Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Şimdi bir erkegin sevdigi kadinin her yerini her seyiyle arzulamasindan daha dogal ne olabilir. Senin ayaklarina sehvetle bakmasinda neden sakinca olsun. Neden korktun bu itirafi yapmak kolay dehildir. Seni baya sevdigi icin durust olmus. Bu kadar yalanin oldugu donemde durustluk kiymetli bir sey. Onu mutlu edebilirsin bakimli ayaklarinla pedukurlu ojeli tirnaklarinla guzel topuklular giyerek niye olmasin. Dokunmasi öpmesi yuzunu surmesi yalamasi niye seni korkutsun aksine hosuna gider
1
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Onunla öpüşmek var birde mide bulandırıcı olamaz mı?
Öpüsmenin yeri ayri bunun yeri ayri. Senin duduklarini öpmuş yalamiş dilleriniz birlesmis emilmis seni yeterince uyarmis tahrik etmis ve sende onu daha fazla mutlu etmek icin ayakkabini cikartip gel diyip uzanip kucahgina ojeli ayaklarini uzatmaz misin. Vucudunun herhangi bir yerini opup yalamasi ilr pek farki yok. Temiz olursa ayaklarin.
Ben bir fetis degilim fetislik daha farkli benim anlayisim daha farkli dinlemek isterseniz uzun uzun anlatip bilgi verebilirim fakat KS de cok ceza aliyorum yorumda anlattigim icin. Dilerseniz ayri yerde paylasirim bilgimi fikrimi. Endisenizi giderebilirm.
Size nacizane bir tavsiyem , normal beyin sağlığı iyi olan insanlarla sevgili olun 👍🏻 inan ki yarın öbür gün bu insanların daha da farklı istekleri de olacak.. insanların dış dünyasını görüyoruz, ama iç dünyasını asla bilemiyoruz..
Ayagını öpecek yalayacak sevecek.. var boyle kısıler. Bende kadın sesı fetıshı var mesela. Telde ınstada telegramda seslı konusma yapıyorjm.. fetıshım var kadın sesınee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şimdi bir erkegin sevdigi kadinin her yerini her seyiyle arzulamasindan daha dogal ne olabilir. Senin ayaklarina sehvetle bakmasinda neden sakinca olsun. Neden korktun bu itirafi yapmak kolay dehildir. Seni baya sevdigi icin durust olmus. Bu kadar yalanin oldugu donemde durustluk kiymetli bir sey. Onu mutlu edebilirsin bakimli ayaklarinla pedukurlu ojeli tirnaklarinla guzel topuklular giyerek niye olmasin. Dokunmasi öpmesi yuzunu surmesi yalamasi niye seni korkutsun aksine hosuna gider
Onunla öpüşmek var birde mide bulandırıcı olamaz mı?
Öpüsmenin yeri ayri bunun yeri ayri. Senin duduklarini öpmuş yalamiş dilleriniz birlesmis emilmis seni yeterince uyarmis tahrik etmis ve sende onu daha fazla mutlu etmek icin ayakkabini cikartip gel diyip uzanip kucahgina ojeli ayaklarini uzatmaz misin. Vucudunun herhangi bir yerini opup yalamasi ilr pek farki yok. Temiz olursa ayaklarin.
Siz sanırım bir fetişsiniz neden kaynaklanıyor bunun sebebini cidden merak ediyorum ayak yani nasıl tahrik olabiliyorsunuz?
Dediklerim mantikli geliyor mu gelmiyor mu önce onu sorayim
Ben bir fetis degilim fetislik daha farkli benim anlayisim daha farkli dinlemek isterseniz uzun uzun anlatip bilgi verebilirim fakat KS de cok ceza aliyorum yorumda anlattigim icin. Dilerseniz ayri yerde paylasirim bilgimi fikrimi. Endisenizi giderebilirm.
Buradan yazmak makul benim için
Tamam soru sormustum
Acikliyordum devam etmedin
Ayak fetişi nedir? 🤣🤣 bu nasıl bir sapkınlık. Yıkama hiç ayaklarını 😅 o temizler. 👍🏻😅
Size nacizane bir tavsiyem , normal beyin sağlığı iyi olan insanlarla sevgili olun 👍🏻 inan ki yarın öbür gün bu insanların daha da farklı istekleri de olacak.. insanların dış dünyasını görüyoruz, ama iç dünyasını asla bilemiyoruz..
Haklısınız bu konuda mesafeli davranıyorum zaten
Sokakta yürürken görüyoruz ne kadar masum kız veya ne kadar yakışıklı çocuk , ama hiç içini okuyamıyoruz onun. Peşin yargılar işte hep. 👍🏻
Haklısınız Allah bazen farkında olmadan gösteriyor işte. Gör diye kulum herseyin hayırlısı önemli
Kesinlikle. 👍🏻 Allah daima düzgün insanlar karşımıza çıkarsın inşallah.
Herkesin kendi zevki ayakçıları neden bu kadar aşağlıyor sunuz
Ayak fetişi pek tercihim olmaz sevmem o tip kişileri
Ayagını öpecek yalayacak sevecek.. var boyle kısıler. Bende kadın sesı fetıshı var mesela. Telde ınstada telegramda seslı konusma yapıyorjm.. fetıshım var kadın sesınee
Ne ilginç insanlar var
Ayrıl bence
4 yıldır sevgiliyiz onun haricinde çok iyi birisi utanarak dile getirdi zaten
Çok şanslısın ayak frtişi olanın kalbi ponçik olur
insan ayağa nasıl yükselir mk, ayak la bu
Benim de buna gülesim geliyor sonuçta bir ayak ilginç bence de
Merhaba, neden korkuttuki seni
Normal olan birsey değil çünkü
Ayak fetisinin korkutacak birşeyi de yok aslında, normal olmasada. Ayağınla biraz daha fazla ilgilenir
Ayak fetisi değilim ama farklı fetisim var, o bölge ayrıca daha çok tahrik ediyor
Ayağını malum yere sokmak lazim sjsjd
Ayak mı seviyor, ıyyy
ayaklarını yalamak istiyor
Bence igrenc birsey ayak olayj amasyada
İyi işte iyi ayak yalatırsın
Saçma bence ama zevk meselesi bir şey diyemem
Ayak çok hoşuna gidiyor
Ayak sever bir vatandaş
yav ne olacak sanki yalasın bırak
Erkeklerde var oyle prno bagimliligindan cogu
Ciddi misin
Evet canim maalesef
Aslında çok düzgün birisi utanarak dile getirdi bunu
Herkesin utanilacak bir fantezisi vardir
Ve korkulacak
Yasin kac senin
29 yaşındayım
Sana sormak danismak istedigim bisiy var
Niye korktun ki
Normal bir durum değil haliyle korkmam normal değil mi?
Ne gibi
Absürt değil
Sebeplerini açıklarım ama uzun mesele yazabilirsin
İşte buradan yazsanız çok sevinirim
Burada karşılıklı sohbet gibi zor oluyor. Soru cevap durumu olucak. Rahat olabilirsin istemediğinde engelleyip devam edersin😊
Yalat ayagini
Yolla foto gitsin 😃
Ayril