Problem ben yatıcam o girecek o kadar 3 dakika sürüyor inleme bile yok
Eşimin cinsel performansı sıfır, ne yapayım?
Problem ben yatıcam o girecek o kadar 3 dakika sürüyor inleme bile yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fantezi dahi kabul etmiyor bıktım usandım 3 dakika için duş yapmak istemiyorum ne önerirsiniz?
Adına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadın değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
Eşinin Senin cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılaması lazım karşılayamıyorsa da mücadele etmesi lazım bir süre konuş ikna etmeye çalış baktın olmuyor tek çaren ilk önce boşanmak
Cevap
73Cevap
Ya boşanarak ya da boşanmadan başka ilişkilere başka limanlara yelken açacaksın.
Büyük bir sorun, sonuç olarak cinsellik de evliliğin ya da birlikteliğin bir parçası bu konuyu daha detaylı bilebişsem yardımcı olacak bi fifkrim olabilir belki ama şu an bu kadar fikir yürürtebiliyorum
Benim de karım çok isteksiz. Ona kırk hareket yapana kadar hiç bişey demeden kendi kendime çözüyorum olayı. Ama yetmiyor bakalım nereye kadar devam edecek
ya hadi 3dk belki onun elinde olan bişi değil ama partner odaklı olup seninle eliyle ya da diliyle ilgilenmeye devam etmesi gerekiyor. fantezilere de kapalı olması kötü :/
çok kötü bi durum :(
Oyuncak al kendine ya da baska birini bul
Bende evli kadinla olmak isterim kiymetini bilmiyosa kocan bilen birene ver sende rahatlarsin hem
Oha sen ciddimisin. E bu iliski degilki bildigin psikolojik iskence gibi awk. Kac yildir boyle
Böyle bir eşle ömür geçmez
Eşimin erkek versiyonu senin eşinin durumu ne yaparsam yapayım değişmiyor
Kendi haline bıraktım cinselliği de bıraktım onunla yapmıyorum artık düzelir hatasını anlar diye
Uzun ve sakin bir önsevişmeye ikna et bari içine girene kadar seni yükseltsin ki senin orgazmın o üç dakikaya sığsın.
Nasıl bir fantezi , bizde severiz eşimle fantezi yapmayı
Çok kötü bişey ya biz bulsak canına okuyacağız 3 dk berbat tedavi bitkisel şeyler falan herşeyi denediniz mi tatmin olmayan kadın mutsuz kadındır
Benim de fantezi de eşimle anlaşamıyoruz. Ya onu olduğu gibi kabul edeceksin ya da ayrılacaksin
Nedenini öğrenip ona göre karar vermen daha doğru olur.. Bir çok nedeni olabilir.. Eğer seninle alakalı birşeyse çözüm bulabilirsin ama değilse zor...
2 ye gitmiyor mu? Bunun icin bitkisel ve ayrica ilaclar var. En azindan boyle bir sey deneyebilir. Denk gelmiyor ki arkadas
Yuh be
Çok kötü bir durum yani süreyi uzatmak için değişik şeyler yapman lazım
Değiştir ya da mastürbasyon geri dönecek kendini tatmin edecek
Artık çok geç... Ya bosanin ya da dışarıda arayın mutluluğu
Iki damla çayına bırak kendi koşsun sorunun arkasından
Hem erken bosalma sorunu var hemde sana bırakıp fantasiye gelmiyormu
Al birtane vibratör kullan eşin 3 dk çok arasin dursun
Evlilik terapistine danışın. Bir faydası olmazsa ayrılırsın💅🏻
Tedavi olmadını öneririm. Hap da kullanabilir...
Cinsellik senin için önemli bir olaysa boşanmanı öneririm çünkü anlaşılan eşinle olmuyor 😂
Kocanla konus bi care bulun olmadı oyuncaklar al öyle rahatlamayı dene
Onu tahrik edip daha çok azdır ama hemen verme sürümdür biraz
şunu 😂😂
eşinizde erken boşalma var.. öncelikle eşinizle ikana edip doktora gittmeniz gerekiyor.. ve eşinizle konuşup ön sevişme olmalı diğe
Açık açık konuş yapmadan önce geciktirici kremler var ondan sürün ya da ona göre kondom takın ve adamı şevklendir şov yap biraz
Kendisi ile konustun mu? Ne diyor bu duruma? En iyisi Yyemegine ilaç at.
Ben de aynı şeyden müzdaripim. Hiç istek kalmadı artık
İlişkiyi kes her iki cinsiyette yetersizlik varsa uzak durmalı
Yani işin zor sende fanteziyi farklı boyuta taşı kendi kendine onsuz😉
Aslında yapılacak belli değil mi sevmiyorsan boşanırsın seviyorsanda konuşursun tedavi için olmuyorsa da aldatma yolu açık gibi
Yazık sana gerçekten üzülüyorum. Ben de aynı durumdayım eşim de çok isteksiz ve fantezi olayı hiç yok maalesef
Erken boşalmadan ziyade kabullenmemesi daha büyük bir problem. Bir cinsel terapistle görüşsen iyi olacak.
O ne öyle ya
Biliyorum
Niye kabul etmediğini sorabilirsin
İlişki süresi çok azmış
3dk için inan soyunmaya degmez
Benim gibi erkek lazim sana
Sana onericegim benimle gorusmen
0 dedigin hic sokmadan bosalması demek
Peki bu konu hakkında onunda oturup konuştun mu?
Yeni bir tene ne dersin
Konuş tabiki de gerekirse doktora da gidin
Başka birisini bul bu iş için yoksa çok yorulursun
Yapacak bişey yok sana üzüldüm
15 dk 30 dk gitmisligim vr
Süslenme reyonuna gidebilirsin.
3 dakka devasa bir süre
Konuştun mu bunu kendisiyle?
Ayrıl sağlam vuranla devam
Teyemmüm olmaz mı 3 dk sonucta
Galiba bir çözümü yok. Yeni evli değilsen
Çok şey önerirdim ama, burası yeri değil...
Yaşlar kaç kaç yıllık ewlilik
Mesir macunu 1 kavanoz
O kadarda değildir ya heralde
Yazık çogu evliliğin bitme sebebi
Sorun ne tam olarak
Önsevişme ne kadar sürüyor?
En az yarım saat önsevişme yoksa sorun vardır zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?