Bildiğim 2çeşit vajina var biri dudağı içinde olan diğeri ise dışında. siz hangisini beğeniyorsunuz ?
İçinde olan
Dısında olan
Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben bu içten dıştan olayını anlamadım yaws google amcaya bi sorayım o biliodur.. bu arada zaten erkeklerden pek takan olmamış :) zaten onlar umursamazlar ki.. delik olsun yeter onlara hiç farketmes ağız olmuş popo olmuş vajina olmuşş adam elinden gelse kulağa sokacak.. haa kimileri de şöyle olsun böyle olsun dar olsun filan demiş.. olum siz nesiniz nan çapınınz ne? 18cm altı bu sorulara cevap vermese aslında iyi olur.. :)))) boyu değil işlevi diyeceksiniz tabi ama yalan o.. o yüzden çoğunuz anal istiyosunuz neden minnacık çakmağınızın işe yaradığını bi orda biliyosunuz.. ben üzülüyorum size.. şükür ki daracık bi amcığım var ve bunu da hak edene veriyorum hem de çatır çatır..
fake mi sensin fake! sadece gizledim :) fake ne demek öğren de gel
evet bazı mal erkeklerde yok dudağı ince olsun beğenmem yok kalın olsun tahta gibi olmasın tabirleri var.bunlar fakir eğlencesi.neymiş kalından iğrenirlermiş.ince olacakmış.felan felan.salak saçma p*rno manyağı uyuzların istediği bir şey.şöyle böyle olsun istekleri.onların çoğu daha bi vajinaya sahip değilleri bir de beğenmiyorlarmış .hıhh güleyim bari :DD
link ver her vajina farklıdır nasıl anlatym sana hosma gıdenı, dudagı ıcındedır ama dolgncadır dudagı ıcndedır ama bosalsada kabarmaz dudagı dısndadır ama kucktur dudagı dısndadır ama yarım kılo et vardır amaaaan vajına vajınadır ıste ne farkedecekkı
sahıbı benı sevsın yeter isterse zenci vajinası gibi olsun
Temiz olsun benim olsun ayrım yapmam bende.Sonuçta her evin kapısı farklıdır kimi içeri açılır kimi dışarı ama biz girer çıkarız değilmi..
:D :D he dogru söylüyon
ya az önce bi soru gördümde erkekler hep içinde güzel felan demiş :D benmde öyle degil acaba hepsi öylemi düşünüyor diye sormak istedim.
Cevap
34Cevap
2 çeeşit nedir ya kaç çeşit var ama dudağı içeride olanı en revaçta olan diye biliyorum :) Dudağı sarkık olan vajinalar her ne kadar bakire olursa olsun erkeklerin gözünde darmadağın edilmiş hırpalanmış bir vajina oluyor.
2 den fazla çeşit vardır. bu kadar basite indirgeyemezsin.
bol , dar
kıllı , kılsız
sulu , susuz
kokulu , kokusuz
simdi tercihim dar , kılsız , sulu ve kokusuz.
Yahu hicbir erkek oraları incelemez. inceleyen cidden p..no filmlerinden etkilenip sürekli inceler durur. gereksiz
erkegin de kızınd a o yerleri cidden berbat
oraları öpenler tuvaletle opüşseler igrenirler
çok çahil kalınmış bir durum . 38 çeşit vajina oldugundan haberiniz yoksa :))))
İçinde olan çok daha cazip geliyor karşıdan bakıldığında ve yakından da tabi . Gerçekten tahrik edici hatta daha ötesinde, oyşh .
2 çesit mi? :) Sadece içinde disinda olan mi? Bunlarin bide uzun kisaa olani da var vajina 2 çesitten ibaret degil malesef. :D
dışında olmalı hafiften etli olmalıki oral yaptıgın zaman hakkını veresin ne o öyle dondurma yalar gibi dümdüz meyve taneli olmalı degilmi :)))
:D :D hı hı
vajinaya bakılarakmı seçiliyor kız arkadaş, benim neden haberim yok?
araba satın alır gibi . aç baken kaputu :))) hıııı motor sekman ister : yag yakıyor : triger kayışı gevşek , amortisörler patlamış. bak arkadan darbe almış . egzost sallanıyor . gibi secim olur vajinaya bak kızı al paordon ya anasına bak kızını al :))) ya kusura bakmayın bazen vajine diyemiyorum yaaa zor geliyor . nedi bacım senin*n adı demek geliyor içimden unutunca vajina demeyi ne yapam köyden gelince
temizlik ve bakım daha önemli. ve o vajinanın kime ait olduğu da... yoksa geometrik şekli önemli değil.
vajinadan ziyade sahibi önemli..ha birde şeklinden ziyade rengi önemli..böyle kahverengi,koyu kara olanlar itici,korkutucu...böyle kibar pespembe olanlar çekici..tahrik edici.
Vajina var dediler geldik :D bu ne sacma bir sorudur arkadasım
hiç fark etmez.. yeterki kılsız olsun.. seninki nasıl ?
Bazıları keçi tırnağı sever ama benim için isterse taşdan olsun farketmez. Sanki kızları dizip kontrol edip görüşeceğiz. Şekli uymuyorsa kusura bakma estetik açıdan beni tatmin etmedin diyeceğiz...
Kılsız temiz, dudakları fazla kalın olmayan tercihimdir;) Tabi dar olacak;)
vajinaya bakarak kız seçilmiyor sevdiğim kız olsun önemi yok ama, benim istediğim dış dudaklar kabarık iç dudaklar sarkmamış olucak, çok severim öylesini
sen neden takıyorsun begenmiyormusun kendi vajinanı?
yok ben kendiminkini begeniyorum aksine ama bundan önce bi soruda yorumda digeri begenilmiş bende herkes öylemi düşünüyor diye sordum
seninki hangisi seçeneklerden?
hangisi?
hijyenle bakılmıs vajina tercihimindir ayrım yapmam :)
İçinde olacak... Yok öyle dışında horoz ibiği gibi sallanan
İçinde olan daha güzel ama çokta kafaya takılacak bir durum değil bu :)
vajına dedıgınde dıl dısarı dogru oldumu o benı sarmaz yumruk gıbı mandalına gıbı olucak dumsuz olucak cızgı olucak yemege doyamam ole olursa
Temiz olsun yeter. Bunu kadın için kullanicagim aklıma gelmezdi " önemli olan işlevi "
Bir farkını görmedim ikisinde de çığlık çığlığa geçiyor.
ben bu soruyu anlamadım dudak ıcerıde nasıl oluyo dudak dedıgın bızırrımı kastettın
İç dış farketmez.Türk komandosu affetmez :)
yakıştıramadım
gizlinin yazdığı horoz ibiğine koptum:D
Sekilci degilim. islak ve sicak olsun.
saksuka esliginde is gorsun yeter.
neşterle çizilmiş gibi çizgi bibi olsun :))
sevdiğim kadınınki nasılsa öyle olanı tercihim..
kadınımın vajinasını begeniyorum
Hangisi dar ise onu ...
puhahah hadi yaa.. öyle birşey yok uydurmayın! :D
sevdiğim kızın.benim için dünyadaki en güzeli.
kosarken bellı olmaz sorun yok
ilginçç
içinde olan tabiki :)
bağayımmmm işte öyle :P
içinde olanı severim sadece
Farketmez
yamuk
Hertürlü
sıcak ve ıslak olanı
farketmez :)
17 misin :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?