Selam arkadaṣlar ben 3 yıllık evliyim ilk aylarımızda sıksık birlikte olurduk, bu sonraki birkac ayda haftada bire, bir yılın sonunda iki haftada bire düṣtü. Uzun bir süre iki haftada bir civarıydı ama simdi maksimum ayda bir. Ben libidosu yüksek bir kadınım bunu biliyor ama yinede hiçbir sey yasamıyoruz birlite olurkende ön sevișme falan olmuyor sadece seks. Basta bu durum beni cok üzdü ama artık alıṣtım kendi isimi kendim hallediyorum hergün. Ama sevișmekde istemiyor degilim. Cinsellik konusu dıṣında her sey harika sürekli birlikte vakit geciyor sarılıyor birlikte uyuyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Konusmaya çalıṣtım ama bir sorun olduğunu düṣünmüyor gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Libidosunun düşük olduğunu kafasına yerleştirip doktora gitmeye ikna etmek gerek. Başka bişe yapamazsın. Kilo sorunun filan var mı adamın libidosunun düşmesini gerektirecek bir durum filan? Sende bir sorun yoksa eminim gecelik vs her türlü denemeyi yapmışsındır ama adamda tık yoktur
04 Yorumla
Soran1 yılHayır benim bildigim kadarıyla bir sorunum yok bence onunda libidosu iyi çünkü dokundugumda kalkıyor ama mesela dokunmamı istemiyor ve kalksa bile uyuyor
Soran1 yılAynı ṣeyleri inan bende onun yüzüne sordum, hiçbir seyi kabul etmiyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun kendi açından sorun olmadığını düşünebilir. Ama senin için büyük sorun. Yanında kocan varken neden kendi kendine yapasın ki. Ayrıca mastürbasyon seks gibi olmaz ve yeterli de olmaz tatmin olamazsın doyuma ulaşamazsın. Birde seks sadece gir çık değildir ön sevişme mutlaka olması gerek. Bunu tekrar tekrar konuşman gerek yoksa artık video izlemeye veya daha ilerisine aklına fikrin libidon kayabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılBende böyle düṣünüyorum ama bu konuda bir eyleme geçemeye çalıṣan tek taraf olmaktanda sıkıldım. Cinsellik dıṣında iliṣkimiz çok iyi bu nedenle bir sekilde iliskiyi açık hale getirip kurtulmak istiyorum ama buna cesaret edemiyorum
Cevap sahibi1 yılNeden cesaret edemiiyorsun istersen konuşalım bu konuları?
Cevap sahibi1 yılAçık ilişki istemekkte de haklısın sonuna kadar.
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsel dışında her şey güzel diyorsunuz da fakat asıl bu bir sorun evlilikte sonuçta ev arkadaşı değilsiniz birliktelik olmalı en azından cinsel terapiye gitmelisiniz.. tavsiye ederim.. bir sonraki husus ön sevişme olmaması kötü çünkü birliktelik sırasında acılı olabilir. Rahatlamadıginiz için eşinize bu durumuda konuşmalisiniz. Ama önce doktor gittin derim cinsel terapi doktoruna
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. böyle cinsellik olmaz
kalp ve damar sağlığı uzmanları kalp krizinden korunmak için günlük ya da en az gün aşırı yaşnması gerektiğini önerir
yani n az 4 kez haftada yaşanmalı böyle olmaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
1 yılTekrar tekrar konuş, onun için bi sorun olmayabilir ama senin için bi sorun. Bunu belirt. Belki stresten, işinden vs. kaynaklı bi libido düşüklüğü vardır, olabilir. Bi sorunu varsa onu da sor, yanında ol destek ol. Bunlarla düzeltilebilecek bi şey bile olabilir. Ya da kaç yaşında bilmiyorum ama iktidarsızlıktan önce aynı bu şekilde yavaş yavaş cinsel istekte azalma görülür. İlk başta sabah ereksiyonları olmaz, sonra isteği azalır sonra da kalkmamaya başlar. Böyle bi sağlık sorunu varsa da ürolojiye gitmeli. Yoksa da çift terapisine gidebilirsiniz
14 Yorumla
Soran1 yılSabah ereksiyonu olduğunu hiç görmedim ṣuana kadar istegi zaten evlendikten birkac ay sonra azaldı. Kalkma konusunda bir sorunu yok ama kalksa bile seks yapmıyoruz. Terapiye sıcak bakmıyor. Hastaneye gittik bir seyi yok. Aldatıyor desem adam evden ise isten eve gidiyor telefonları bilgisayları her seyi ortada. Gerçekten anlamıyorum artık.
- 1 yıl
Sabah ereksiyonlarının olmaması, sonrasında libido düşüklüğü olması testosteron seviyesinin giderek düştüğünü gösterir. Yakında erektil disfonksiyon da gelişebilir. Kendisinde veya ailesinde şeker, tansiyon, kolesterol, kalp hastalığı vs. var mı? Varsa bunlardan kaynaklı olabilir. Ben hem dahiliye hem ürolojiye gitmenizi tekrardan tavsiye edeceğim. Sizden soğumuş ama aldatan adamın isteği yavaş yavaş azalmaz aniden kesilir ve sabah ereksiyonları olmaya devam eder. Sadece sizden soğur ama başkalarına karşı isteklidir. Anlattıklarınıza göre ya ürolojik ya da psikolojik bi problemi var gibi görünüyor. Sadece cinsellik değil hiçbir konuda isteği yoksa belki de başka psikolojik problemleri vardır... Psikolog veya psikiyatristle görüşmeyi teklif edebilirsiniz. İstemiyorsa cinsellikten bağımsız bi şekilde "ya hayatım bi derdin mi var, canın bi şeye mi sıkkın, yardım edebileceğim bi şey var mı" diye sorabilir açılmasını sağlayabilirsiniz. Ya da onun hoşuna giden, iyi hissetmesini sağlayacak şeyler yapabilirsiniz, hobilerinde ona katılabilirsiniz. İşinizden izin alıp çevre şehirlere gezmeye gidebilirsiniz birkaç gün. Sadece üzerine gitmeyin, yumuşak yaklaşın
Soran1 yılCinsellik dıṣında her șey normal gibi, daha bugün yeni yılı kutladıktan sonra çevre ṣehirlere gidip yeni mekanlar keṣfettik. Sevdigi hobileri devamlı destekliyorum birlikte yapıyoruz zaten. Cinsellik dıṣında her ṣey harika ilerliyor... iletișimi kesmeden saglıklı bir sekilde ilerletmeye çalıṣıyorum ama bende yoruldum bunun hep tek taraflı olmasından
- 1 yıl
Ya gerçekten bilmiyorum o zaman :(( başka ne söylesem, ne desem de yardımcı olsam bilemedim :(( umarım bi çözüm yolu bulabilirsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılSoğukluk girmiş belliki ten uyumu hiç yok bu durumda alıştın ama ciddi bi sorun bence oturup konuşmalısın
06 Yorumla
Soran1 yılTen uyumumuz çok iyiydi ne oldu bilmiyorum ama üstüne düșen taraf olmaktanda sıkıldım
- 1 yıl
Onu geri çevirisini istemiyorum dediğin oldumu hiç
Soran1 yılBirkaç ay öncesine kadar hiç olmadı hatta ilgisini çekmesi için güzel çamaṣırlar vs de aldım hep ama nafile
- 1 yıl
Aylar önce olmuşssa soğumuş olabilir erkeğe göre ayda bir çok çok azdır seven insan birlikte olmak ister sanki ilişkiniz de monoton olmuş gibi ilk canlılık azalmış sanki
Soran1 yılBirkac ay oncesine kadar hic hayır demedim anlamında söyledim ama simdi bende onu istemiyorum acıkcası eskisi gibi tatmin etmiyor zaman kaybı gibi hissettiriyor
- 1 yıl
Ozaman bu evlilik sorunlu soğukluk girmiş bence ilişkiyi tekrar düşünmelisin bukadar kısa sürede soğukluk girmiş ömür böyle geçmez
Nasil sorun yok ya? Adamın rahatlığa bak, cinsellik evliliğin olmazsa olmazı. Evde bulamadığını dışarıda aramaya başlarsın.
010 Yorumla
Soran1 yılBaṣlamak üzereyim artık
Soran1 yılBilgisayar muhendisi, kamyoncu olsa hadi yorgun diyecegim bide butun gün oturuyo ayı
Soran1 yılKonuda harekete geçse özen gösterip göstermemesine geliriz de eylem yok
Soran1 yılAldatmak istemiyorum ya boṣanıcam ya açık iliṣkiye zorlayacagım
Soran1 yılHayır çocuk yok
1 yılAdam sevişmeyi mi bilmiyor ?
Sevişme olan p*rno izlet.
-Ben istemek bundan
- Sen vermek bunu
- Ben olmak mutlu.
Böyle anlat. Anlayacağı dilden yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılGeçiştirilebilecek bi konu değil bence. Aldatma mevzusu olmasın?
01 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum isten eve evden ise butun her seyi ortada. Aldatıyor olsa bir sebep olurdu en azından ama aldattigina dair bir suphe de vermiyor.
1 yılbence karsına cekıp duzgun bır sekılde buraya yazdıgın gıbı soyle konuyu ona, bunu denedın mı hıc
02 Yorumla
Soran1 yılDenedim kendinde bir sorun olmadığını zamanlamamın yanlıṣ olduğunu söylüyor ama saçma
- 1 yıl
eger ıstersen yanında olmayı cok ısterım bırebır senınle aynıyım..
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu durumda arzularını madt yaparak ya da sexting yaparak rahatlarsın hangisini yapiyorsunuz
00 YorumlaBende de aynı durum var bende artık başka yol ariyorum
00 YorumlaBence iyice anlatın konuşun işin ciddiyetini anlamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBazı şeyler sormam gerekiyor. Senin istemen normal.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHanımefendi sağlıklı bir erkek max bir hafta durabilir sperm kesesi dolar ve boşalmak zorundadır artık cevabı anladınız sanırım
00 Yorumla
1 yılEşin erken mi bisaliyir
05 Yorumla
Soran1 yılHayır erken boṣalma yok
- 1 yıl
Sorun nerde
Soran1 yılInan bilsem burada bu soruyu sormazdım
- 1 yıl
Ee yani ozman neden yapmıyor senle senin performansın mi dusuk
- 1 yıl
@alevnaznazli ablada sorun yok enişte de sorun istemiyormuş.. muhtemel liposu düşük
Ipleri eline al ve yatagi sen domine et
05 Yorumla
Soran1 yılOna da izin vermiyor
Soran1 yılAçık iliṣki teklif etsem çok mu abes kaçar acaba
Sadece seks için başka birini bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Ona formülü uygula etkisini görürsün
00 Yorumla
1 yılona soyle bence olmadı destek alın
00 Yorumla
1 yılCinsel terapi alabilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence bir terapiste gitmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeksting partneri bul kendi işini kendin görmeye devam et öyle erkek mi kocamı olur aw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yıltahrik etmeyi denedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOral yapmıyosan ondandır
01 Yorumla
Soran1 yılOral istemiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılİlacın güvenilir bir partner ile illegal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirlikte bi psikologa gidin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİlaç felan al ona
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇokmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence konuş direk istediğini belli et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende başkasını bulmak istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZevk veremiyorsun
00 YorumlaAzdır onu evde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlkin mi