Cinsel Yaşam Cinsellikte fizik mi önemli kişinin istekli olup olmaması mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Güncellemeler1 yıl Tek bir şey seçin arkadaşlar şıklarda üçüncü şık yok😆 Cinsellikte fizik mi önemli kişinin istekli olup olmaması mı? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. benim için aşk ve duygular önemlidir. 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yağ torbası ile seks yapmak istemem. Ben fit biriyim çünkü. İstek konusuna gelince, ben ona gerekli isteği yüklerim... 😉 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu akademik çalışma değil. yani fizik kimya matematik olmazkişisel temizlik ve bakım ile karşılıklı arzu yeterli 0 0 Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Fizik öncelikle sonra o fiziğe karşı duyulan arzuiar 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. gözünü kapattığında erkek için her kadın aynı , kadın içinde her erkek aynıdır 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ikisi de önemli, fizik olursa karşı taraf istekli de olur zaten 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fizik süper olur isteksiz ise ise yaramaz istekte sart 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstek, tavır cesaret. İmaj hiç birşeydir susuzluk her şey... 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İstekli olup berbat bir fiziği olsa da olmaz, fiziği muhteşem olup isteksiz olsa da olmaz 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. istekli olup olmaması seksi sevip sevmemesi ne kadar karşılık verebilir bunlar daha önemli 0 0 Yorumla
justt_tonight Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl istek, ask gibi şeyler. abarti istekli ve asikken balina gibi bir kadini devirebiliriz sjdhdjjd 0 0 Yorumla
İzmirlikampcı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl İstek onemli cok şişman bir kizla seks yapmistim bu siteden tanismistik onunla yaptigim seks i manken gibi kizla bile yapmadim 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı. Kişinin istekli olması 3 5 Yorumla Muhendis16 1 yıl Çirkin biriylede olur mu yani? Yorumla laydbirdmira 1 yıl Herkes guzel yakışıklı olacak degil ya onların canı yokmu Yorumla Muhendis16 1 yıl Haklısın ama beğenmediğin biriyle sende bir şey yaşamazsın bnce Yorumla laydbirdmira 1 yıl Beni örnek niye veriyon Yorumla Muhendis16 1 yıl Çünkü onların canı yokmu ben istekli olmasına bakarım fizigimden ziyade diyen sensin Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstekli olup olmaması 1 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl İstekli olması cilveli ve alımlı olması ilk kural 0 0 Yorumla
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İstek olmadan cinsellik olmaz zaten. 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Benim önceliğim libido yüksekliği. 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İkiside ama istekli ve doyımsuz olması daha önemli 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. ikiside 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabiki istek 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. fizik daha önemli ya 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Istekliligi 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fizik 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Fizikk 0 0 Yorumla
Bendesorcam1şey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Öncelik istekli olması bence 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fizik 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. İkiside önemli, hem fizik hem de istekli olmak 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İstek daha önemli 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 60% 40% diyelim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
benim için aşk ve duygular önemlidir.
Yağ torbası ile seks yapmak istemem. Ben fit biriyim çünkü. İstek konusuna gelince, ben ona gerekli isteği yüklerim... 😉
bu akademik çalışma değil. yani fizik kimya matematik olmaz
kişisel temizlik ve bakım ile karşılıklı arzu yeterli
Fizik öncelikle sonra o fiziğe karşı duyulan arzuiar
gözünü kapattığında erkek için her kadın aynı , kadın içinde her erkek aynıdır
ikisi de önemli, fizik olursa karşı taraf istekli de olur zaten
Fizik süper olur isteksiz ise ise yaramaz istekte sart
İstek, tavır cesaret. İmaj hiç birşeydir susuzluk her şey...
İstekli olup berbat bir fiziği olsa da olmaz, fiziği muhteşem olup isteksiz olsa da olmaz
istekli olup olmaması seksi sevip sevmemesi ne kadar karşılık verebilir bunlar daha önemli
istek, ask gibi şeyler. abarti istekli ve asikken balina gibi bir kadini devirebiliriz sjdhdjjd
Fizik yoksa istek yok, istek yoksa ilişki yok.
İstek onemli cok şişman bir kizla seks yapmistim bu siteden tanismistik onunla yaptigim seks i manken gibi kizla bile yapmadim
Kişinin istekli olması
Çirkin biriylede olur mu yani?
Herkes guzel yakışıklı olacak degil ya onların canı yokmu
Haklısın ama beğenmediğin biriyle sende bir şey yaşamazsın bnce
Beni örnek niye veriyon
Çünkü onların canı yokmu ben istekli olmasına bakarım fizigimden ziyade diyen sensin
Fizik daha önemli
İstekli olup olmaması
Zayıf minyon ve istekli olması
İstekli olması cilveli ve alımlı olması ilk kural
İstekli olması
Arzu istek daha önemli
İstek olmadan cinsellik olmaz zaten.
Arzu ve şehvet önemli
Benim önceliğim libido yüksekliği.
İkiside ama istekli ve doyımsuz olması daha önemli
İstekli olmasi rn önemli seydir.
istek önemli