Sevgiliminki baya kabarıkta gecmisi takılmam normal mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence asıl bu tarz erkekler aldatmayabilir. Çünkü bazı erkekler belli bir yaşta çok çapkın olabiliyor ama yaş ilerledikçe, özellikle 30-35 yaşına gelince, daha farklı şeylere önem vermeye başlıyorlar. Mesela zekâya bakıyorlar, daha derin bir bağ arıyorlar. Bir de her şeyi görmüş, yaşamış, içinde bir şey kalmamış erkek, gerçek aşkı bulduğunda bence aldatmıyor. Çünkü artık huzur bulduğu şey sadakat oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yani ün yapmışsa müşterisi olur gene haberin olsun...
02 Yorumla
Soran1 yılYok o kadar değil
Onları unutturacak bir performans sergileyen lazım
Öyle olursan sıkıntı yok
İpler senin elinde yani00 YorumlaTahrık edıyorsan normal aldatma olayıda karakterle alakalı
02 Yorumla
Soran1 yılEdiyorum onu da yani uzaktayız Şu an
Merhabalar
Sen kabarık olduğunu nerden biliyorsun03 Yorumla
Soran1 yılAnlattı bana
Gizli Üye(30-35)1 yılnormal çünkü aldatma potansiyeli yüksektir bir den fazla olması bence ayrıl sonra aldatırsa üzülebilirsin.. bu tiplerden baba bile almaz...
016 Yorumla
Soran1 yılÇoğu erkek öyle ama
Cevap sahibi1 yılanladım ama bulunduğu ortam göre değişir örnek veriyorum kırsal alan çok az bu max bir iki olur.. mufazkardan da deneyebilirsin dediğim gibi azdır.. buyukşehir imkansıza yakın yine ortamla alakalıdır yani
Cevap sahibi1 yılmesela bende yapmadım.. ama çoğu hemcinslerim bakir kalmak istemiyorlar
Soran1 yılBilmiyorum bence fazla yani dul bi kadınla bile olmuş yani benim hic bir gecmisim yok
Cevap sahibi1 yılAnladım o kişi maalesef sana göre değil , o zaman boş ver bu tipler kendine göre bul derim belli bir süre sonra senlede ister çünkü alışmış öyleki kadın dul bile yapmışsa fena yani.. genel hemcinslerim sevgiliğe ayağına yaşamak istiyolar sonra yaptıktan sonra kızları terk ediyolar.. sonra kızları ciddi gözle bakmıyorlar sadece erkek arkadası istiyor diğe yapıyolar ama pişman oluyorlar sonra evlenecekleri zaman bakire ararlar... ve kızları kısmetleriyle oyunuyorar... sevgilikte yaşanmamalı istedirse zaten amaçı budur evlilikte daha uygun yani
Soran1 yılBiz uzaktayız o Kıbrısta asker ben de doğudayım yaniiiii ancak 5 6 Ay sonra görüşebiliriz gelince de benimle olmak istiyor dayanamam diyor ben de istekli birisiyim amaa ne bilim vermem yani bunları öğrenince ben kötü oluyorum napmam lazım beni sevdiğini anlamam için hani simdi bir anda ayrılıp sonra pişman olmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılAnladım işte açıkca söylemiş işte senle birliktelik istiyor.. ama yaptıktan sonra ciddi gözle bakmazlar haberin olsun.. sadece kendilerini düşünürler.. sevgili ayağına kullanmalı kız istiyorlar bu gibiler sadece bu tipler elinde kendini kullandırtma pişman olursun ama tekrar geri gelmez.. evlilik düşündüğünde gelen kişilerde senle yaşayıp yoluna bakacalar bak bu kişide gelen başkalarıda evlenecekleri zaman koştur koştur bakire kız arayacaklar.. emin ol olan sana olacak o yuzden yol ver gittsin..
Cevap sahibi1 yılBu arada ne düşünüyorsun.. ama söyleyim senlede birlikre olduktan sonra yanında durmaz başkasına gitter.. sende istediğini engel lütfen kendin yapabilirsin engel olmasan sıkıntı olur yani dikkat et
Soran1 yılAyrıldım zaten cok kötüyüm canım yanıyor basım agrıyor dün ben ona yazmadım hiç bana hic yazmamıs aramamıs yeni yılımı kutlamamıss
Cevap sahibi1 yılSeviyor meselesine gelelim bence seviyor diğe yalan söylüyor senle birliktelik için gerçekten seven kişi bunu basit şekilde bu konular girmez ve sevgilisine kıyamaz.. yalan söylüyor ölüyorum bittiyiorum diğe normal değil haberin olsun gerçekten sevseydi basit şekilde konuya girmez evlikte sırasında konuyu açardı.. böyle bir şey söz konusu bile değil direk kısa sürede böyle konular actiysa sadece birliktelik için evlilik muhabet yapıyor inanma derim.. oral vs yapma derim çünkü yüz vermiş oluyorsun birliktelik bile zorlayabilir yüz verirsen
Cevap sahibi1 yılAnladım üzme kendini değmez bunlar gibiler işte seviyor olsaydı bir şekilde yazardı ama cinsellik olursa konuşur
Cevap sahibi1 yılSeni seven birisi mutlaka karşına çıkar... Bunlar gibiler vakit kaybet reelde olursa iyi olur sosyal medya ne olduğu belirsiz insanlar olabiliyor
Soran1 yılSana anlatamam ben onu o kadar sahiplendim ki anlatamam ona güvendiğim icinde yani onunla özel seyleri paylaştım ben de istekliyim ama ne bilim dediğin gibi dikkatli olsaydı derdim ki beni seviyor. Dediğin gibi beni kandırıyor profesyonel birisi ben de iyi niyetli safım sevince cok saf oluyorum bir kere bile bulusmadık görmedim ama onu o kadar sahiplendim kiii zaten rahatsızım benim beynimde tümör var bana bunu yapmamalıydı her yerden engelledim upuzun mesaj yazdım kimsenin sucu yok aslında benim suçum izin veren benim ona
Cevap sahibi1 yılAnladım öncelikle çok geçmiş olsun.. üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun... Kısa sürede iyilesirsin inşallah.. haklısın aslında karşı tarafını seviyor gibi yapip bizi kendisine bağlayabiliryor bende benze durum yaşamistim.. seviyor sanıyorumdum. Bende öyle bağlanmış zor oldu ama bitti şimdi başkasıyla evlenecek bende hayatimda kimse yok eğitim falan dolayı yapmamadim.. ama sonuçta birşeyler yaşanmadan ters yoldan döndün yani boş ver iyi birisi mutlaka çıkacaktır emin ol..
Cevap sahibi1 yılBirde başınma sosyal medya da oldu ams önceden yani Sosyal medya da bir kız vardı konuşuyordu bağlanmış yani kız bir türlü buluşma olmuyor evlik sohbeti yapıyor ciddiyim diyor ama bur türlü buluşmadim bende bağlanmış ama erteliyor erteliyor o meseyidr böyle kapadım çünkü beni oyalıyordu süreli
Cevap sahibi1 yılİki kez başıma geldi yani yanlız senin değil ama bir kere iyi olduğumuzda kaynaklanıyor.. bende senin gibiyim bir mesajin hemen inanıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herseyi yapabilirler kimse kesin bir şey diyemez bence
00 Yorumla
1 yılOoo kolay gelsin. Alışmıştır artık. Yok desende inanma. Sadece ustalasrigi için sana yakalanmak sende yapmıyor zannedersin o kadar
04 Yorumla
Soran1 yılNerden biliyosun
- 1 yıl
Geçmişi kabarık diyorsun
Soran1 yılÖyle evet aklımı karıstırıyorsunuz
- 1 yıl
Gerçekler acıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılAldatmak kadına bağlı bence
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Yeterince sekse doyuyorsan neden aldatsin
Soran1 yılSeks yapmıyoruz uzaktayız ama mesela seksting yapıyoruz
- 1 yıl
Uzak ilişkide bir şey diyemem ama
Soran1 yılİşte yani o yüzden
- 1 yıl
Nude atıyor musun ona seksting yaparken
Soran1 yılEvettt her seyi atıyorum
Yetemezsen sepetler, aldatmaz
01 Yorumla
Soran1 yıl😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılKarakter meselesi.
01 Yorumla
Soran1 yılCok korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılbu zamanda her şey mümkün.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılolmayanda olanda aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ne zamandır sevgilisiniz02 Yorumla
Soran1 yılYani ayrıl barış olduğumuz icin bir sene bile değil daha
Cevap sahibi1 yılNasıl
Normal degil ve aldatkr evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence aldatmaz
04 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle dediniz
Soran1 yılYani korkuyorum sonuçta birileriyle olmuş napacagım bilmiyorum
1 yılsakın isterse verme
020 Yorumla
Soran1 yılİstiyor mesela ama uzaktayızz bir araya gelmedik
- 1 yıl
ister ve kabarık listedekilerden olursun.
uzak mesafedekine hiç verme. yakınında yokmu sevgili olacak biri?
Soran1 yılVermem de vereceğimi zannediyor
- 1 yıl
o zannetmeyle konuşuyor seninle. gerçi liste kabarık olan uzak mesafedeki birini istemez. yalan söylüyordur o. inanma sen ona. seviyorum ölüyorum anama seni anlattım falan da der o
Soran1 yılYo demiyor öyle seyler ama seni seviyorum diyor benim planlarım senin üzerine seninle evlenmek isterim diyor
- 1 yıl
:) palavra hepsi. büyük yalancı. zükmek için yalan söylüyor. o abazanın biri. evlenmekten bahsedince defol de. basit mi bu kadar de
Soran1 yılAma tamam da zaten ben uzaktayım o istese bir sürü kadın bulur ki
- 1 yıl
istese bulamıyor demekki. zavallı pis yalancı. yoklukta. sanada palavra atıyor. sende sevgilimmi diyorsun :)
Soran1 yılDemeyin öyle yaaa
- 1 yıl
:) sende uyan kendine gel.
Soran1 yılNasıl anlarım beni sevmediğini
- 1 yıl
sen hangi şehirdesin o hangi şehirde?
Soran1 yılBen doğudayım o da Kıbrısta
- 1 yıl
:) ikinizde hasta olmalısınız siz. bir kaç çıplak resim atman için yalan söylüyor sende inanıyor musun
Soran1 yılAtıyorum ki ona cıplak resim sekste konuşuyoruz
- 1 yıl
off git başımdan. seviyormuş muş. evlenecekmiş miş.
Soran1 yılSevmiyor mu beni
- 1 yıl
he seviyor ölüyor senin için. çıplak fotolar at sen ona. ölsün sevgisinden. yarında gelip ister annnenden
Soran1 yılBakireyim ama ben yani nolcak ki cıplak fotodan
- 1 yıl
Ayrıca biraz yav he da sen.
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılDoyuma ulaşmışsa aldatmaz
02 Yorumla
Soran1 yılCidden mi
- 1 yıl
Evet ihtimal
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatır baya kisiyle olduyda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatıyor bile olabilir
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen ondan başkasıyla yaptın mı peki hiç
Cevap sahibi1 yılKaçamak yani
Soran1 yılÖyle mi diyosun
Cevap sahibi1 yılÖyle diyorum
Cevap sahibi1 yılSoruma cevap vermedin yalnız
Soran1 yılBen yapmadım
Cevap sahibi1 yılPeki başka biriyle seks olmadan sadece yüzeysel bir şeyler yaşamak ister miydin yaşar mıydın erkeğin sana mastürbasyon oral seks yapmasını ister miydin mesela
Soran1 yılEvet ama yasamadım
Gizli Üye(30-35)1 yılGenel olarak karaktere bağlı geçmişe değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet aldatır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği