Yeniden konusmaya baslasak diye bisey yok konusmak istemiyor mu ok sen daha cok istemeyeceksin ve her yerden sileceksin onu sonra ise sessiz moda gececeksin assla ama assla aramayacak yazmayacaksin eger ki geri dönerse o zaman pisman eder süründürürsün boyle yalvararak onu asla kazanamazsın
En son ben onu konuşmak için ikna etmeye çalışırken o bana sinirlenip bağırdı önceden de yaptığı gibi. Annesi de onu duyup odaya girip kapat telefonu diye bağırdı sonra cocuk beni engelledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hiç bir şey düşünmem. Basit görürüm
Neden
Cepte diye düşünür ve önemsemez bunlara köpek cekeceksin o zaman senden iyisi olmaz
Ya aşırı haklısın ama işte konuşmayı kesmek istiyor yeniden başlasak konuşmaya dediğini yapmak istiyorum zaten ben de
O da eskide kaldı artık o kadar çok kız alternatifi var ki kimse köpek çekeni de umursamıyor sen köpek çekersen başka kız gelir onun kedisi olur
Yeniden konusmaya baslasak diye bisey yok konusmak istemiyor mu ok sen daha cok istemeyeceksin ve her yerden sileceksin onu sonra ise sessiz moda gececeksin assla ama assla aramayacak yazmayacaksin eger ki geri dönerse o zaman pisman eder süründürürsün boyle yalvararak onu asla kazanamazsın
@akillandimuslandim zaten birileriyle de görüşüyordur. Siz erkekler hiç mi kıymet vermiyorsunuz sizde kıymet verene ya
İşte en son o beni engelledi ya ben konuşmak istiyorum dedikten sonra. Artık nasıl davranmalıyım ki bu pişman olsun
Ben kıymet biliyorum
Off bir salmadi ya bırak yakamı bırak bıktım offf der
Peki ne olursa durum tersine döner
Hergun yazma arada yaz onu istediğini genelde o yazdığında cevap ver
Ama beni engelledi işte
Seni engellediyse sansinn yok ki
Darliyorsa pek hoş şeyler düşünmez
Düşünmez, bunalir.
En son ben onu konuşmak için ikna etmeye çalışırken o bana sinirlenip bağırdı önceden de yaptığı gibi. Annesi de onu duyup odaya girip kapat telefonu diye bağırdı sonra cocuk beni engelledi
Zorlama.
Konuşmak istemeyene ne yaparsan yap ters teper.
Haklısınız
Basit görür
Basit derken?
Hosuma vider😊