Tanisali 15 gün falan oluyor arada konuşuyoruz belli bir seviyede biri çok da durust duruyor efendi de biri konuşmalarında da hiç seviyesizliktr gormedim.. ama dun ilk kez canım dedi.. ve sasrdim. sonuçta daha tanışma asamasindayiz sizcede yanlış değil mi? Yoksa ben mi abartiyorum. boyle niye konuşur bir erkek yoksa basit mi görüyor. hos çok adım attı tanışmak için ama sasrdim ya.
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Seviyeyi bir üst pevele taşımak istiyor. Bu normla bişry şaşırmamak lazım. Ha dersen ki bana bir sorsaydı... şimdi şöyle; eğer erkek birine açılmakta zorlanmış ise tanışma faslında baya geceden cesaretini toplamış ve strese girmiş demektir. Aynı durumu tekrar yaşamamak için ufak emrivakilerle oldu bittiye getirmeyi dener. Emrivaki iyi birşey olmasada biraz da halden anlamak gerekir. Bence sende istiyorsan bozuntuya vermeyip bir üst tura çıkın derim.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin 😊 amacı aşama atlamak yanı kötü düşüncelere kapilmamaliyim 😊 aslında dediğin gibi on beş gundur hep o adım attı uğraştı ben o mesaj atmadan yazmadim dahi uğraş gostermedim.. birdaha yazmaz diyordum dün bir şey den konu acti yine yazdı falan.. bu yüzden mi bilmiyorum.. yanı dediğin gibi oldu bittiye getirmeyi denedi sanırım.. bozuntuya vermedim sasrsam da cunku çok seviyeli konuşan biri.. ben de etkilendim aslında ama güven problemi var bir turlu adım atamadim
- +1 yıl
Şimdi insanlar istediklerini elde edene kadar bir takım maskeler takarlar. Bunu arkadası ezmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Zaten arkadaşın bu tavrı kalite göstergesidir ama... ilerde kimin ne olacağı belli olmaz. Muhtemelen senin korkunda bu yönde. Maalesef hayat risk alınmadan kurulan bir program değil. Herkez birtakım atılımla ya batar ya çıkar. En azından bir çabası olmuş olur. Hayatta keşke dememek için risk almak gerekir. Olumsu düşünme. İlerde durum olumsuz olsada kendine yeni bir tecrübe kazandırmış olursun. Buda sana yararlı olur. Nacizane düşüncem..
Soran+1 yılKendisi bir eğitimci ve gerçekte o kadar seviyeli dır ki bilmiyorum laf arasında söyledi belki de ben yanlış anladım.. ama dediğiniz gibi zaman gösterir hemen bir sözcük kullandı diye on yargili davranmamk lazım.. benim evet korkularım o kadar cokki.. bu yüzden herkesten kaciyorum bile.. ama hayat bu çok kez tecrübe edinecegiz.. kural bu.. olumsuz ister istemez dusunuyor insan acaba hoşlanıyor my amacı farklı mi diye.. bu arada çok tesekkur ederim yardımcı olduğunuz için
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hep sizli bizli olacak değil yakınlaşmak gerek yoksa nasıl olacak yani olmaz 15 gün de iyi bir zaman tanışma aşamasını siz geçeli çok olmuş haberin olsun :)
25 Yorumla
Soran+1 yılNe çok olmuş ya 😀 erken daha aşama atlamak için 😀 sence sadece aşama atlamak için mi bu tarz konuştu 😊
Soran+1 yılAşama atlamayı niye ister bir erkek gerçekten hoşlandığı için mi? İşte ben burada takiliyorum. yanı gerçekten benimle bir yola cikmak mi istiyor yoksa öylesine mi.. bunu da zaman geçmeden bilemem sanırım..
Soran+1 yılHaklisin bu bakış açısıyla da bakmak lazım... ben hoşlandığını inanıyordum ve çok uğraştı gerçekten.. bu yüzden zaten sasrdim bir an inancım zedelendi sanki.. ama senin dediğin gibi dusununce de haklı buldum...
+1 yılDaha samimi olmak istiyor olabilir,
Öylesine sölemiş olabilir ,
Söylediğinin bile farkında olmayabilir,
Çok takılma
Bazı kelimeler aynı anlamlara gelmiyor !
Zamanla anlarsın zaten ne istediğini
Önemli olan sen ne istiyorsun 😏11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canım.. lafın gelişi de söylemiş olabilir seviyesiz muhabbet edecek biri olsa en baştan bu şekilde konuşurdu.. ben ne istedigimi bir bilsem ah keşke 😀
+1 yılHayır canım ya sana tuhaf gelmiş bence :)
24 Yorumla
Soran+1 yılValla canım ondan sana hayır gelmez falan diyenler kafami karistrdilar ne dusunecegim sasrdim açıkçası😀
- +1 yıl
Benimde var iki haftalık konuştuğum bana iki üç kere dedi sadece canım diye. Bişey olmaz yani kızlar nasıl canimli konusuyosa senin konuştuğun erkekte sana diyebilir :)
Soran+1 yılTabiki haklisin 😊 ama bana pek samimi gelmiyor bu tarz konuşmalar.. bakalım bundan sonra der mi.. inşallah durust biri çıkar
- +1 yıl
İnşallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılBence artık hani ilk tanıştığınızda bir gerginlik olur ya elini kolunu nereye koyacağını bilemezsin falan. o aşamayı geçtiğinizi düşündüğü ve artık biraz daha samimi olmanızı istediği için söylemiş olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin.. bu şekilde sirf daha çok yakınlaşmak istediğini artık bir aşama atlamak istediğini belirtmek istemiş olabilir. bana da öyle geldi.. ama emin olamiyorsun ki iste. yorumlarda ondan hayır gelmez diyen bile oldu. insanın aklı karışıyor
yakın hisettiği için söylemiş olabilir bence önyargılı olma hemen
110 Yorumla
SoranYok önyargı değilde öyle çok yakın hissedecek biri de değil hemen sasrdim sadece
Soran+1 yılEvet hoslaniyor gibiyim. ama iyi dusunmeli miyim onu bilmiyorum😊
Soran+1 yılİşte ben miyim anormal bilmiyorum ama bu tarz konuşmalar dan hoslanmiyorum sevgili olmadan çok samimiyetsiz geliyor.. gerçek niyetini de bilmiyorum ki bir suru şey geliyor aklıma
Soran+1 yılHala onun kötü bir karakterde olduğunu dusunmuyorum nedense. o yüzden zaman gösterecek.. temkinli olacağım ama kalbimi de dinleyecegim.
Soran+1 yılBu zaten her erkeğin dediği bir şey ve çok ayrı bir şey.. zaten dokunmak istiyorsa surekli o kişinin sevdiği şüpheli olur.. ama benim karakterimi az çok çözmüştür inşallah durust biri çıkar.. tesekkur ederim yardımcı olduğun için 😊😊
+1 yılbak sana tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum o adam tırt sana hayır gelmez ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun? Ama ilk günden böyle bir sözcük kullanmadı.. uç haftaya yakın oluyor ve normalde çok düzgün ve seviyeli biridir...
- +1 yıl
ben bu yontemle tavlandım :( efendi yüzlerini gösterirler önce , sonra sen onu iyi bir sey zannedersin hoslanırsın ufaktan ve bu sana canım lı cumleler kurar yok tepki vermezsen yavrum hatunuma kadar gıder senden foto ıster falan falan sen onu efendı sanarsın hala bı foto nedir ki zaten ,, o hep daha fazlasını ısteyecektır ve bu tarz kelımelerı kolaylıkla kullananlar sadece sana yazmıyordur
Soran+1 yılTabiki bu konuda haklisin böyle o kadar çok insan var ki.. ben de geçmişte yaşadım yarı yılda bırakılmak nedir biliyorum. ve bazı şeyleri de tecrübe ettim canim birinin tavırlarından rahatsızlık başta duyuyorsam zaten muhabbeti kesiyorum.. ama iki yıldır o kadar çok dediğin gibi efendi yaklasablar oldu ki hiçbirine inanmadim mesela ama bu insn gerçekten durust gibi geldi öyle hissettiğim için sordum.. dediğin gibi de çıkabilir çok iyi de.. zaman olmadan bilemiyorsun ki canım.. inşallah öyle insanlarla birdaha karşılaşmayız..
- +1 yıl
insallah :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılher canım o canım anlamına gelmeyebilir, mesela ben de canım derim ama "hadi canım" cümlesindeki canım anlamındadır o , yanlış anlamış olmayasın :)) hemen bir havalar üzerine alınmalar falan ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah 😀😀 valla bilmiyorum ne anlamda söyledi haklı olabilirsin de 😊 inşallah dediğin manadadir o halde 😀 çünkü bu tarz konuşmalardan hoslanmiyorum pek
Cevap sahibi+1 yıloldu canım :) görürsem söylerim
+1 yılMesafeyi sen belirleyeceksin. Sen fazla samimiyet göstermezsen ilk başta sonra canım muhabbeti yapamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol gostermiyorum. omesaj atmadan mesaj bile atmadim on gundur.. temkinli olmaya soğuk durmaya çalışıyorum hoslandigimi belli etmek de istemiyorum.. gerçekten çok kez adım atmak için uğraştı ve durust biri oldugunu da dusundum.. ama bilmiyorum niyetini ya bana yanlis geliyor sevgili olmadan canim muhabbeti
Karşı tarafdan kaynaklanıyor. Sen ağırlığını koysan aradan bir ay geçse dahi seninle canımlı cicimli konuşamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Ağırlığı benden daha iyi gösteren olamaz. tanimiyorsun yorum yapıyorsun anliyorum da öyle biri hiç olmadım. on beş gundur o yazmadan tek bir mesaj bile atmadim ve mesafeli durdum.. eğer basit biri olsaydım çok farklı davranirdim.. ben de buna sasriyorum zaten..
Soran+1 yılAlakası bile yok. yargili yorumlara kiziyorum sadece..
yavaştan yanaşma aşamasına başlamış arkadaş belli
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir ay bile olmadı ama..
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım tatlım falan çok samimiyetsiz yavrum fıstııgım falan dese daha iyi.
03 Yorumla
Soran+1 yılYuhh. tamam da ben bu insanla daha yeni tanışiyorum. sevgilim değil bir şeyim değil. ben yanlış algılarım açıkçası ki canım sözcüğün bile yadirgadim
Cevap sahibi+1 yılya rahat ol kezban kızlar gibi buyutme olayı o istediğini desin sana sen demek zorunda degilsin zaten 3 5 i yok karakteri bu demek ki. baskasına da öyle der
Soran+1 yılİşte o karakter kısmı beni çok ilgilendiriyor. buyutmuyorum tabiki ve bir şey de demedim ona ama böyle basit farklılıklar bile önemli ilişkide karakterler uyusmali..
+1 yılcanımı niye bu kadar abartıyosunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılFarklı goruste o kadar insan var ki samimiyetsiz geldi
- +1 yıl
burdakilere bakma bunu sen anlarsın bir tek.
Ilk adim yaklasma👍niyeti belli etmis
14 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti yaklasmaksa bu kotu anlamda mıdır? Yoksa gerçekten hoşlanıyor mudur. bu arada ben ne kadar çok sogu k dursam da adım atmak için çok çaba gosterdi
Soran+1 yılYanı surekli öyle duruyorum. ve temkinli yaklasiyorum öyle olmak zorunda da zaten. birdaha yüzüme bile bakmaz dedim çünkü gorusmek istediğinde dahi zamanım yok dedim mesaj atarak sasrtti.. dediği. N gibi sabrederse seviyor demektr
+1 yılCanım çiçim başlamışsa yakında dokunmaya başlar sana yem atıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha tanışma asamasindayiz yalnız. o dokunma da öyle kolay değil tüm erkekler kendini niye bu kadar zeki sanıyor.
- +1 yıl
Görürsün yakında bir tenhada kıstırırsa ellem eder kullem eder öper
İyi birşey pikachu
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir şey diyenler çoğaldı 😀 niye iyi işte onu anlayamiyrm
+1 yılEfendi olan öyle konuşmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında çok efendi biri seviye biri.. on beş gundur birtek yanlış kelime duymadım ama bilmiyorum ya..
+1 yılbence abartıyosun
114 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle 😀 birçok kişi öyle olduğunu söyledi ama arada o adamdan hayır gelmez yok kötü niyetli falan da yazan olmuş aklim daha çok karıştı açıkçası..
- +1 yıl
yok artık sanırsın yavrum bebegşm demiş be :D
Soran+1 yılHaklisin 😀😀 çok abarttim😀
- +1 yıl
ben bebeğim falan diyorum ama oda biliyo işi ciddiye almadığımı :D
Soran+1 yılYa ben öyle şeylere karşıyım hanı öyle dese tepkimi koyardim. o da ciddi bakmıyor demekki sana 😀
- +1 yıl
yok ciddi olmadığımı biliyor o :D
Soran+1 yılBiliyor ve ona rağmen konuşuyor mu? İlginç 😀
- +1 yıl
çünkü ciddi birşey yapma amacımız yok :D
Soran+1 yılCiddi dusunmuyorsam hayatımda sırf vakit geçirmek ya d eğlenmek amaçlı biri olsun istemem.. farklı dusunenlerde oluyormuş demekki. 😊
- +1 yıl
senin arkaşasın yok mu be :D
Soran+1 yılArkadaş larim benimle bebegim tarzında konuşmuyor. arkadas da degilmissiniz ayrıca.
- +1 yıl
bebegim demiyeyimmi :D
Soran+1 yılNe derseniz diyin birbirinize banane sizin yapmacık iliskilerinizden böyle devam edin işte
- +1 yıl
ilişki falan yok be :D
+1 yıl15 günde canım diyen sonra kim bilir ne ded
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya öyle birine benzemiyor ama bu şekilde canım demez insallah birdaha.
- +1 yıl
Ben ilişki Profesörü oldum böyle der der sonra daha ileriye taşır sonra da sende istemiyorsan tepki verseydin naz yapmasaydın der bıraksın bu işleri söyle ona
Soran+1 yılYa tabiki karakteri farklı çıkabilir canım demezs de aynı şeyleri yapabilir ki zaten.. bastn seviyesiz de konusabilirdi.. bunu zaman gösterecek. ama su kadar soyleyim canım ben HIc adım atmadim ve hep mesafeli durdum yanı benim karakterimi az çok anlamistr
- +1 yıl
İşte bende senin gibiydim hemde o yurttan çıkma müezzindi bir değişti anlatamam zaman gösterir artık
Soran+1 yılBen de değişen insanlar tanıdım.. insanlar zaten hep değişiyor. inşallah hayatımızda bir kezde olsa karşılaşırız o durust insanla...
+1 yılSize de iyilik yaramaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılİyilik mi 😀 hayır daha sevgili bile değiliz bu tarz konuşma normal mi. bana saçma geliyor
- +1 yıl
Hayvan gibi davranılmasına alışmışsın
Soran+1 yılCanım dememek insanlığa aykırı mi? Herkes bu tarz konuşmaları sevmek zorunda mi? Ya da canım dediğinde gerçekten samimi olur musun?
Ya ne yaprak beyinlisiniz ya türk kızı sorusu işte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 gün tanismami, ben ayni gün beraber oluyorum :D
10 Yorumlasana hallenmiş -_-
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026