Cinsel Yaşam Sarhoşken sevişmek daha zevkli mi? warmplay Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Kendimi daha çok verebiliyorum Sarhoşken sevişmek daha zevkli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Özellikle kaliteli bir şarap sonrasındaki sevişme gibisi yok:) her alkolün cinsellikte etkisi farklıdır.. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sarhoşken değil ama çakırkeyifken daha güzel oluyor seks 0 0 Yorumla
Caqdas Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Hiç denemedim ama deneyip tecrübe etmek isterdim. Dünya’ya 1 defa geliyoruz, deneyip yaşamak lazım. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben uzun süren sevişmeleri seviyorum, bi daha bi daha devam eden! Sarhoşken eşlerden biri kolay doyup, yeniden şahlanmaktan vazgeçebiliyor 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. genelde rahatladigin ve gevsedigin icin bi yere kadar daha iyi. ama bi noktadan sonra komple sarhos olunca pert :)? 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkek için , burnuna dokun eğer aşırı az hissediyorsan bu dokunuşu, hemen kaç yataktan olmalı. En tehlikeli şey çünkü..👍🏻 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. kan cıvıdıgında fazla pompalamadan kaynaklı adrenalin yükseliyor buda odagı ve ıstegı nefesle cogaltıyor ben alkollü seven taraftayım 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Daha zevkli... Biraz içince ama, çok sarhoşken olmaz. 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Sarhoşken güzel olmaz hafif çakır keyif olmak çok güzel olur 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle daha zevkli iki tarafında aynı frekansta olması lazım 0 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Kan daha deli akıyor gayet normal, bende alkollüyken daha çok zevk alıyorum 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Özellikle kadınlar çok daha tutkulu oluyorlar alkol aldıklarında 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarhoş biri ile hiç sevişmedim o yüzden bilmiyorum. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. alkol utanma duygusunu kırar ve rahatlık verir hepsi bu 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sarhosken sevişince birsey anlaşılmaz ki ah guzel kafa ile daha şehvetli olabilir 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Erkek kontrol den çikarsa sorun aksi halde mükemmel 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eşim olmadıkça sarhoş bir kadınla seks yapacağımı sanmıyorum 0 0 Yorumla
Ankaraefesi06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl evet yerıne gore daha zevklı ama seks ypmayı bılen her kosulda en fazla zevkını alır, oyle degıl mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tam aradığım ne istediğini bilen cesur ve tutkulu kadınsın harikasın 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle her ortamda her koşulda sevismek keyifli Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen belediyeyi ara bu saaten sonra napcan cinselliği mezar ayırt kendine 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır yani aynı farkeden bir şey yok 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ona çakır keyif diyelim mi? 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Ne kadar verebiliyorsun 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadın için evet ama erkek için hayır 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Verir tabi yapıyorsan seks 0 1 Yorumla İST34MLT44 1 yıl Sarhoş sevişmeyi sevmiyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet harika olur 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. 50 promil üstü ceza yersin dikkat et 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Hayatım ayık kafayla daha güzel olmaz mı 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hafif çakır olmak çok güzel bence 0 0 Yorumla
deliriyorummmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hemde nasıl hele de oral yapmak kadına 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. sarhoşken değil çakırkeyifken daha güzel. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ayık olman daha iyi bence 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha zevkli 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Olabiliyor evet 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen katiliyorum 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Evet, harika oluyor. 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Özellikle kaliteli bir şarap sonrasındaki sevişme gibisi yok:) her alkolün cinsellikte etkisi farklıdır..
Sarhoşken değil ama çakırkeyifken daha güzel oluyor seks
Hiç denemedim ama deneyip tecrübe etmek isterdim. Dünya’ya 1 defa geliyoruz, deneyip yaşamak lazım.
Ben uzun süren sevişmeleri seviyorum, bi daha bi daha devam eden! Sarhoşken eşlerden biri kolay doyup, yeniden şahlanmaktan vazgeçebiliyor
genelde rahatladigin ve gevsedigin icin bi yere kadar daha iyi. ama bi noktadan sonra komple sarhos olunca pert :)?
Erkek için , burnuna dokun eğer aşırı az hissediyorsan bu dokunuşu, hemen kaç yataktan olmalı. En tehlikeli şey çünkü..👍🏻
kan cıvıdıgında fazla pompalamadan kaynaklı adrenalin yükseliyor buda odagı ve ıstegı nefesle cogaltıyor ben alkollü seven taraftayım
Daha zevkli... Biraz içince ama, çok sarhoşken olmaz.
Sarhoşken güzel olmaz hafif çakır keyif olmak çok güzel olur
Kesinlikle daha zevkli iki tarafında aynı frekansta olması lazım
Kan daha deli akıyor gayet normal, bende alkollüyken daha çok zevk alıyorum
Özellikle kadınlar çok daha tutkulu oluyorlar alkol aldıklarında
Sarhoş biri ile hiç sevişmedim o yüzden bilmiyorum.
alkol utanma duygusunu kırar ve rahatlık verir hepsi bu
Sarhosken sevişince birsey anlaşılmaz ki ah guzel kafa ile daha şehvetli olabilir
Erkek kontrol den çikarsa sorun aksi halde mükemmel
Eşim olmadıkça sarhoş bir kadınla seks yapacağımı sanmıyorum
evet yerıne gore daha zevklı ama seks ypmayı bılen her kosulda en fazla zevkını alır, oyle degıl mı
Tam aradığım ne istediğini bilen cesur ve tutkulu kadınsın harikasın
Seninle her ortamda her koşulda sevismek keyifli
Sen belediyeyi ara bu saaten sonra napcan cinselliği mezar ayırt kendine
Evet
Evet daha güzel oluyor
Zevk ve tarz meselesi
Hayır yani aynı farkeden bir şey yok
Ona çakır keyif diyelim mi?
Valla sen adamı bıtırırsin
Ne kadar verebiliyorsun
Kadın için evet ama erkek için hayır
Verir tabi yapıyorsan seks
Sarhoş sevişmeyi sevmiyorum
Evet harika olur
50 promil üstü ceza yersin dikkat et
Hayatım ayık kafayla daha güzel olmaz mı
Hafif çakır olmak çok güzel bence
Hayır bence ayık daha zevkli hissederek tadını çıkara çıkara
Hemde nasıl hele de oral yapmak kadına
sarhoşken değil çakırkeyifken daha güzel.
Bilmiyorum hiç içmedim
Ayık olman daha iyi bence
Sen ne anlarsin ayikkafayla yapılandan ayyaş
Sevişmenin her türlüsü mis gibi
Evet
His azalmasi oluyo
Evet öyle
Denemek lazım
İhihihi
Daha zevkli
Olabiliyor evet
Olmadım bilmiyorum