiği değer ile pekiştirmek gereken bir sevgi. Kan Bağı olan sevgi farkli bir şey.
Saf sevgi bağımsız olduğu için on planda.
diğeri de olduğu gibi bitebilir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYüzdeye vurmayalım da karşılıklı zevk alınan cinsellik önemli bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yıl%80..
50 Yorumla
1 yıl100%
131 Yorumla- 1 yıl
Haklısın %100
1 yılŞunu anlayın artık ya, ilişkide seks önemli bir unsur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cinsellik yoksa bende yokum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılYuzde 40 cinsellik yuzde 60 ask
00 Yorumla Dengeli olucak
00 Yorumla
1 yıl%80 kesinlikle eksiksiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Cinsellik ön planda kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yıl%100
tutku olmadan olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüzde 200
196 Yorumla- 1 yıl
istekli şey
Cevap sahibi1 yılBebeklerim tsk ederim begeni icin
- 1 yıl
Tek kişi yetmez sana ozman
1 yıl%50 den fazla olduğu kesin de…
00 Yorumla
1 yıl80 önemli
61 Yorumla- 1 yıl
Evet bence de
1 yılHerzman
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYüzde 50
82 Yorumla- 1 yıl
Senı yuzde 80 lere cıkaralım
Cevap sahibi1 yılHayır gerek yok daha önemli şeyler var
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. %60 %45 gibi bi sey
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaf temiz bembeyaz temiz sevgi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHepsinden yarım kilo 😜
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaf sevgi olmadan olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılduygusal bırı mısın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. evliysem ilişki önemli.
00 Yorumla
1 yılHiçte önemli değil
20 Yorumla
1 yıl%90 önemli
81 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yıl75...
10 Yorumla85 olmali
10 Yorumla50/50
00 Yorumla
1 yıl%80...
00 Yorumla
1 yıl%50 falandır
00 Yorumla
1 yılYüzde 90
00 Yorumla
1 yıl%80 diyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl%75 diyebiliriz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmazsa anlamsız
00 Yorumla @derangedginge engel açar mısın özür dilerim
00 YorumlaYüzde 50
00 Yorumla%100 cinsellik
00 Yorumla%78,5
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım