Selamm,
Bu soruyu farklı bir şekilde sormuştum. Pek anlaşılmamıştı.
Cinsel arzularımız, gerçekten sevip sevmediğimizi sorgulatacak bir şey olmaktan ne zaman çıkar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Selamm,
Bu soruyu farklı bir şekilde sormuştum. Pek anlaşılmamıştı.
Cinsel arzularımız, gerçekten sevip sevmediğimizi sorgulatacak bir şey olmaktan ne zaman çıkar?

Onun kötülüğüne çalışmaz. Onu zora sokacak hiç bir şeyin içine girmez bu bir kere kesin.
Ancak dokunma, sarılma, öpme, cinsellik yaşama falan bunlar ilişkide olması gerekenler. Bu anlamda kıyacaksın :)
Kıyar zaten seksi anlamlı yapan şeyi sevmek seven sevdiğine öyle bir kıyar yatakta öyle bir kıyar ki kdkdk tabii ki bu benim şahsi görüşüm kıyamayanlar da olabilir😂 Ama bence eğer seviyorsan belasını vermelisin
Djdkf
Bazen gözyaşı dökülecek sevgiye gelmeli insan ddkdk
Seviyeye…
Sevdiğine kıyamayan gitsin yastıkla tatmin etsin kendini adfsjsjsjsj şaka bir yana tutku varsa kıyar ama bu çift taraflı taleple olacak bir şey aksi başka bir boyut olur
Seven insan miker de canım mikmeyen arzusuz bir aşk düşünülebilir mi? Milyonlarca Türk bu sebepten evlenip evlendikten sonra cinsel uyuşmazlıklardan kaynaklı ayrılıdı 😅
Güzel yerleri parmaklarım 😂😂 Evet tam da eyle ahh aşkım kardeş gibi gör ben ksjdjdjdjdjd
Cevap
8Cevap
Asıl seven sevdiğine çok güzel kıyar bence... Tutkunun alası olur alası
Seven arzularına yenilip rıza dışında can yakiyorsa orada bir sorun vardir.
Rıza dışında kimse sevdiğinin canını yakmaz abla.
Şehvetten gözü dönen abazalar var. Sevgi adı altında sevdiği kadınları öldürenler var bu ülkede
Onlar sevmiyor 🙄
Seviyorum diyorlar sorun o zaten, sevmek ne bilmiyorlar daha ve buna sevgi diyorlar.
🙄
😂😂 benim cevabim şu olacaktı kıymaz ta ki soruyu anlayana denk ve yorumları okuyana denk🤣🤣🤣
Seven sevdiğine kıyamaz beni seviyorsa üzerime titrer nokta
Ya ciddi hastalıkta vs arzuların ağır basıyorsa sevmiyorsundur. Hastayken kıyamazsın
Yatakta arzu devreye girer koymazsan sevilmezsin daha çok
Kıyma yapar hatta börek bile yapar kıymalı börek 😬
Evet kıyamaz ben evlenene kadar bekliyorum bu an için
Kıyılması gereken durumlar var, kıyılmaması gereken durumlar var. Karıştırmamak lazım
Arzu diye bur gercrk var
Sevginin nirvanası sekle olur
"Gerçekten" seviyorsa bakmaya bile kıymamalı
Yok öyle bir şey kıyar
Kiyar
kıymaz kıyamaz
kıyar
kıyamaz
Kıyamaz
Evet kıyamaz
Kıyamaz
Evet tabiki kıyamaz