Cinsel Yaşam Hayatında cinsellik % kaç önem arz ediyor? EskisehirliAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cinsellik için yaşayan var mı Hayatında cinsellik % kaç önem arz ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Benim için %1 falan. oda ihtiyaç olduğu için. %99 sevgi 0 3 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Baris sen bence gizli libidosu yukseklerdensin beni korkutuyorsun 🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl Alakası yok :D EskisehirliAdam +1 yıl Var varrrr
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yüzde elli önemli gerisi sevgi, saygı, anlayış, önemsenmek 4 4 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Azmiş ama yasin ileri dlgru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 32 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl 32 azmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ilerledi kabullenmekten yapacak bir şey yok Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Düz cinsellik ise %50 ama farklılık çılgınlık heyecan verici durumlar varsa çok renklilik varsa %99 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl %90 falan. 6 1 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Aaa enn eski uyelerden birisin bilirim seni. Ama sen eskiden bu kadar yuksek demezdin ne oldi sana 😅
Uzatmanolursuun Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl %80 falan 9 1 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Senin %200 bence Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an pek bişi ifade etmiyor. 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok.. 1 4 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Senle konusmuyorum ben yinemi geldin neyse yoksa yok Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Kendine böyle şeyler deme Yorumla aichaa +1 yıl Sana diyorum da tabi sen de haklısın kıt olunca insan Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl 😘 iyi geceler böcek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genelde %30 0 4 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Inanayimmi Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl @Esra_bayram sagol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size kalmış Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Inandim hadi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ypzde 0 3 12 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Okadarmi vahim durum Cevap sahibi +1 yıl Vahim degil aslinda hayatimda baska seyler önceligim EskisehirliAdam +1 yıl Ne gibi Cevap sahibi +1 yıl Mesela ibadetlerim, kendi meslegim, param pulum tatilim gelecegim ölüm EskisehirliAdam +1 yıl Haklisin Cevap sahibi +1 yıl Tsk ederim EskisehirliAdam +1 yıl Kimsin sen Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka ya EskisehirliAdam +1 yıl Merak ettim bu guzel dusunceli insani Cevap sahibi +1 yıl Ha öyle mi bende sanki tanidikmis gibi davrandij sandim EskisehirliAdam +1 yıl Yok tanimak isterim anlaminda dedim Cevap sahibi +1 yıl Baktin en masum ben, orada kötü kizlarda var niye onlara gitmiyon
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim için %1 falan. oda ihtiyaç olduğu için. %99 sevgi
Baris sen bence gizli libidosu yukseklerdensin beni korkutuyorsun 🤣
Alakası yok :D
Var varrrr
Yüzde elli önemli gerisi sevgi, saygı, anlayış, önemsenmek
Azmiş ama yasin ileri dlgru
32
32 azmi
Evet ilerledi kabullenmekten yapacak bir şey yok
Düz cinsellik ise %50 ama farklılık çılgınlık heyecan verici durumlar varsa çok renklilik varsa %99
%90 falan.
Aaa enn eski uyelerden birisin bilirim seni. Ama sen eskiden bu kadar yuksek demezdin ne oldi sana 😅
%90 bu aralar düşüşte
Benim için cinsel yaşam %60
%80 falan
Senin %200 bence
şu an pek bişi ifade etmiyor.
Yok..
Senle konusmuyorum ben yinemi geldin neyse yoksa yok
Kendine böyle şeyler deme
Sana diyorum da tabi sen de haklısın kıt olunca insan
😘 iyi geceler böcek
Büyük bir kısmını
%50 önem arz ediyor.