Sevgilimle tanışmadan önce ben cinsellik istemediğimi tanışmadan söylemiştim. Bu arada bakireyim. Ön sevişme yaşadık ben zevk aldım. O da aldı. Ama bana "o kadar yakınken zevk almışken yapamamak koydu. Ne kadar dayanabilirim böyle ilerler bilmiyorum"dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, cinsellik olmadan da bir ilişki yürüyebilir. Her ilişki, çiftler arasındaki kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlı olarak farklı bir şekilde yaşanabilir. Cinsellik, bir ilişkide önemli bir rol oynayabilir, ancak bu her zaman böyle değildir. Bazı çiftler, cinsellik yerine farklı bağlantı yolları bulabilirler, örneğin birbirlerine destek olma, güven duyma, paylaşım, sevgi gösterme ve birlikte zaman geçirme gibi yollarla ilişkilerini sürdürebilirler. Sonuç olarak, bir ilişkinin başarısı, çiftlerin birbirlerine olan saygı, anlayış ve sevgilerine dayalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen artık bakire değilsin istediğin gibi yapabilirsin sonuna kadar sevgililik diye bir şey yok seks ilişkisi vardır o.. buluğğun yeni adı sevgililik oldu sadece ben elletirim elletirim bir vajinama elletmem ortalıkta bakire diye dolanırım zannediyorsan öyle bir şey yok hem yapıp hem de cinsellik olmadan yürür mü diye sorman ayrı beyinsizlik artık türk kızlarından daha da iğrenmeye başladım
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bakire olmadığımı söyler misin? Sevgilim bana istemsiz yükseliyor ve benden istedi ben de ona dayanamadım seviştik. Erkek arkadaşım istemese ben de yapmazdım zaten. Cinsellikten kastımda cinsel ilişkiye girmekti.
+1 yılevleneceğiniz erkeklere gerçekten çok acıyorum. bakireyim diye ön hariç her haltı yapıyorsunuz sonra evlenirken elime erkek eli değmedi yalanları veya önden de yapıp zarım esnekti tecavüze uğradım yalanları. evlenmeyeceği adamla yatağa girenden nokta kendine de karşısındakine de hayır gelmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk benden istiyor ben onu kaybetmek istemediğimden dolayı seviştim evlilik konuları da geçiyor aramızda bir erkeğin bir kadına Seksi zorunlu gibi hissettirmesi daha acınası ama kopamıyorum ondan
- +1 yıl
bir erkek evliliği ve o ilk gecenin heyecanını beklemiyorsa emin ol seni kandırıyordur. yani evlilik vaadiyle sevişip alacağını alıp gidecektir. o yapmaz öyle şeyler deme çünkü hamile kalıp ortalıkta yandım anam diye dolaşan kızlar da o yapmazdı öyle şeyler diyordu.
+1 yıl60 yaşın üstündeyseniz yürür. Evliliği normal arkadaşlıktan, sevgililikten ayıran en önemli şeydir. O olmayacaksa evlenmenizin pek bir anlamı yok bence. Elbette sırf cinsellik için evlenilmez, ama evlenilecekse de cinsellik olmazsa olmazlardan biridir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yürümez açık ve net bir çok sebep sayabilirim ama niye bilmiyorum yazmaya üşendim ama seks olmadan bir ilişki olmaz heleki belli bir yaşın üstündeyseniz hayatta olmaz
10 Yorumla
+1 yılBiraz zor bir durum gibi gözüksede arada sevgi merhamet saygı varsa çözüm yoluna gidilebilir idarede edilebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürür tabiki Annem ellet ama evlenmeden verme diye tembimledi dersin 🤣🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılSevişerek boşaldıktan sonra hala bakireyim diye gezenlerde ne bileyim
010 Yorumla
Soran+1 yılDeğil miyim?
- +1 yıl
Sadece vicdanını rahatlatıp kendini kandırıyorsun
Soran+1 yılYo neden kandırayım bakire olmasam da benden ne eksilecek?
- +1 yıl
Olayın senden bir şey eksilip eksilmemesi değil. Yazdığın metinin saçmalığı, seviştik diyorsun ama bakireyim de diyorsun. Aynı metin içerisinde absürt duruyor
Soran+1 yılSeviştik sürtündğm ve öpüştük bir şey girip çıkmadı nasıl bakire olmuyorum anlamadım
- +1 yıl
Diyorum ki abim, insanlar sürtünerek de bakireliğini kaybeder. Bakire olmak demek, girmemesinin yanı sıra sürtünmemek de demektir
Soran+1 yılSonuç olarak bir zar var değil mi? Kanama olmadı? Değil mi abim
- +1 yıl
Bir sebeple kaza yoluyla kızlık zarını kaybeden kimse bakireyim diyemeyecek mi aynı mantıkla?
Soran+1 yılOffffffffff
- +1 yıl
Evet, of! Senin hayatın, seni ve yakınlarını ilgilendirir. İstediğini yapmakta da özgürsün. Ama biraz ufkunuzu açın ve ne yazdığınıza dikkat edin. Cinsellikle alakalı kızlık zarı bozulmadan herşeyi yapıp bakireyim savunması fakir edebiyatıdır. Sana sevgilinle iyi eğlenceler diliyorum
şu an bakire değilsinki, tokmak vurmis sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
Soran+1 yılYoo
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Cinsellik olmuş işte daha ne, ha sen uzaya çıkmadan olmuyor diyorsun , bulutların arasından geçmeyince cinsellik saymıyorsun
00 YorumlaSeviyor ise dayanır dayanamam diyen sevmiyordur net
00 YorumlaTaraflar da pasiflik varsa yürür tabi neden yürümesin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Bence yürür cinselliğe takıntılı olan sapiktir zaten cinsellik evlendikten sonra mantıklı doğru
00 YorumlaAbi sevişiyorsunuz işte bu adam olana yeter seviyorsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistemiyorum demişsin ama basit şekilde olsa yapmışsın. Biz şimdi sana sen yalancısın desek suçlu biz oluruz. Sonrada gel kadınlara güven.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona sevişirim dedim seks istemiyorum dedim
+1 yılSeks yapmıyorsan en azından oral seks yaparak tatmin edebilirsin evlenene kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişip hala bakireyim diyenler neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba bakire olmak sadece kızlık bozmaylamı bitiyor size göre acaba 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmadan ilişki olmaz... yani erkek tarafı ilişki değil knki kafası olarak görür... üç vakte kadar boynuzu hissedersin 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendi tükürdüğünü yalamışsın. Seks yok, sevişme var. Bu ne saçmalık.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişemez miyim
Cevap sahibi+1 yılAman banane
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmadan değil bu zaten yapmışsınız doğru olmayan bir seyi sadece fazlasını istemiş
00 YorumlaSeven kıyamaz helali olması içinde uğraşır net
42 Yorumla- +1 yıl
🫀🫀
+1 yılİstiyor musun istemiyor musun
13 Yorumla
Soran+1 yılSevişmeye okeyim ama o olayı istemiyorum
- +1 yıl
Ama soruda öyle demiyorsun
- +1 yıl
?
+1 yılValla yürütmeye çalışıyoruz seks siz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gidiyor
- +1 yıl
14 yildir güzel gidiyor 5 6 yılı cinsellik fazla eskisi gibi olmuyir artık ayda 1 2
+1 yılBakireligini vermek mi istedin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Eee ne istedin
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mümkün değil. Yürümez
00 Yorumla
+1 yılyürümez yürümüyor yürümemeli 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez cinsellik şart
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılyakınlarda evlilik var mı?
00 Yorumla
+1 yılZor çünkü erkek hep ister bunu
00 Yorumla
+1 yılBir şekilde yürür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani, bence yürüyümuyor bir süre sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstemeyen kiisi hic yapmaz
Hatalisin02 Yorumla
Soran+1 yılRobot değiliz ki
Cevap sahibi+1 yılIstsmiyorum demissin sonra istemissin adam da devamini isticek tabiki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yürümesin ❤️🩹
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürümez diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürür, yürütmek istersen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılSürtünme oldu mu
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Oral peki
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Kıyafetli mi soyunuk mu
Soran+1 yılBen çamaşırımı çıkarmadım o bazen çıkardı kendisininkini
- +1 yıl
Hmmmm sıcaklığını hissettin mj Peki
Soran+1 yılYa ben ne soruyorum sen ne soruyorsun
- +1 yıl
Yürür
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez çok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İlişkiye renk katan da kadının erkeğe verebileceği tek şey de cinsellik olduğu için
Soran+1 yılBen evlilik öncesi istemiyorum ama
- +1 yıl
O da senin sorunun
+1 yılErken baslamissiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye?
- +1 yıl
Sekse
Soran+1 yılYapmadık ki seviştik o seks istiyor
- +1 yıl
Devami gelir
Sanmam
10 YorumlaYürümez.
10 Yorumla
+1 yılYürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılyürür
00 Yorumla
+1 yılYürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılYürümez
00 Yorumlayürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılYürüyebilir
00 Yorumla
+1 yılYakında aldatır
00 Yorumla
+1 yılYürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerisi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral takılın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu devirde zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılZorrr
00 Yorumla
+1 yılZor bence
00 Yorumla
+1 yılyurumuzez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri