Cinsel Yaşam Burçların cinsellik yüzdesi kaçmış? laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kimler katılıyor doğruluğuna ban katılmıyorum yay burcu olarak Burçların cinsellik yüzdesi kaçmış? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Boğanın alrepten fazla olması teknik olarak mümkün değil 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Doğrudur boğa burçları istekli oluyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yengeç cinsellik yüzdem yok 1 0 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Koçların cinsel hayatı yokmuş, öğrenmiş olduk : )) 1 1 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Koç niye yokya yeni farkettim 🤭🤭😂 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl İkizler nasıl sıfır oluyor. Bence kadın erkek diye ayırt edilmeli. Burçların da kadını erkeği farklı oluyor. 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben 4000 yıllık asur , babil, sümer hikayelerine inanmam. 196 bilim insanı burçlar yalan diyerek manifesto yaptı. bu yüzyılda inanmak akıllıca olmaz 1 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende yay burcuyum uyumlu bir partner olduktan sonra libidonun tavan yapması kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum 😊 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. akrep olarak farkımızı ortaya koyuyoruz yine sadfsdf 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ölçülemeyecek kadar çok mu 😮 Yok yahu, o kadar da değil 🤭 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl kova burcuyum libido yüksekliğinden neredeyse tedaviye gidecem. ve hatta sanırım seks bağımlısıyım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Partnerime bağlı. Doğru kadınla bir milyonluk olurum yanlış kadınla eksilerde... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu kadar uydurma olamaz herhalde 1 1 Yorumla laydbirdmira 1 yıl E yani falan inanma falsız da kalma misali Yorumla
Bendesorcam1şey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Hahaha 98 fena değil de seninki nasıl ölçülemedi o kadar mı kötü ya bu burç 😂 0 4 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Çok iyi o yüzden ölçülemedi Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Çok fazla olduğundan diyosun😅 acaba değişen ruh hali olduğu için olabilir mi ki 🤭 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Olabilir çok değişkenizdir zaten 😂 Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Hahaha bak sen bile emin değilsin isteğinden bu araştırmalar nasıl çözsün 😂 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Libidom çok yüksek burçlara inanmam 😅 1 0 Yorumla
deliriyorummmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben kovayım ama yüzde 863123568964326 oranım😂 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hiç alakam yok 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. 03 mü dkdkdkdk 1 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Boğa burcuyum doğru 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Koç nerde lo 2 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. İkizler 0 çok doğru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Boğanın alrepten fazla olması teknik olarak mümkün değil
Doğrudur boğa burçları istekli oluyor gadası
yengeç cinsellik yüzdem yok
Koçların cinsel hayatı yokmuş, öğrenmiş olduk : ))
Koç niye yokya yeni farkettim 🤭🤭😂
İkizler nasıl sıfır oluyor. Bence kadın erkek diye ayırt edilmeli. Burçların da kadını erkeği farklı oluyor.
ben 4000 yıllık asur , babil, sümer hikayelerine inanmam. 196 bilim insanı burçlar yalan diyerek manifesto yaptı. bu yüzyılda inanmak akıllıca olmaz
Bende yay burcuyum uyumlu bir partner olduktan sonra libidonun tavan yapması kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum 😊
akrep olarak farkımızı ortaya koyuyoruz yine sadfsdf
Ölçülemeyecek kadar çok mu 😮 Yok yahu, o kadar da değil 🤭
kova burcuyum libido yüksekliğinden neredeyse tedaviye gidecem. ve hatta sanırım seks bağımlısıyım.
Partnerime bağlı. Doğru kadınla bir milyonluk olurum yanlış kadınla eksilerde...
Bu kadar uydurma olamaz herhalde
E yani falan inanma falsız da kalma misali
Hahaha 98 fena değil de seninki nasıl ölçülemedi o kadar mı kötü ya bu burç 😂
Çok iyi o yüzden ölçülemedi
Çok fazla olduğundan diyosun😅 acaba değişen ruh hali olduğu için olabilir mi ki 🤭
Olabilir çok değişkenizdir zaten 😂
Hahaha bak sen bile emin değilsin isteğinden bu araştırmalar nasıl çözsün 😂
Çok inandırıcı gelmedi
Libidom çok yüksek burçlara inanmam 😅
Ben kovayım ama yüzde 863123568964326 oranım😂
Hikaye, itibar etme bu saçmalıklara
Başak bana yetiyor
hiç alakam yok
03 mü dkdkdkdk
Boğa burcuyum doğru
Koç nerde lo
İkizler 0 çok doğru