Cinsel ilişkiye girsem belli olur mu?

El alem ne der baskısı yüzünden. Karşı taraf ilişkiye girip girmediğimi anlar falan diye cinsel ilişkiye girmiyordum. İnançsız bir insanım ruhani olarak verdiği zarar tabikide umrumda değil. Fiziksel olarak zarar veriyor mu? Şöyle fazla cinsel ilişkiye girmem zaten. Seksi 6 ayda bir falan yaparım. Artık yeter diyerek yapılan bir eylem bu. Ya akrep burcu ola ola hala sexs yapmamıştım. Düşünün 1 yaşından beri bilerek mastürbasyon yapıyorsun. 13 yaşından beri her gün p*rno izliyorsun.21 yaşındasın hala ilişkiye görmemişsin ki bunun daha 4-5 senesi var. Tüm akrepler benim gibi Lan biraz empati ya empati yastıkla evlendim resmen ya. Artık yıllardır kullandığım için yastığı insan yerine koymaya başladım. Yastığa baya büyük bir metefor bağladım. Arasıra yastıkla konuşuyorum 1 sene daha cinsellik yaşamazsam beni akıl ve ruh sağlığı polikliniklerine yatırırlar o derece.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de araştırdım esnek kızlık zarının bozulmama ihtimali varmış bunun esnek olduğunu ailemin haberi olmadan nasıl öğrenirim lan beni o kadar darliyorlar ki tek başıma doktora bile gitmedim
Cinsel ilişkiye girsem belli olur mu?