şimdide hoşuma gidiyor o sesler
Hiç odadaki kişinin sevişme sesini duydunuz mu?
şimdide hoşuma gidiyor o sesler
birgünayladan temmuz idi uyumaya çalışıyordum ve saatte gecenin 3'ü idi..biren bir kadın sesi durmadanyavrum benim, güzelim benim, bebeğim benim diyordu bir yerden sora acayip bir çığlık sesi (kadından ve ardıdan adam böğürme sesi ama öyl böyle değil tıpkı besili ayı ibi böğürüyor apartmanı sasacak kdr ses yaptı..ardındanda tatlı tatıkadın kahkaha sesler ve gene canım güzelim diye belki 8-10 kere şapırdatarak bir yavrum sana kıyamam diyr bir muc bir güzelim bebeğim aşkım bir öpücük adamda kadınsı kadınsı yaaa cm benim yaa sen benden daha fazla senin için herşeyim feda olsun ve karşılıklı gülümelerle konu kapanır..:)) bir daha tık yoktur artık..:))
:) bir aksam ark sevgilisi bende kaldi yan odada kalacaklardi sohbetten sonra herkez odasina gecti yarim saat sonra immmm ahhh ohhh falan sesler gelmeye basladi hele kiz bosalirken bence oyle ciglik atiyor ki of off :)) pc sabah kadar zikti kizi bende elimi :))
Cevap
24Cevap
benim başıma geldi, abimlerde kalırıken yazın gece saat 2-3 tü mutfaktan balkona çıktım, aman bir baktım abim ve yengemin sesleri, benim oda uzak ondan rahatlar ama ne bilsinler ben mutfakta su içiyorum.
çok şükür başıma gelmedi ama hele onların benim duyduğumu anlamasını hiççç istemem utanırım fena halde :)
Abin bagittiriyormuydu yenge ni :))
ne kadar meraklı varmış bu soruda.
:)
Genelde bizim sesimiz çok gider. Bir keresinde üst komsu polisi aramıstı.
2 tane abaza sap kalıyordu üstümüzde. Haliyle kıskanclıklarından ihbar etmisler. Polis de geldigi gibi geri gitti zaten bir sey yapamadı.
yorumlara bak anasını satayım , duvarlar kağıttan heralde herkes duymuş duyurmuş sözde
Kesinlikle katılıyorum.
Yatağımı değiştirdiğim oldu o yüzden. Duvar kenarından alıp diğer tarafa taşıdım : /
Yoksa o sesler uyutmazdı gece.
Yatak gıcırtısı duyuyorum bir de şak şak sesler.
Erkeğin karnı kadının bacaklarına ve karnına çarptığı için bu sesler geliyor.
gülüyorum ne yapayım :)
Kadının ah sesını duydum sonra dus sesleri gelmeye başları üst katta
ust kattakini nasıl duydun ya
merak ettim valla
Valla bir ah mi oh mu ne diye bağırdı sanki lan noluyo dedim o sıra vcye çıktım birden sus sesleri gelmeye başladı büyük ihtimal ben son sahnenin sesini duydum ama kadından çıktı gece 12 gibiydi
keşke sahneyi başından takip etseydin
duydum adam artık kadına ne yapıyosa çat çat kalçalarını tokatlıyodu herlade kadında bir çığlıklar ben naptım dersiniz::))aynen öyle yaptım
alt kat komşumu duydum gecenin ikisiydi. Kadın kendinden geçmişti.
fantezi mi lazım :))))
(hep kızlar mı erkeklere yazacak böyle laf sokmaya çalışacak)
yan komşumuz ayfer ablayla samet abinin sesini duydum :)
Gece 2 3 gibi inlemler geliyordu sabaha kadar devam etti :D
Not: : Sesler yaşlı amcanın evinden geliyordu
Efett ust katta ogreciler var pasoo ses tabibn calisan oldgm icin arada oluyor guzel bisi degil
Oteldeyken yan odada İranlı bir bayan vardı kapalıydı ama adamla öyle bir ses yok nası bağırıyordu nası bir yapıştı o var benımde uyuyamamıştım okadar rahatlardıki
yokk kanka yaaa perde beton kullanılmış ses geçmiyoo :)
Senin yan odada kim var ki?
Otel odasinda kucukken duymuştum sen?
:) azıp mastrı yaparsın herhalde
Arada denk geliyor banada
Otelde çok denk geliyo ya ama hiç hoş olmuyo
oldum gecenlerde sonu ıyı olmuyor
duymak demeyelimde duymamaları için çok uğraştık
karşılıklı bu işler
süpersin.Gece sessiz ortamda ses çabuk yayılıyo eski tip evlerde:)
ya bide aynı evde olunca yanda ev sahibi içeride sevgilimin arkadaşları zordu
çok kereler denk geldi...:)))
kimin odasıydı...?
bize misafire gelen bir çiftti
himm ilgiinç misafirliktede yapılmaz ki böyle şeyler ;) sen kaç yaşindaydın duydugunda...
12-13 falandım ama han ben küçüktüm anlamam falan dediler herhalde ama ben korkmuştum o seslerden ne blim bunları ama işte
seni çocuk görmüşler dir ozamanlar ;) şimdi kaç yaşindasın
28 yaşındayım
neler hissetmiştin ozamanlar... şimdide devam ediyormu...
ama ozaman küçüktüm bir şey anlamıyordum
şimdi kimse yakınımda öyle şeyler yapmaz hatta çekinirler galiba o zaman bildikleri halde çocuk falan anlamaz demişlerdir ama şimddide duymayı isterdim
haklısın nede olsa cocuk demişlerdir peki duysan neler yapmak isterdiin...
bilmem ama başkasından bu sesleri duymak degişik bir şey
o zaman korkmuştum şimdi bir tuhafım anlayınca
himm neden korkmuştun ki... tuhafım derken...
çocuk olunca aklına böyle şeyler gelmez nerden bilim anlayayım demi 12 yaşındaki çocuksun
eveet haklısın yine duymak istiyomusun
evet
peki duysan neler yapmak isterdin...
herhalde dinlerim her kadında aynı haz oluyor mu onu merak ediyorum
ama şimdi dinleyecek kimse yok çocuk degilim herkes farkında
himm olsa dinlemeyi arzu ediyosun anlaşılan... Elbette her kadında farklıdır ama bunda en büyük pay erkekte dir...
neden erkekte en büyük pay anlamadım
olsa dinlerim yalan degil hani videodan yalan p*rno izleyecegime gerçekçi bir şeyler dinlemek güzel hoş
kadını zevke getiren inim inim inleten o sesleri çıkarmasına neden olan erkek değilmi ;)
çoook duydum ama yaşamak daha güzel
Duydum, anlatamam..
mast. mı yapacaksın kız :D
imkansız artık... huzurevinde kalıyorum...
Yok duymadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar