Cinsel Yaşam Cinsellikte ne olursa o kişiden soğursunuz? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Kullanıldığımı hissedersem. Cinsellikte ne olursa o kişiden soğursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eğer bakımsız olursa tabi ki de 1 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Koku ve hijyen sorunu varsaSevısmeyı sadece bacakları ayırmak sanıyorsaFizigi ideallerime uugun degılse 1 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Her şeyi çevresine anlattığını farkedersem. İyi veya kötü. 1 0 Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hep kendini düşünür ve kendi istediklerini olmasını isterse sogurum 1 0 Yorumla
setanalsever Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl kısıtlamalar "dur yapma, ordan tutma, öyle söyleme, hızlanma, yavaslama, vs " 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellik karşılıklıdır ve kullanılma olarak değerlendirilmemesi gerekir. Ama benim akdar bir sevgi yoksa karşımdakinde ben de soğurum... 0 0 Yorumla
uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 94% 1 yıl Bakimsiz olursa sogurum , partnerimide obje olarak gormem kullanmam yani.Karsilikli bu is 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bakımsızlık kıl tüy vs Bir de klasik iç çamaşırı giyiyorsa 😄 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sevgim tutkum biterse soğurum 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. gaz ve kötü koku 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Karşısındakini düşünmeyen partnerden 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Vurdumduymaz olursa veya saygısızlık yaparsa 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görsün kadar taytı çekerse 😛 1 1 Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl 🤔. Gögsune olcaktı nalet olası klavye Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Grup işinin teklifi bile soğutur 0 4 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Fb takılanlar teklif edebiliyor Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl O bile olsa benim için red sebebi bu ya Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Duygusal bişi yok ortada Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Duygusallık degil ki bu 😅😅 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Kokarsa 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. kııl 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pis olursa 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sana katlanmak peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
eğer bakımsız olursa tabi ki de
Koku ve hijyen sorunu varsa
Sevısmeyı sadece bacakları ayırmak sanıyorsa
Fizigi ideallerime uugun degılse
Her şeyi çevresine anlattığını farkedersem. İyi veya kötü.
Hep kendini düşünür ve kendi istediklerini olmasını isterse sogurum
kısıtlamalar
"dur yapma, ordan tutma, öyle söyleme, hızlanma, yavaslama, vs "
Cinsellik karşılıklıdır ve kullanılma olarak değerlendirilmemesi gerekir. Ama benim akdar bir sevgi yoksa karşımdakinde ben de soğurum...
Bakimsiz olursa sogurum , partnerimide obje olarak gormem kullanmam yani.
Karsilikli bu is
Bakımsızlık kıl tüy vs
Bir de klasik iç çamaşırı giyiyorsa 😄
Sevgim tutkum biterse soğurum
Ağzı soğan sarımsak kokarsa soğurum dmmfmf
gaz ve kötü koku
Karşısındakini düşünmeyen partnerden
Vurdumduymaz olursa veya saygısızlık yaparsa
Görsün kadar taytı çekerse 😛
🤔. Gögsune olcaktı nalet olası klavye
Grup işinin teklifi bile soğutur
Fb takılanlar teklif edebiliyor