Cinsel Yaşam Ev arkadaşınızın sevişme seslerini duydunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bu durumu kabul eder misiniz rahatsız mı olursunuz, böyle bir şey başınıza geldi mi Ev arkadaşınızın sevişme seslerini duydunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. duymadım yok. 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Evet duydum leezbiyen yuksek hemsirelikte okuyan bir kızdı. Peki ben ne yaptim. 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben duymadım, sanırım rahatsız olmam. Peki sen duyarken neler hissettin neler yaşadın? 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet duydum bi kaç sefer daha da razı olmadım ben evde iken yapmıyor du artık 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rahatsız hisseder insan ama hem iyi hem kötü anlamda. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ev arkadaşı değil de ilk atandığımda kaldığım apartta yatak odaları birbirine bakardı, yan evdeki kız habire eve erkek atıp ölümüne inliyordu 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. moduma göre değişir. libidom yüksekse hoşuma gidebilir ama ders çalışacaksam veya uyumak istiyorsam sinir bozucu olur. 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Basıma gelmedi bir kez falan olsa sorun değil ama sürekli olursa bi ucundan da ben tutarım heralde 0 0 Yorumla
burcuxx19 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Eve erkek getirmeyen ev arkadaşı bulurum 😅 4 1 Yorumla siyahcorap 1 yıl o kural illa yıkılıyor :) Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Rahatsizlik verir ya. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gelmedi bence kabul etmem amasyada 0 0 Yorumla
sahipsizbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 70% 1 yıl Öyle bir arkadaşı evde barındırmam asla 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öğrenci iken oldu inleme duyduk 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Ev arkadaşımi duymadım, ama duyduğum kişiler oldu 0 0 Yorumla
atmaca282instg Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Niye rahatsız olayım bende zevke geliyorum 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. bu fantazinin sonu gerçek olur 😁 😂 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. tabiki.. oldu.. ister istemez 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Hem duydum hem duydular 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet duydum 3 17 Yorumla Soran 1 yıl Rahatsız oldun mu senin evde oldugunu biliyorlar mıydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet biliyorlardı yanlarına gitmek istedim 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu net ve sesliydi duymandan rahatsız olmadılar mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yooo gayet netti ve olmadılar Yorumla Soran 1 yıl Başka zamam intikamını alsaydın o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka zaman Başka şeyler oldu 😁 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hesap kapanmasin şimdi 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hesap kapanacak kadar yasak şeyler o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Katıldın mı naptın 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha sonra evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlerleyen günlerde ama o gün değil Yorumla Soran 1 yıl Yine sesli bir anın devamında mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır alkollü bir gecede Yorumla Manbasak 1 yıl Ne yaşiorsunuz siz yaaa Yorumla cemsie 1 yıl e anlat da okuyalm gizlidesin madem Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet denk geldim 2 8 Yorumla Soran 1 yıl Arayan kimdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arayan? Yorumla Soran 1 yıl Pardon başka soru ile karıştı. Rahatsız oldun mu durumdan? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır keşke o kızın yerinde ben olsaydım dedim Yorumla Soran 1 yıl Senin evde oldugunu biliyorlar mıydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Senden cekinmeden gayet yüksek sesle davranmaları doğru değil bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonrasında bende katıldım ama Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı. Gelmedi gelemez 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Çok duydum 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Hoşuma giderdi 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Komşu oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
duymadım yok.
Evet duydum leezbiyen yuksek hemsirelikte okuyan bir kızdı. Peki ben ne yaptim.
Ben duymadım, sanırım rahatsız olmam. Peki sen duyarken neler hissettin neler yaşadın?
Evet duydum bi kaç sefer daha da razı olmadım ben evde iken yapmıyor du artık
Rahatsız hisseder insan ama hem iyi hem kötü anlamda.
Ev arkadaşı değil de ilk atandığımda kaldığım apartta yatak odaları birbirine bakardı, yan evdeki kız habire eve erkek atıp ölümüne inliyordu
moduma göre değişir. libidom yüksekse hoşuma gidebilir ama ders çalışacaksam veya uyumak istiyorsam sinir bozucu olur.
Basıma gelmedi bir kez falan olsa sorun değil ama sürekli olursa bi ucundan da ben tutarım heralde
Eve erkek getirmeyen ev arkadaşı bulurum 😅
o kural illa yıkılıyor :)
rahatsız olurm
Rahatsizlik verir ya.
Gelmedi bence kabul etmem amasyada
Öyle bir arkadaşı evde barındırmam asla
Öğrenci iken oldu inleme duyduk
Ev arkadaşımi duymadım, ama duyduğum kişiler oldu
Niye rahatsız olayım bende zevke geliyorum
bu fantazinin sonu gerçek olur 😁 😂
Sesini duysam dahil olurum
tabiki.. oldu.. ister istemez
Hem duydum hem duydular
sendemi duyuyorsun yoksa konu açtığına göre
Coook
Unide gordum bile yaparlarken
Cok kez duydum
Evet duydum
Rahatsız oldun mu senin evde oldugunu biliyorlar mıydı
Evet biliyorlardı yanlarına gitmek istedim 🙈
Çok mu net ve sesliydi duymandan rahatsız olmadılar mı
Yooo gayet netti ve olmadılar
Başka zamam intikamını alsaydın o zaman
Başka zaman Başka şeyler oldu 😁
Ne gibi 😄
Hesap kapanmasin şimdi 😅
Hesap kapanacak kadar yasak şeyler o zaman
Evet 🙈
Katıldın mı naptın 😄
Daha sonra evet
İlerleyen günlerde ama o gün değil
Yine sesli bir anın devamında mı
Hayır alkollü bir gecede
Ne yaşiorsunuz siz yaaa
e anlat da okuyalm gizlidesin madem
Evet denk geldim
Arayan kimdi
Arayan?
Pardon başka soru ile karıştı. Rahatsız oldun mu durumdan?
Hayır keşke o kızın yerinde ben olsaydım dedim
Senin evde oldugunu biliyorlar mıydı
Evet
Senden cekinmeden gayet yüksek sesle davranmaları doğru değil bence
Sonrasında bende katıldım ama
Kulaklarımı tıkarım
Gelmedi gelemez
Evet duydum ve daha fazlası
sen mi duydun
seni mi duydular
Saygısızlık
Çok duydum