beyler, nasıl bir vajinadan hoşlanırsınız? açıkmı köy tenmi?
benim için cevaplarınız çok önemli, lütfen dürüst olun! tskler
benim için cevaplarınız çok önemli, lütfen dürüst olun! tskler
Muhtemelen kimseye cevap vermediğin gibi bana da vermeyeceğini düşünüyorum ama yine de cevap vereyim.. Karşımda ki kadına aşıksam,onu seviyorsam vajinasının rengi şekli daha önce kaç kere kimle ilişkiye girdiği girmediği vs.. Hiçbirinin önemi yoktur benim için.. İster koyu ister açık ister kırmızı,pembe, ya da siyah önemi yok sevdiğim kadınsa oral da dahil olmak üzere her şeye varımdır ben onunla zaten.. He ama yok kadına aşık değilsem ve sadece birlikte ihtiyaç karşılıyorsak hani burada fuckbody dedikleri türden.. İşte o zaman ister istemez dikkat ederim temizliği en başta olmak suretiyle şekline rengine bakarım ve çekici değilse oral yapmam.. Cinsel birliktelik yine olur sonuçta rengine göre alınan zevk değişmiyor ama oral yapmaya tiksinebilirim sevmediğim aşık olmadığım kadında...
tskler :)
Rica ederim.. Sen sevdiğin adamın beğenmemesinden mi korkuyorsun ?
evet :) yani beni cok seviyor, ondan böyle birsey düsünmüyorum aslinda.. yani vajinami görüp benden tiksinmesini beklemiyorum.. cok dürüst v eacik sözlüdür.. ama yinede bir kücük ihtimal veriyorum :)
Biraz özel olacak ama cevap vermek zorunda değilsin.. Vajinanın nesinden tiksiniceğini düşünüyorsun ? nasıl ki ? daha önce ilişkiye girdin mi hiç
hyr girmedim. bilmem , renginden falan.. bilmiyorum.. ilk defa oldugu icin belkide bu kadar düsünüyorum.. benimki koyu renk mesela, ve nedense güzel bulmuyorum.
evet esmer. alti numara gibi.. öbür resimleri önceden görseydim, sükür ederdim :D hic bilmiyordum öyle olabilecegini...
e tamam esmersen zaten vajinan koyu olacak ki dert ettiğin şeye bak =) ayrıca 6 numara gayet güzel bir vajina şekli bence dudakları eşit, çizgisi düzgün.. eğer jiletle yapıyorsan temizliğini onu ağdayla yapmaya başla daha açık görünür rengi jilet kökleri bıraktığı için koyu görünüyor daha fazla.. ayrıca cinsel bölgelerin normal tenden biraz koyu olması gayet doğal =)
:) biliyorumda, iste.. üst kismini agdayla yapiyorum, alt kismini jiletle.. neyse, demekki aciya dayanmaam lazim :S cok tskler yorumun icin!
En iyi cevap için teşekkür ederim =) Azıcık acıycak yapacak bişey yok.. Neyse dediğine göre sıkıldın konuşmaktan.. Neyse o zaman rica ederim diyim bende..
yok ne alaka, ondan demedim :) niye öyle anladin :) sevindim, yorumunu ilgiyle okudum zaten :)
Bilmem öyle gibi geldi nedense bir an =) Burada biraz muhabbet edince herkes sapık olduğunu düşünüyor ya karşısındakinin yine aynı duruma düştüm sandım :)
:D sen sapikca birsey yazmadinki :)
Ben kimseye sapıkça birşey yazmıyorum burada ama sapık muamalesi çok gördüm =)
Bunun hiçbir önemi yok. Her kadının rahminin rengi kendi vücudunun renk dağılımına uygundur ve konu cinsellik olunca farklı renkler sadece farklı seçeneklerdir; daha makbulu falan yoktur. Anus beyazlatmadan sonra vajina rengi için de ürün çıkaran firmalar sektörü genişletmek için böyle bir sehir efsanesi yayıyorlar. P*rno sektörü de bunu destekliyor.
Bu sac rengi gibi birşey, böyle sorarsan herkes kendi zevkini söyler ama hiç biri de buna göre bir secim yapmaz...
çok rahatsızsan vajina estetiği diye bir şey var canm. erkekler bu konuyu çok fazla önemsemezler. karşısına geçip izlemeyecek sonuçta aldığı zevke bakar. ama senin bu konudaki düşüncen özgüvenini düşürür ve cinsel hayatını da ilişkilerini de etkiler.
önemseyen de vardır belki.
yok , rahatsiz degilim.. sadece emin degilim, güzelmi buluyor diye.. ondan sordum. haklisin, böyle düsünceyle iliskimi zevkle yasayamam. tskler
Cevap
37Cevap
Hiç orasına göre kız seçmedim, orasından dolayı da seçimimden vazgeçmedim. Herşeyinize lütfen bukadar takılmayın. Kendinizi bu kadar ince eler sık dokursanız ilişkilerde hep özgüvensiz olursunuz.
:) tskler. dogru söylüyorsun.. herseyimize takiliyoruz :D cok düsünüyoruz iste, napalim ;)
Bir defasında üniversitede okulun en güzelleri diyebileceğin 3 kızın yanındayım bana beğenmedikleri yerlerini anlatmaya başladılar Dehşete düştüm, yok kalçası büyük, yok yüzü simetrik değil. Valla erkek gözü ile 3 üde fıstık gibiydi.. Sizin gözünüz biraz fazla hassas.
haha :D cok haklisin! hic bir kiz kendini, herseyini begenmez. öyle görükenler bile.. kendini begenmis kizlardan daha iyidir ;)
dürüst konuşmam gerekirse, rengi kahverengiden ziyade pembe olursa, şekli şemali, dudakları karman çorman değil de biçimli olursa, ezilmiş içe gömük gibi değil de kendini dışarı atmaya çalışır gibi bir diriliği varsa, tüyleri batacak gibi değil de dudaklarımı okşayacak gibi olursa, dar, ıslak ve hoş kokulu olursa harika bişey olur.
kahverenginden tiksinirmisin? neden cogu pembeden hoslanirlar? daha cekici mi?
yo niye tiksineyim... ama tercih et deseler pembeyi seçerim. sanırım daha davetkar duruyor pembe.
açık ten vajina dış dudakları açık tenli kabardığında pembeleşecek iç dudaklar kesinlikle sarkmamış olmalı
dış dudak ve iç dudak farkını bir söyler misin?
dış dudaklar vajinanın dışını çevreleyen kabarık görünümlü dudaklar iç dudaklar klitristen başlayarak penisin girdiği vajina deliğini çevreleyen dudaklar, genelde bu iç dudaklar biraz sarkabilior fazla çektirmeyle :)
rengi cok koyu olmasa iyi olur ama islak ve dar olmasini tercih ederim
Herkesin değişik vajina rengi olur.Nasıl olduğu önemli değil rengin.
eskiden olsa kamasutra yazardım sana ama melankoliye bağladım yau :s
temiz küçük açılmamış hafif kıllı yumuşak ve vazelinli nasıl düşüncem?
sıcak sulu pamuk gibi bir vajina olsunda rengi mühim değil
açık renk favorim..
ama hoşlandığım kadınınki nasılsa kabul ederim...
ten rengiyle aynı olmalı iç dudaklar dışarı sarkık olmamalı kılsız balı akan olmalı
en dürüst cevap bu iyi seçersin artık
seninkini görüp güzel veya kötü dememiz daha mantıklı değil mi?ne yapacanki başkasının vajinasını:))
hayırdır tak çıkar falan cıktıda benımmı haberım yok ?
vajina diye diye vajinadan soğuttunuz bea olsun nasıl olursa olsun amaan.)
açık tenli,pürüzsüz,sıfır modelya da az kullanişmiş
ne demiş şair : ... bulduysan kılsızını ara
acik renk olsun dudakları pembe olsun
hafif şişkin olacak:D
Nefes als... oh wait.
bepanthene rengi açıyor :)
ciddimisin? yara kremi degilmi o?
tip olarakmı soruyorsunuz
tip, renk..
link vermek isterdim ama yayınlanmaz sanırım.
İri dudaklı dar ve kılsız ,
şekli önemli değil kadın güzel olsun
tiksinmezmisin yani? nasil olursa olsun
Renginin bir önemi yok, olabiliyorsa pembe olsun.
hayrola vajinanı mı boyuyucan;))
çok mu tipsiz senin ki :D
altıgen seklınde olursa super olur:)
sarı hafif tüylü ve yumuşacık
temiz olması önemli benim için yahu..
ben açık ten severim
çok tatlı oluyor
koyu ve dolgun dudaklı şişik olsun...:)
bide link verebilsen iyi olurdu ama...
açık ten ve tüysüz...
Delik olsun nefes alsın :D %90 böyle der XD
Islak olsun yeter :D