90 kg ile ağırlık çalışıyorum. Onu sanırım zorlasam tek elle kaldırabilirim 😂 boyumun da 1.92 olduğunu düşünürsek sarıldığımda midemdeki gurultuları dinleyebilir 😂 şaka bir yana 1.65 den kısa hiç sevgilim olmadı o yüzden tahayyül edemedim şu an. Tabi önemli olan karakter , huyu iyi olduktan sonra aşk her kadını güzel gösterir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tür kadın seven erkeği ilk defa görüyorum... cogunlukla erkekler ince yani zayıf kız sever... Sen böyle deyince sasirdim
Gerçekten mi? Ben baya rastladım ya. Açıkçası her fizikten hanım ile flört ettim ama tombişlerin yeri başka 😅
154 boyunda 50 kilo. bi kız hakkında ne düşünüyorsun
90 kg ile ağırlık çalışıyorum. Onu sanırım zorlasam tek elle kaldırabilirim 😂 boyumun da 1.92 olduğunu düşünürsek sarıldığımda midemdeki gurultuları dinleyebilir 😂 şaka bir yana 1.65 den kısa hiç sevgilim olmadı o yüzden tahayyül edemedim şu an. Tabi önemli olan karakter , huyu iyi olduktan sonra aşk her kadını güzel gösterir
küçük götlü küçük memeli 160 boylarında her pozisyona girebilicek biri olmalı
Balık etli - kilolu. Gerisi hikaye. Yemeğin salcalisi kadinin kal calisi.
Aynen öyle
Uzun boylu fit vücutlu orta kilolu kumral kirli sakallı bakımlı özgüvenli bakışlara sahip bana karşı nazik davranan sadece bana ait olan biri😍
Orta kilolu nasıl oluyor
Yani zapzayıf değil hafiften kilolu kendine yakışacak oranda
Hafif kaslı veya sert vücutlu, 170 - 180 arası boy bi de sarışın mavi gözlü olursa yeme yanında yat😄
Boydan kaybettik desene
Eee sarışın mavi gözlü de değilsin zaten
Sarışınım gözlerim de ışığa bakarken yeşil sjsjdj
Ahaha maviden aşağısı kurtarmaz 😀
Sevgilim yetiyor, artıyor bile
Bu baya fazla