Siz hiç sarhoşken seviştiniz mi
Sevişmediyseniz hemen sevişin😀

Merhaba.. İçki kana karışmaya başlayınca önce yüze vuruyor ateş, yanaklara, ellere ve sonra tüm vücuda.. Sonra içindeki ateş daha da harlanıyor alkolün verdiği çakır keyiflikle.. ☺ Sonra birbirine karışıyor gözler, dudaklar ve bedenler.. Kendini kaybetmek ayrıca keyiflidir bir bedende alkollüyken.. O tatlı sıcaklık daha da katlanır ve daha cesurca sevişir insan.. Keyifli geceler..
Ne kadar sarhoş olunduğuna bağlı çünkü mesela iki tür var ya böyle zilzurna sarhoş olursun hiçbir şey aklına gelmez hiçbir şey düşünmezsin dengen yoktur ya da böyle çakırkeyif olur aslında her şeyin bağımlısısındır gibi zilzurna sarhoş olursa tabii ki iş kötü ama çakırkeyif olursa keyfinden yenmez😈
Hiç sarhoş olmadım ve öyle de sevişmedim. Nedeni bilmek için en az bir kere net yaşamak gerek bence 😏
Ben yaşamadığım için bilemem.
Kafalar ayık iken daha iyi, sonra yok hatırlamıyorum yok benden faydalandın VS vs istemem.
Ben de sarhoş oldum ama hiç sevişmedim. O yüzden bilemeyeceğim
Sarhoşken değil, az miktarda, insanı rahatlatıp gevşetecek kadar alkollüyken güzel sevişilir. Nedeni de, insanın zihninde kendi kendine koyduğu engelleri, sınırları kaldırması ve içinden geldiği gibi davranmasını sağlamasıdır.
Cevap
72Cevap
çünkü hernyerin uyuşmuş ve her dokunuş güzelngeliyor ve cesaretin de artıyor. ve kaygı stresin azaldığından zevki azaltıcı etkenler azalıyo ve sankibi farklı şeyler hissesiyorsun oranda. tarif edemiyorum ama daha farklı zevkin kapısını açıyo oran...
Ne güzel özetlemişsin
Bir gercek ki alkol stresi azaltir ve böylece kaygi duydugunuz seyler bir anda yok olup gider. Kaygi kendini baskilama ortadan kalktiginda insan daha rahat hareket edebiir ve bu özgürlük sekse yansir
Kendinde olmadığı için ne yaptığını bilmeme hali ve bilincin yerinde olmaması etkilidir. Bilinçsizce, düşünülmeden, planlanmadan yapıldığı için olabilir
Kafa güzel olunca hersey güzel olurr yaaa daha istekli olur insan
Kafası yerinde değil ne yaptığını bilmiyor ondan gtmü öpüyor dudak mu habersix 😂
evet bira icdim uzerinden sigara guzel cinsel iliski oluyor tabi bira sarhos etmiyorda yani alkol var icinde oda bi deneyim
Sarhoş olmak istemem ama sevişmeye bayılırım maalesef partnerim de yok biri bana yardımcı olabilir mi? 😋😅
Sarhoşken tadı olmaz sabah baş ağrısıyla uyanıyorsun zaten üstüne yorgunluk da biner bk gibi olur. Ayık kafayla yapmak daha iyi
Sevişiliyor evet, zira alkollüyken yaptığın her şey ekstra keyifli oluyor.
Ancak seks için aynısı geçerli değil, alkollüyken gelemiyorum..
Kafan güzel çünkü, sevgilimle bazen yapmayı düşündüğüm bir şey
o ne kadar sarhoş olduğuna bağlı. dozu kaçırırsan elinde uçmak bilmez serçe ile kalakalırsın
Seviştim birçok kez neden güzel oluyor bilmem ama hep sarhoş olalım
Hiç denemedim çünkü çok ağır içiyorum içki yarım yamalak içmedim için
Utanan insanlar icin bir kaçış olur kaslar gevşer daha sakin olur bence bu yüzden
Kadınlar grup swinger ilişkileri sarhoşken yaşıyor.
Kimse kimseyi kandırması aşırı içen ya da şarhoşken erkek arzulayamaz seksi bırak kucaklıyamaz bile yapan varsa kesin performans atırıcı içmiştir kadınlar tamtersi daha cabuk teslim olurlar yani kadınlar arzusunu çoğaltır kadının kaldıracak organı yok
Alkol insanı dürüst hale getiriyor, içten hesaplamalar, zihni bulandiran düşünceler kayboluyor, e zihin boş olunca, dertler unutulunca, sekste ayrı bir keyf veriyor
Neden sen söyle bakayım
Çünkü istek olur arzu olur bağlanti olur elektirik olur
Sarhoş iken farklı yani yangın gibi
Sevişmek isteyen güzel kız mı vardı da biz sevişmek istemedik öyle ya da böyle
Cok iyi kafan bos dusuncesiz ne olacagini bilmeden butun hayatin olumsuzluklarindan arinmis bir sekilde rahat ve duygusal ama sert tercihim
Ben sarhoşken değil ama partnerim sarhoşken evet. Kızlar sarhoş olduklarında daha cesur oluyorlar bense kafamın yerli yerinde olmasını seviyorum...
Kız arkadaşım sarhoştu ben değildim. Ünideykenn olmuştu işte
Bikac defa yaşadım..
Gece 23 sabah 4 yapmıştım. Baya tatmin ediciydi
Dünyayı sessize aldığımız içinn
Bana hep yeşilaycı hatunlar denk geldi. Bir kere bile yaşayamadım.
Beyin uyuşuyor kontrol istem dışı hareketler başlıyor
Bilmiyorum ki ister Hoş geldin seks yapma yapmadım ben
Kafada hep daha iyisini yapma duygusu ve başka bir şey yok tüm konsantre ona
İnsan daha rahat davranır alkolün gevşetici etkisiyle
Kadın için geçerli sanırım erkek daha rahattır genelde
içkili iken bilinç günlük stresten arınıyor ve dolayısıyla oanki seks esnasında konsantrasyon daha yüksek oluyor
Saçmalama ahahshshhs her anını hissetmem lazım aklım başımdayken tahrik olunca sarhoş oluyorum zaten bir de içmiş olursam mal gibi olur dhzhzh
Yapmadım ama romantik bir sevişmenin hayali bile sarhoş olmuş hissettiriyor. Gerçeği daha fenadir
20 napican
No
Misyoner olabilir
Güzel
Amaçsız mıyız dhhshz
Ne
Neyse yazmana gerek yok. Profilime gir. 25 yaşındayım diye başlayan soruya bir yorum at.
Uf aman işine
Utanma çekinme duygusu kalmıyor ve her şey normalmişgibi oluyor aldıkça azıyor insan😂😂
Ayık kafa olmak daha iyi bence.
Başkan dün aklımdan geçtin uzun zamandır goremiyordum seni
Bende seni göremiyordum. Nerelerdesin yine
İş güç başkan buralarada fazla gelmiyorum biliyorsun çoluk çocuk doldu tadı kaçtı. Senin gibi sohbeti güzel bir kac arkadas var onlarla bazen sohbet ediyoruz o kadar.
Sen nasılsın napiosun
İyiyim bende. Okul ev ödev
İnsan bunaliyor demi
Bazen
Ne zaman kahve içip ellik oynayacaz
Kahve oynatmaz insani
Oynadıktan sonra yorgunluk kahvesi olmazmi
Daha relax olursun herhlde
öyle miymiş, performans düşer ama bence
denemeyen varsa denesin valla mükemmel oluyor :D
Çünkü herkes rahat bırakır kendini kasmaz yani
Sarhoşken sınırlar ortadan kalkar.
Sarhoşken seks anlam kazanır
ne yaptığını bilmezsin sınırsiz
Kafa güzelken citten harika oluyor 🥰
Evet ateşli olur ama çok alkolde libido düşer
Alkolle iyi olmuyor be
Utanma sıkılma yok özgürlük🤣
Daha sınırsız olunuyor ozaman
Çünkü sarhoşlar naptigini bilmez
Sarhoşken tüm dertler gider ondan
Kafalar dönüyor ya herhalde o yüzden
Frenlerimiz patlar ya da gevşer. O nedenle gerçek biz ve isteklerimiz ortaya çikar
Bir defa başıma gelmişti çok farklı bir duygu olduğunu anladım ama çok yanlış kişiyle olmuştu.
Kim diyor bunu.
Ben
Tamam oyleyse. d
Evet hoş oluyor cidden
Benimki hep çakır keyfiyken oldu
Tam olarak hstırlamadığın için güzel geliyordur 🤣
Bunun nedenini bende çözemedim
Tükkanı şiftahsız kapadık yine 😏
Hadi canim o kadar diyosun yani...
Kafanız güzelken sevişin derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?