Selammm😈 sürekli cinsel isteği olan ilişkiye girmek isteyen yorulsanız dahi devam etmek isteyen. Bir partner sizi bunaltırmı bu durum sizi rahatsız eder mi?

Selammm😈 sürekli cinsel isteği olan ilişkiye girmek isteyen yorulsanız dahi devam etmek isteyen. Bir partner sizi bunaltırmı bu durum sizi rahatsız eder mi?

Yorulma üzerine istemesi devam ediyorsa ne lan bu sebil mi dedirtir. Dinlenmek şart elbette. Tam zıt çiftler olunca anlaşmazlık çok yaşanır.
Şimdi çoğu kişikendini makina gibi görüyor ama bence öyle değil yani benim şuana kadar cinsel bir deneyimim olmadı daha doğrusu seks hayatım olmadı bende arada diyorum bi olsa sürekli yapsak falan ama bu işler öyle değil seks hissettikçe yapılmalı ve her zaman sık sık yapılırsa belli bir süre sonra ister istemez monotonlaşmaya başlar belki ilk sekslerde olmaz ama deneyim kazandıkça hergün yapmak bence olmaz.
Çok sihri canım burada her dk yaparım diyenler henüz tam seks yaşamamış belli ki özellikle kadınlar için söylüyorum sürtünmeden dolayı tahriş vajina da yara çıkabilir. Sürekli yapılan cinsel ilişki bir süre sonra isteksizliğe sebep olabilir. yorgunluk halsizlik olur devamlı her şey kararınca güzel
Sihri ne ya haklısın
🙂 bencede
🌹💙
Partnerimin istekli olmasını isterim tabiiki ama deneyimlerinin bir durum vardı.. her gün düzenli sabahlara kadar ilişkiye girip birbirimizden bıkmadığımız bir ilişkim vardı ve sonrasında şunu farkettiğim.. bir ara nerdeyse 1 haftadır sadece öpülüp sarılarak uyuduğumuz bir dönem vardı.. sonra bilinçli bir şekilde kendimize mola verdiğimiz günlerimiz oldu..
Ben akrep erkeğiyim. Bugüne kadar beni bunaltabilecrk derecede arzulu bir kadına denk gelemedim. Görürsem söylerim 😉
Cevap
53Cevap
Aşırı cinsel isteğe sahip bir partner benim hayalim
İçinde gerçek sevgi varsa sabahlar olmasın isterim. Benim için beni seviyor ve benim seviyor olmam önemli. O zaman hep ama hep olsun isterim.
Öyle birine denk gelmedim. O an ne düşünürüm bilemem.
Ama her şeyi dolu dolu değil de Biraz da özleyerek yapmaktan yanayım.
Bunaltmazda korkutur ya bi gün yetmessem bi sağlık sorunum olursa ya da başka bi deneyim kazanmak için aldatırsa diye tribe girerim en iyisi cinsel düskünlügü az olan birini bulmak
Öyle düşünme cinsel isteği az olan bir partner çekilmez olur. İstediğin an istediğin arzuyu sana vermez isteksiz olur hevesi olmaz sıkıcı
Aşırı cinsel isteğe mi sahip bilmiyorum ama 6 kez orgazm olabilen bir partnere sahibim ve bu beni bunaltmıyor. Tam aksine memnun ediyor :)
Öyle bir partnerim olsun elbette, libidosu yüksek ve doyumsuz biri olsun mümkünse. Erkeğini cinsellikte zirveye çıkaracak bir kadın bana göre vazgeçilmezdir, tapılır adeta. 😍
Bş kere balıma geldi kşam 11 den sabah 6 ya kadar takıldık hala istiyordu akrep kadını beni cinsellikten soguttu onla olcak erkegin vay halşne acıyorum o adama
Hayat cinsellikten ibaret değil bunu ancak yaşlandığınızda yüzünüze kimse bakmadığında anlayacaksınız ama çok geç olacak
bunaltır ve evet eder. ben herşeyin fazlası zarar derim ve kendine hakim olamayan bağımlı insanlardan kadın erkek genel olarak hoşlanmıyorum
Hayır keske öylesi olsa diye dua ediyorum inanki karşıma çok aşırı istekli çıksın her gün yapalım yeterki 🤩🤩
Nerdeeee birde birazda baskınlık olsa, hep ben başlatmasam bazen kendiside başlatsa iyi olur
Öyle birini bulsam keske :) sanirim ise felan gidemeyiz
Aksine bana böyle bir partner lazım çünkü bende aşırı isteğe sahibim
Götümde motor yok az sakin ol indiririm kepenkleri kapatırım dükkanı ya derim.
Yok bunaltmaz. Arslan besleyen yemini düşünmez🤪 kapiş.
Beni bunaltmaz daha da verimli istekli yapar iyi olur
Bunaltmaz ama toplum içinde de ayyuka çıkiyorsa bu durum rahatsız eder
İlla ki sende insansın... Her güzel şeyin de bir sonu var.
ahh ah tam benim kafadan der zevkime bakarım tabiki
Onu tatmin edemediğimiz hissedersem eğer kötü olur ama tatmin olup sadece daha fazlasını istediğini hissettirirse o zaman problem olmaz son hız devam sekseeee
He hee aynen aynen😂😂😂
Tabiki kadında yara, mantar gibi rahatsızlığa bile sebep olabilir herşeyin fazlası zarar.
Neden zararı olsun. Doyuruyorsam doymakta isterim.
@Darbeli_Hilti 45 dk da doyar her erkek 45 dkdan fazlası hadi 1,5 saat diyelim fazlası yaralar kadını
Doyurur kendim doyarım. Zamanla ilgili birey değil
4 defada bir erkek anca doyar. Buda ortalama 40 dk falandır.
Erkek 4 defa da doyar ya diye kim söylüyor bazen o kadar sinir ediyorsunuz ki yorumlarınızla yani 4 bir erkek için bile fazla her şeyin bir kararı olması gerekiyor bir sınırı bir yaparsın en büyük zevki onu da alırsın ikinci ortalama olur zevk konusunda üçüncü de azalır yani 4 de bayağı bir azalmış olur yani her seferinde yaptığında üst üste her seferinde aynı zevk alamazsin zaten beden de yorulur halsiz düşer
Bende bişey olmuyor. Bilmiyorum. Kadın kurumuyorsa sorun yok. Zaten hızlı gidip geldikçe içinde patlıyor 2 tanesi. 2 seferde ara mola vererek oluyor.
Kadın erken kurursa sıkıntı o zaman başlıyor.
Bence bu arkadaş bekar o yüzden 4 defada doyar falan diyor bir de kısa sürüyor anladığım kadarıyla. Normal bir ilişki süresi 45dk dır tek ilişkidir ve bu kadının tatmini için gereklidir bu kadar sürmüyorsa egzersiz yapılarak sağlıklı beslenmeyle bu mümkün hale getirilir. Düzenli bir seks hayatı olan kişi zaten gece 4 defayı geçtim 2 defa yapmaya bile gerek duymaz. Yeni evliler hariç
Doyumsuzluk. 1 seferle 2 sefer arası 15 dk falan sürüyor Zaman olarak iyi bence
Özelden tartışırım bu konuyu seninle
@Darbeli_Hilti 15 dk mı 😔 bu benim arabamın mazotuna yetmez diyen kadının yüz ifadesini takındım şu an 😃 ama tabiki saygı duyuyorum herkesin zevki farklıdır, görecelidr.
Bende her gece demedim zaten. Haftada 2 sefer yatağa girmeden bahsettim. 4×2
15 dk iki çok iyi musluklu:)
Seninle konuşmak isterim bu konuyu.
Cidden 15 dk diyince bende tuhaf bir bakış ile okudum 😂
Gizli üyenin yorumlarına son derece hak veriyorum ön sevisme dahil 45 dk 1 saat seks için çok çok iyi bu süreden az olursa kadının doyma hissi yaşamasi çok nadirdir. Kadınlaar erkeklerden daha gec doyuma ulaşırlar bu sebeple ön sevişme uzun tutulmalı birleşme en sona bırakılmalı iki tarafta artık ön sevişmenin tadına tam olarak varıp ıslanıp zirveye çıkmaya hazır oldukların da birleşme gerçeklesmeli bunların toplaminda da 45 dk 1 saat ideal bir süre bu şekilde doyunca 2. Sefere bile gerek kalmıyor tabi çiftler yapmak istemez ise yaparlarsa 2. Seferde mümkün ama bundan fazlası gereksiz hem kadına zarar bence sen seksi izlediğin p. rno filmlerinden anlatıyorsun :)) @Darbeli_Hilti
İşte bu 👍
15 dk iki posta gayet iyi vajina sıcaklığına bağlı bu durum
Tamam ejkwkwkw
Bu erkeğün spor ve bakımlı olması düzenli beslenmesi ile ilgili bişey.
Evet bunaltıyor. Sürekli arzulu olması bazen büyüsünü bozabiliyor. Ne kadar ilişkiye girersen gir hep daha fazlasını istiyor.
Bunaltmaz beni mutlu eder.
Her eve lazım..
beni bunaltmaz , fakat başkaları bunalabilir bu durumdan
Herşeyin fazlası zarar.
Dozunda olsun kafi
Dibini bulmak lazım
Devamlı yaramazlık yapması sıkar bir zaman sonra
Kesinlikle hayır çünkü ben de öyleyim sjdkdk
Hayır bunaltmaz daha çok azarım.
Aksine hoşuma gider öylesini bulmak zor
Hayır daha da isteğimi çoğaltır
Nerede bu çağda öylesi