Cinsel Yaşam Cinsel birliktelik yaşadığım belli olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler1 yıl Dusunmezzz Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ailemden korkmuyorum yaşım sadece 12 diye sordum haha sızde cevap verıyorsunuz Cinsel birliktelik yaşadığım belli olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yalnızca tecrübeli birileri bilebilir ki onun da açıp kontrol etmesi gerek. 0 5 Yorumla hakankerem2020 1 yıl Yaş 12 ne işin var senin buralarda. Çok tehlikeli. Biran önce terket burayı git. Yorumla Soran 1 yıl Sıkayet etsene kapansın hesap tesekkur ederim Yorumla hakankerem2020 1 yıl Şikayet ettim. 18 den sonra gel. Böyle konular için çok erken. Yorumla Soran 1 yıl Zaten 1⁸ ım hesao kauansın diye sadece Yorumla hakankerem2020 1 yıl 12 demişsin güncelleme de. Kapatmak istiyorsan şikayete gerek yok. Ayarlara git ordan kapatabilirsin Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Analdan yaptiysan açılır belli olur vajinal yaptiysan bekaret gider yine belli olur her türlü belli olur 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Belli olur, eğer erkek arkadaşın vajinana sayaç ölçer takarsa bugüne kadar geçmiş ilişkilerini görür 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kdlsmemdmdmdndnmdd Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ağlanacak haline gülüyorsun Yorumla Soran 1 yıl Neyıne aglayım trol yapıyom Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Trol değil çocuk yap Yorumla Soran 1 yıl Daha ben cocugum ne cocugu 18 yasındayım daha Yorumla
Jony_Shins Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İzlerden olur evet ve kızlığa bakarsa anlaşılır rahatça 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne ızı Yorumla Jony_Shins 1 yıl Sırt, boyun ve kalçada iz, morluk olur genelde Yorumla Jony_Shins 1 yıl Ailenden mi korkuyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki zar yırtılmış ise olur anal gevşeklik varsa orada genişleme varsa anlasilir 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Nerden belli olsun kimseye söylemesin olur biter tabi ilk değilse 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bekaret sağlamsa bişi olmaz fazla verme şu sıra 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gotumde imzası varsa sorarsa ne dıyım imza attı cunku cksmxm Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alnında yazıyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben popomda yazıyor sanıyordum xksmxmsmxmx Yorumla Korayby3434 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Korayby3434 1 yıl orada kilometre göstergesi var bilmiyosun Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Açılan paketi geri kapat mümkün mü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapıstırıcı ile mümkün kdlsmxmdms Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Belli oluyor yaşıtirildi Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doktora gidersen belli olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Doktor bana gelırse Yorumla YaralıSevda01 1 yıl Yine ortaya çıkar Yorumla YaralıSevda01 1 yıl Kim neyi düşünmez Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Söylemezsen olmaz. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Söylersem Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Hay allam yaa.🙄 Söylersen belli olur. 2-+2=4 Yorumla
yolkenarindakikirpi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Açıp bakarlarsa görünür 0 1 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Yoksa kim nerden bilecek Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yürürken bacaklarından belli olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tuh ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapma işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yok olmaz yazmaz alnında 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ya gotumde yazıyorsa kdlsxödm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki belli olur her şekilde bocalarsın Yorumla Soran 1 yıl Jfdkkdkxkxkxck Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nerden birlikte oldun 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kim nereden bilecek ki 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Fazla yaparsan olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Uf ya da Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok mu yaşadın 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hyr olmaz 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kalçalarından evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne oluyor kı kalcaya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genişleme oluyor Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Umarım belli olur 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Umarım Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl 12 mi Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Yuh sok oldum kiminle birlikte oldun kız Yorumla Soran 1 yıl Kımseyle sallıyorum Yorumla Soran 1 yıl Trol yanı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yalnızca tecrübeli birileri bilebilir ki onun da açıp kontrol etmesi gerek.
Yaş 12 ne işin var senin buralarda. Çok tehlikeli. Biran önce terket burayı git.
Sıkayet etsene kapansın hesap tesekkur ederim
Şikayet ettim. 18 den sonra gel. Böyle konular için çok erken.
Zaten 1⁸ ım hesao kauansın diye sadece
12 demişsin güncelleme de. Kapatmak istiyorsan şikayete gerek yok. Ayarlara git ordan kapatabilirsin
Analdan yaptiysan açılır belli olur vajinal yaptiysan bekaret gider yine belli olur her türlü belli olur
Belli olur, eğer erkek arkadaşın vajinana sayaç ölçer takarsa bugüne kadar geçmiş ilişkilerini görür
Kdlsmemdmdmdndnmdd
Ağlanacak haline gülüyorsun
Neyıne aglayım trol yapıyom
Trol değil çocuk yap
Daha ben cocugum ne cocugu 18 yasındayım daha
İzlerden olur evet ve kızlığa bakarsa anlaşılır rahatça
Ne ızı
Sırt, boyun ve kalçada iz, morluk olur genelde
Ailenden mi korkuyorsun
Hayır
Tabiki zar yırtılmış ise olur anal gevşeklik varsa orada genişleme varsa anlasilir
Nerden belli olsun kimseye söylemesin olur biter tabi ilk değilse
bekaret sağlamsa bişi olmaz fazla verme şu sıra
Gotumde imzası varsa sorarsa ne dıyım imza attı cunku cksmxm
Alnında yazıyor
Ben popomda yazıyor sanıyordum xksmxmsmxmx
🤣🤣🤣
orada kilometre göstergesi var bilmiyosun
Açılan paketi geri kapat mümkün mü
Yapıstırıcı ile mümkün kdlsmxmdms
Belli oluyor yaşıtirildi
Doktora gidersen belli olur
Doktor bana gelırse