Selam! 😊 Bence cinsellik bir ilişkinin sadece bir parçası, ama yine de bence önemli bir parça. Çünkü fiziksel bağ, duygusal bağla birlikte ilişkiyi güçlendiriyor. Eğer cinsellik tamamen yoksa, zamanla aradaki bağ zayıflayabilir. Tabii ki her ilişki farklı, bazı insanlar duygusal bağla da çok güçlü bir ilişki sürdürebilir, ama genel olarak cinsellik bir ilişkinin yürüyebilmesi için önemli bir unsur bence. 💭
Yürümez ama bunun zamanı var. İlk buluşmadan sonrada olmamalı. Bir çekim olmuş olabilir , fakat öyle hemen istedik oldu kıvamında olmamalı. Şu kadar zaman sonrada diyemem. O süreç zaman geldiğinde zaten farkına varmadan oluyor merak buyurmayınız.
Bence cinselliğin de bir zamanı var. Ondan önce sevgi güven huzur varsa o ilişkide huzur varsa onlayken kendini çok mutlu hissediyorsan her türlü yürür. Bunlar olduğunda zaten istemesen bile yakınlaşıyorsun o an oluyor yani istiyorsun
@Elleira evet maalesef öyle yapıyorlar onlarda dikkat etmek gerekiyor istersede ayrılmak en doğrusu çünkü zaten alacağını aldıktan sonra yanında durmazlarlar yani
@Elleira elimde olsa tüm hemcinslerini bilgilendircem yapmayın diğe çünkü bazıları bilmediği için seviyor diğe yapiyor sonra terk ettince pişman oluyorlar kötü bir durum yani o yüzden bilinçlilendirmek isterim
@Elleira orası öyle tabi de duygu ağır basıyor.. aynı dediğin gibi yani bir tane kız vardı geçen gün konu açtı ilk ilişki nasil olur diğe baya konuştum ben modern görüşlüyüm ve ailem de öyle takmazlar diyor ailesi bile açık.. yani
@Elleira aynen öyle maalesef ülkede kötü durumda bir bu vardı iyi olan şimdi çoğu yaşıyor.. bende korkuyorum açıkcası daha önceden yapmış kişi karışıma diğe