Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Anal ilişkiyi bazı hanımlar zevkli diyor bazılarında zevk almadım diyor erkeklerde orası dar ve sıkı kavramını için zevkli oluyor. Kızlar evlenene kadar oradan partneri memnun edersem ikimizde hamile kalmadan rahatlarız düşüncesi ile oradan yapiyorlar oradan yapmanın erkek için sorun olmaz wma kadın için riskli olur alet girerken kaslar yumusatıp açmadan birden sert gidilirse oranın kas ve sinirleri. zarar görürse kadında orayı büzen kas hasarları nedeniyle büzme işini yaoamaz kalıcı sorun yaratır bunu yaşayan çok hanımla konuştum gaz tutamadiklarini hemoraitlerini artırdığını söyleyenler oldu yapıp yapmamak sizin tercihinizdir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli
Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çık kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mastürbasyon teknikleri var onları kullanmanı tavsiye edeirm😀😀216 Yorumla
Soran1 yılBen merak ediyorum yapmak istiyorum ama. cekiniyirum
Cevap sahibi1 yılÇekinme ilk başta normal. Önce zevk aldığını bilinçaltına ispat edersen aşırı istemeye başlarsın. Evlisin ve sanırım eşin de istiyor. Sende istiyorsun ama korkudan dolayı ona istiyorum diyemiyorsun belli 😀😀 peki arkanı okşamaktan zevk alıyorsun değil mi? Parmak falan denedin ve zevk aldın dimi 😜😜
Soran1 yılEvet denedim ve zevk aldım hatta ben
Soran1 yılBekarken de kendim anal uyarimlr yapiyordum
Soran1 yılAma günah diye pek yanaşamiyoruz korkumuz o
Cevap sahibi1 yılÇok iyi 😀😀😀 işte işini bilen bir kadın 😀😀😀 sadece parmak kullandın sanırım 😀😀 peki diğer kızlar gibi orta kalınlıkta fırça tarak sapını kullandım mı? Bu acayip zevk verir.
Soran1 yılTuruncu?
Cevap sahibi1 yılGünay olayında bir şey söyleyemem. 😀😀😀 ama sen çok istiyorsun belli 😀😀 çift taraflı uyarılma fiksi seni deli ediyor dimi 😀😀
Cevap sahibi1 yılEvet turuncuyu en sevdiğim renk 🤪🤪🤪🤪
Cevap sahibi1 yılEvet 😀😀
Cevap sahibi1 yılDaha önce konuştuk mu?
Soran1 yılSen misin?
Soran1 yılKonuşmalar baba turuncu arkadaşımı hatırlattı da?
Cevap sahibi1 yılSorunun cevabını verdin sanırım. Ama seni tanıyamadım 😀😀
Soran1 yılEvet verdin
Soran1 yılMesaj atarim sende gizlen istersen
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Erkeğe zevk veriyor evet... Kadın için ise yapılması uygun pozisyonda yapıldığında alışkanlıktan sonra zevk vermeye başlıyor... Eşim de gayet zevk alıyor anal seksten..
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılharam
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok zevkli ama bunun için tecrübe lazım... Her iki taraf içinde... Zorla olmamalı... Tek taraflı olmamalı her iki tarafta zevk alıyor olmalı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. 1 defa nişanlımla yaptım sakın yapma zevk yok sadece acı var
224 Yorumla- 1 yıl
Ciddimi yaa... nişanlısmisinhala
- 1 yıl
Foto gerçek değil o zaman.. burada görmesin seni 🙈👍
Soran1 yılMerak ediyorum ama. gunah kısmından çekiniyorum yoksa. vok. merak uyandiiryor evliyim denemek isterdim
- 1 yıl
O zaman sitenin en ilgi çekeni kadını mayi basardjniz tebrikler 👍 herkes istek godnercek şimdi tanımak icjn
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 mesaj kutum kapali takip etmediğim sürece yazamazlarr bende kimseyi takip etmiyorum okeyyy istediği kadar takip etsinler ben takip etmediğim için sıkıntı yok 👍👍
- 1 yıl
Sen bilriisn. merak uyandirirsin dedim.. yazan yazar
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 anlamıyor musun mesaj kutum kapalı ben takip ettiğim sürece bende takip etmiyorum kimseyi nasıl yazacaklar meselaaa
- 1 yıl
Tamam yahu anladım mesajlasmiyosun.. ama konualrda yorumda direkt dalisin merak uayndirir dedim.. sen bilirsin. neyse
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 tmmm
- 1 yıl
Fotoğrafina bakınca eli ayağı düzgün birisi sanmıştım seni
- 1 yıl
Yok benim doğru bir yanım da , sen deyince şaşırdım kaldım
- 1 yıl
Nişanlı hanım. gordunmu nasıl dikkat çektin.. insan özelini ulu orta anlatmamalj demkki.. söylemek istediğim
- 1 yıl
demek ki nişanlın sert davranmış sana bu konuda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYapmasını bildikten sonra doğru yapılırsa tabi ki zevk verir doğru hazırlık hem hijyenik hem bedenen düşünce olarakta hazır olmalı alışma süreci doğru yaşanmalı
00 Yorumla
1 yılHiçbir kadınla yaşamadım böyle bir deneyim malum aletim Ka. lin ve iri olduğu için korkuyorlar ve bende hiç teklif etmedim açıkçası
02 Yorumla
Soran1 yılHep bı övme abartma. hali
- 1 yıl
Özür dilerim yanlış anlaşılmasın gerçekten bu nedenle olmadı yani.. foto atınca fake diyip engelleyen inan sayısı çok
Pozisyonu var bunun partnerinle alakali zevk alma durumuda
14 Yorumla
Soran1 yılHangi pozisyonda olmali
Soran1 yılBurdan yaz
Gizli Üye(25-29)1 yılBence erkege vererir de kadına acı verir çünkü orada zevk nokta sı yok ki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAnal ilişki daha çok mazoşist insanların tercihi diye düşünüyorum çünkü illa ki ister istemez can yakar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
1 yılEsinzile konuşun.. konusamiyormusun tepki verir diye mi korkyrosun?
01 Yorumla
Soran1 yılO normal. iliski yaşarken arka tarafı uyarıyor parmagiyal hatta parmağını sokuyor ama birliktelik yapmıyor günah diyor ve de merak ediyeiun
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Merak ediyorum sadece ama farklı bir deneyimdir pişman olan da var bağımlı olan da
05 Yorumla
Soran1 yılBende merak ediyorum iste
Soran1 yılHangi pozisyonda
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yılNimetle şaka olmaz
1 yılKadına Acıdan başka bir şey vermez diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçinde hissetmek sana zevk verir. O hazzı yaşarsın. Vajinadakinden farklı olur.
11 Yorumla
Soran1 yılDenemek isterdim
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğe verir kadını bilemedim ama dar olduğu için sabırlı birisi ile denemek lazım
11 Yorumla
Soran1 yılDenemek isterdim ama cekiniyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılzevk vermez orası sağlık açısından çok zararlı ve dinen çok günah
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılvalla bagırıyolarda zevktenmı acıdanmı bnde cozemedım ama acıdan olsa dur derlerdı dur dıyen olmadı suana kadr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben manıtamla denedım. çok korkuyosu ama ıstemsızce cok keyıf aldıgını fark ettı
10 Yorumla
1 yılErkek arkadaşının penisi inceyse ve kayganlaştırıcı kullanırsan zevk verir ama kalınsa deneme bile.
10 YorumlaPis gelmiştir herzaman bana
10 Yorumla
1 yılEvet lağımcılar ilgileniyor bu durumla
00 YorumlaHiç yapmadım ama denemeyi çok isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç sevmediğim ve tasvip etmediğim bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılErkek zevk alır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılErkeğe verir de her kadın zevk almıyor bundan
00 Yorumla Hemzevk hem acı verir
00 Yorumlaİşi bilen bı erkek zevk verir
00 Yorumla
1 yılKesinlikle yapmam diyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru kişiyle yapılırsa evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bu konu kişiye göre değişiyor :D
00 Yorumla
1 yılBize pozisyon olarak cok zevk veriyo,
00 YorumlaBen çok zevk almıyorum
00 Yorumla
1 yılişi bilen ile yapar isen güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlarınız kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYuksek hijyen, dogru teknikle yapilrsa keyif verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
1 yılBurdanmı soruyon
02 Yorumla
Soran1 yılNerden soramam. lazim
Soran1 yılHayir
1 yılVeriyor evet
05 Yorumla
Soran1 yılErkeğe evet kadına?
- 1 yıl
Kadına da veriypr
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Evli misin eşin mi teklif etti
- 1 yıl
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen
1 yılAcilidir
10 Yorumla
1 yıldenemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılUcarsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldene gör :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Pasif gay ise evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBen pek tercih etmem
00 Yorumla
1 yılBen de sordum da. Yazan yok kızlardan
00 Yorumla
1 yılArada yapmak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapılmaz knkaa
İğrenç bişeyy
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılZararlı yspılmamalı
00 Yorumla
1 yılEvlimisin sen
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Evlisin yapmadin mi
Soran1 yılAnal. yapmadim
- 1 yıl
Ne bicim kocan var
1 yılVerir
00 Yorumla