Bu Ön Sevişme Vs Gibi Muhabbetler Vs Nasıl Olmalı? Ortalama Etkili Bir Ön Sevişme Ne Kadar Sürmeli? Ön Sevişmeden Sonrası Nasıl Ve Ne Kadar Sirmeli?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İki kademe ön sevisme 10 Dakika sürmeli.. ikinci kademede birleşme oda 30 dakika
Ön Sevişmeyi Uzun Tutmakta Fayda Var Diyorlar, Sen Kısa Yazmışsın Ama İdeal Süre Toplam 40 dk Öteki Türlü Çok Sürer.
Peki Etkili Ön Sevişme Nasıl Olur?
Kardeş sana burada detaylı anlatmaya kalksam 3 dakika sonra boşalirsin o yüzden gerek yok..
😂😂 Abartma Kral
Haklısın kral 1 dakika sürebilir..
Ben de 3 dakika diyorum ne o öyle o kadar kim dayanacak ndmsksks
Ön sevişme 25 dakika 33 saniye, seks 30 dakika 27 saniye olarak idealdir 💅🏻
Koordinat vermişsin
Kesin Bilgi mi? Jsjsjs
Peki Ön Sevişme Nasıl Olmalı? Yani Etkili Bölgeler Vs
@Gabriel_Pasternak 😂😂😂
😃
Kesin bilgi evet, ön sevişme de öpüşmek ve temas çok önemlidir. Dil, el ve ten üçlü bir dans etmeli adeta. En önemli nokta boyun 💅🏻
Bilgi için sağol kral deneyimlilere bu durumlarda ihtiyacımız var jsjs
Rica ederim 💅🏻
öpüşme
oral seks (69)
anal veya vajinal seks
boşalmalar
2, kişilerin kendilerine bağlı
Tabi ki öyle ancak o anı düşün yani tutkulu için böyle deli gibi islanma vs için tahmini kaç dk yeter? Ve sence ön sevişmede yapılması gerekenler neler?
Ben seks uzmanı değilim ne bileyim
Bunun için seks uzmanı olman gerekmiyor bir kadın olarak vücudunda neresinin daha çok temasa ihtiyacı olduğunu bilirsin en kötü empati kurarsın hissetmeye çalışırsın.
Hiç düşünmemiştim yorumlara bende bakcam dnsnms
Ya Farklı Bir Konu Hepimiz Yapıyoruz Ama Nasıl Bir Yol İzleyeceğimizi Bilmiyoruz Bundan Dolayı da Kadına da Zevk Veremiyoruz Çoğu Kadın Orgasm Nedir Onu Bile Bilmiyor Erkekler Yüzünden
Ben hiç sevişmedim ama mastürbasyon yaparken ön sevişme tarzı bir hazıklık sürecini çok uzun tutuyoruz açıkçası. Yeterince ıslanana kadar mı demeliyim. Kontrol etmek gerekiyor. Haz noktalarını gözlemlemen gerekiyor. Kişiden kişiye değişir bence.
Orgasm Süresi de Öyle Ön Sevişme Bence En Az 20dk Sürmeli Belki 30dk Bile Çünkü Asıl Böyle Deli Gibi Sevişme İsteği O Zaman Geliyor
Bence de. Zaten zaman hızlı geçiyor 20 30 dk iyidir daha çok odaklanmayı da sağlar.
Evet Öyle, Peki Sence Kız Vücudunda Önemli Noktalar Neresi? Mesela Sen Ön Sevişmede Ne Yapılsa Deli Gibi Yanarsın?
Her kızın farklı fantezisi oluyor. Haz noktasına dokunmasan bile zevk alacağı hareketler vardır mesela ben baskı altında olamayı sevebilirim nasıl dersen bileğimin ya da elimin tutulup sabitlenmesi gibi. Ama bir nokta dersen boyun, boyunda kulağın biraz altı, göğüsler bel ve çevresi tiki yoksa bacak içi ve çevresi.
Bir de G Bölgesi Muhabbeti Var Mesela Boyundan Başlıyoruz, Yavaş Yavaş Göğüslere Doğru Sonra Karnın Yan Kısımları Falan Ve G Bölgesi Vajinanın Hafif üstü Oluyor orası sonra bacak içi vajina falan işte. Sence nasıl bir ön sevişme?
20-30 dk çok uzun sanki bunun için cmdkf
Bence iyidir
Peki Orgasm Süresine Ulaşmak Kadınlarda Erkeklere Oranla Çok Daha Zor Baya Bir Islanması Gerekiyor Kadının Ama Erkeğe 5 dk ver zaten boşalıyor, kendinden örnek vermen gerekirse böyle ön sevişmeye sıra geldi yapıldı bitti diyelim sonrasında zaten ıslanırsın mutlaka ama yine de Orgasm seviyelerıne gelemeyebilirsin seks esnasında, mesela daha da fazla ıslanman için bir erkeğin neler yapması lazım?
Esaret seviyorsun - 20-30 Dk lık Güzel Bir Ön Sevişme Geçirdin, Sonrası?
Kızlarda genellikle erkeklerde gibi olmuyor sanırım. Her şey zihinde bitiyor. Satranç oynamak gibi doğru zamanda doğru şeyi yaparsan o zaman o kafaya giriyoruz o zaman orgazm ihtimali artıyor. Birleşme olunca sert ya da yavaş ya da ikisi bir arada ne seviyor ise gözlemlemek gerekiyor kurumuş gibi hissedersen de oyna aceleye gerek yok
Genellikle Psikolojik Olarak Penisi Büyük Erkekler Bu Konularda Avantajlı Ancak Standart Penisli Bireylerin İşi Biraz Zor Gibi
Standart kime göre standart ama.
Normal Ortalama İşte 13-15 Genel, Genel Olarak Kızların Küçük Gördüğü hssj