Cinsel Yaşam Nasıl vajinalardan hoşlanırsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 Tombismi zayifmi Nasıl vajinalardan hoşlanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. fark etmez bana hiç 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani çok şekli önemli değil ama seçim yapmam gerekir se tombiş 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dış yanakları çok önemli değil önemli olan iç dudaklarını çok uzun uçları buruşuk ve kapkara olmasın yeterlidir. 1 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cizgi gibi ic dudaklari dışarıda olmayan ya da sarkmayan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Zayiflarin ic dudaklari dışta oluyor Yorumla Annunaki16 1 yıl Seninki nasil peki Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tombul severim dudakları sarkık olmayan tombiş tek çizgi görünümlü 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ortaya karışık iyi giderdi, şaka bir yana bu da neyin nesi yahu ☺️ 0 0 Yorumla
Doktorrbirüye Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl Etli olması hoşuma gider yalarken daha zevkli olur bi de içine girerken daracık olur 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Bu böyle tarif edilebilen bir şey mi ya. Ama iç dudakları büyük ve tombiş seviyorum phdşjdjx 0 0 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl eger kız 30 yaslarındaysa zayıf olacak ama 30 ustu ise balık etli olnasını iarerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seninki nasıl? Hoşlanacakları tipte mi diye sordun? 1 10 Yorumla CAGRI16 1 yıl Etliymis Yorumla Soran 1 yıl Etliymis derken Yorumla Soran 1 yıl He öyle sordum abla sagane Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sagane mi Yorumla Soran 1 yıl Hihim Yorumla CAGRI16 1 yıl Kavga yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kavgalık bir durum yok. Yazdığım yoruma terslenmeye gerek yoktu sadece Yorumla CAGRI16 1 yıl Dogru soyluyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ters yazdin çünkü sanane seni ilgilendirmezki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ters yazmadım sen öyle anlamışsın. Normal sordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İkisniin ortası ama o iç dudaklar fazla uzun ve kapkara olmayacak sizin nasıl ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dudakların kabarık olması daha güzel ama kafa yapısı uyuyorsa farketmez 0 0 Yorumla
Hakan_6931 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Zayıf duz cızgı gıbı olandan.. dudakları dısarı sarkmayan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Duz gibi olanların iç dudaklari saglam olmuyor genelde Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mis gibi duran 😂 1 0 Yorumla
Yabancı0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Açık renk olucak öyle kopkoyu olmayacak. Azıcık dar olsun hussedeyim girerken 0 1 Yorumla Yabancı0006 1 yıl Sen nasıl penisten hoşlanırsın Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tombiş iyi olur 1 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisi de olur 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tombiş tabiki sulu etli 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Vajina bir şahıs mı aw iyice kafayı yediniz 0 0 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Farketmez, istekli ve istekli olsun yeterki 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Farketmez. Delikli olsun 😂 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zayif olmasi amasyada 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Senin tipün önemli 0 0 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Resimlerle anlatabilirim ancak 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Normal ve zayif iyidir.. 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Normal olsa çok makbule geçer 🫣 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tombiş 1 0 Yorumla
can4169 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Tombul ve kılsız 1 1 Yorumla can4169 1 yıl Sen neyi beyeniyon erkekte Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Etli olması güzeldir 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Etli 1 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Tonbiş tabiki 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Simetrik ve etli dudaklar güzel bence 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etli 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok etli olmayan normal ölçüde rengi hiç farketmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tombişşşş ❤️ 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neredeyse klesi olurdum eski ilişkim de öyleydi fotosunu atması yetiyordu. Bakim dese işte de olsam her yerde gösteriyordum ona da her halini bu yüzden tombiş kıllı veya temiz fark etmez iyi, libidosu yüksek ve uyumlu biri olsun yeter Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Zayıf 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Her türlüsü sevilir. 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zayıf ve sarkmamış 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Orta kısımlı 🙂🙂 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Darrrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
fark etmez bana hiç
Yani çok şekli önemli değil ama seçim yapmam gerekir se tombiş
Dış yanakları çok önemli değil önemli olan iç dudaklarını çok uzun uçları buruşuk ve kapkara olmasın yeterlidir.
Cizgi gibi ic dudaklari dışarıda olmayan ya da sarkmayan
Zayiflarin ic dudaklari dışta oluyor
Seninki nasil peki
Tombul severim dudakları sarkık olmayan tombiş tek çizgi görünümlü
Ortaya karışık iyi giderdi, şaka bir yana bu da neyin nesi yahu ☺️
Etli olması hoşuma gider yalarken daha zevkli olur bi de içine girerken daracık olur
Bu böyle tarif edilebilen bir şey mi ya. Ama iç dudakları büyük ve tombiş seviyorum phdşjdjx
eger kız 30 yaslarındaysa zayıf olacak ama 30 ustu ise balık etli olnasını iarerim
Seninki nasıl? Hoşlanacakları tipte mi diye sordun?
Etliymis
Etliymis derken
He öyle sordum abla sagane
Sagane mi
Hihim
Kavga yok
Kavgalık bir durum yok. Yazdığım yoruma terslenmeye gerek yoktu sadece
Dogru soyluyorsun
Ters yazdin çünkü sanane seni ilgilendirmezki
Ters yazmadım sen öyle anlamışsın. Normal sordum
İkisniin ortası ama o iç dudaklar fazla uzun ve kapkara olmayacak sizin nasıl ki
Dudakların kabarık olması daha güzel ama kafa yapısı uyuyorsa farketmez
Zayıf duz cızgı gıbı olandan.. dudakları dısarı sarkmayan
Duz gibi olanların iç dudaklari saglam olmuyor genelde
Mis gibi duran 😂
Açık renk olucak öyle kopkoyu olmayacak. Azıcık dar olsun hussedeyim girerken
Sen nasıl penisten hoşlanırsın
Tombiş iyi olur
Seninki gibilerden 😛
İkisi de olur
Tombiş tabiki sulu etli
Vajina bir şahıs mı aw iyice kafayı yediniz
Farketmez, istekli ve istekli olsun yeterki
Farketmez. Delikli olsun 😂
Zayif olmasi amasyada
Temiz olsun yeter qm qm dır
Senin tipün önemli
Resimlerle anlatabilirim ancak
Normal ve zayif iyidir..
Normal olsa çok makbule geçer 🫣
Zayıf, kararmamış, dudakları sarkmamış.
Tombiş
Etli 😅
Tombul ve kılsız
Sen neyi beyeniyon erkekte
Etli olması güzeldir
Etli
Tonbiş tabiki
Simetrik ve etli dudaklar güzel bence
Etli
Zayıf seviyorum
Kapalı dudak ve yalayinca papatya gibi acilandan
Dolgun olmalı
Çok etli olmayan normal ölçüde rengi hiç farketmez
Olgun temiz etli olsa bal gbi olur
Tombish senin gibi
Degil. mi
Tombişşşş ❤️
Neredeyse klesi olurdum eski ilişkim de öyleydi fotosunu atması yetiyordu. Bakim dese işte de olsam her yerde gösteriyordum ona da her halini bu yüzden tombiş kıllı veya temiz fark etmez iyi, libidosu yüksek ve uyumlu biri olsun yeter
Dudakli
Tombul
Elimin altında olandannnnn:)
Zayıf
Koyu etli kabarık ve dolgun seninki nasıl
Orta pişmiş
Ne fark eder ki
Sulu sulu
Boş soru
Tombişh
Her türlüsü sevilir.
temiz ve ıslak olsun :D