yorumdaki sorun olur diyen erkeklerin max 10 cm askim bunun sorun oldugunu dusunmuyorum ama kalici bisey degil ameliyatla falan duzeltebilirsin ki zaten duzelmesi gereken bisi yok ortada gayet dogal
kardesim bi erkek olarak benden iyi mi bileceksin kararma her zaman temiz olmamaktan degil genetik olarak da olabiliyor butun kizlar pembe degil yani sorun temizlikte olsa niye ameliyat olsunlar bunun icin
meseke pembelik degil şimdi meseke yuzun atıyorum esmersin ama bazı kremler var yan etkisini bikmediğimiz ki bu bir nemlendirici bile olabilir kullanınca kararma yapıyor bunun yanında terlemek havasız kalmasıda bunu tetikliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
yorumdaki sorun olur diyen erkeklerin max 10 cm askim bunun sorun oldugunu dusunmuyorum ama kalici bisey degil ameliyatla falan duzeltebilirsin ki zaten duzelmesi gereken bisi yok ortada gayet dogal
Katiliyorum🙂
Evet ne yazık ki sorun teşkil ediyor heleki oral ya da farklı durumlarda. Tabiki bu kararma seviyesine de bağlı değişiyor
Temiz falan tutarim ama
Ben birlikte kaliteli vakit geçirip eğlendiğim insanla arkadaşlık ederim Bunun için de Orasının farklı renkte olması sorun teşkil etmez
Çok fazla değilse bir de esmer tenliysen güzel bile duruyor bembeyaz da güzel değil
Tenin açıksa da eğer ufak bir ton farkı varsa o da güzel
Aksine daha kadınsı görünüyor açıkçası itici gelmiyor ama
koyu tondur o.
kararma ile koyu tonu karıştırmayın. sizin yaşta henüz kararma olmamıştır
Beyazlatırsın kamyonla malzemesi var kadınların bunun için
o zaman neden karardıgını bul aşırı terleme yanlıs şekilde temizlik vs
vjina kararmasi cogunlukla genetikdir.
@she_so_hot alakaı yok genetiklikle
kardesim bi erkek olarak benden iyi mi bileceksin kararma her zaman temiz olmamaktan degil genetik olarak da olabiliyor butun kizlar pembe degil yani sorun temizlikte olsa niye ameliyat olsunlar bunun icin
meseke pembelik degil şimdi meseke yuzun atıyorum esmersin ama bazı kremler var yan etkisini bikmediğimiz ki bu bir nemlendirici bile olabilir kullanınca kararma yapıyor bunun yanında terlemek havasız kalmasıda bunu tetikliyor
ayrıca bak kararması diyor sonradan kararma yani dogustan olsa haklısın
sende haklisin ama alakasi yok genetikle dedin ona sey yaptim kusura bakma kardes
ben kararıyor dedi o yuzden dedim alakası yok
Hiiiç önemsemem. Kokusu hoş olsun. Temiz olsun. İsterse kömür gibi olsun.
Digerleri de boyle dusunde kedke
Onlar anlamiyor
Sorun olabilir açıkçası erkek olsam bakmak istemem öyle bir vajinaya
Herkeste kararıyor takma geç
Ne düzeyde kararma
Kızlar Nıye sorun ediyorsunuz
Düşürmesin bebiş takma * amdur
erkeklerin pembe söylemine bu kadar takılmayın
Sorun değil. Kararmayan yok nerdeyse
Bence temiz tuttuğun sürece sorun değil
İç dudaklarında mı kararma?
Hayir fiad
Dis
Dışa o kadar önem vermez erkekler için. Önemli olan iç dudakların çok uzun ve uçları buruşuk kara olmasın yeterli. İtici geliyor bana şahsen
Yaşın genç mi?
Çoğunun kara pembe nadir
Ağda yapıyor musun? Kararma durumu nasıl?
Jiletmi kullaniyorsun
Temizse kokmuyorsa sorun olmaz benim açımdan
tek derdın o olsun bos ver
Neden sorun olsun ki
Sarkma var mı
Bilmem niye olsun ki
Neden dusuruyor peki
Kötü duruyorsa sorun
Değil
Sorun bence
Sorun olmaz yani benim için
Neyle alıyordun