İster istemez oluyo bu, esmer olunca da ultra bir kararmayla karşı karşıya kalıyorum. Sırf bu yüzden evlenmekten çekiniyorum, hoş bir görüntü değil sonuçta, kendim bile tiksiniyorum, bir erkek nasıl tiksinmesin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zenci ve araçların simsiyah Hindu ve Amerikalıların yerlilerin siyah bunların tadında seninki kar beyazidir biz erkekler o rengi sorun etmeyiz memnuniyetle öper sever zevkle hallederiz yeterki dar ve sulu olsun bu işten keyif alan partner olsun renk hiç sorun değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHormonlar yüzünden oluşan bir durum engelleme şansın yok o yüzden üzülmene gerek yok. Artık estetik ve medikal tedavi yöntemleri o kadar ilerledi ki kararmalar için de sonuç veren işlemler yapılıyor. Sen de yaptırırsın
Ayrıca erkeklerin de genital bölgelerinde kararma oluyor hiç bunun bahsinin geçtiğini sorun edildiğini görmedim. Sen de takılma çok önemli değil210 Yorumla- +1 yıl
Heleki bizim toplum mentalitesinde haklısın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙂 ama medikal bir tedavi yöntemini tatbik etmek istemiyorum çünkü mahremiyetimi göstermekten ciddi anlamda sakınıyorum.
- +1 yıl
Dr. Özgür ağlamış ın kendi çıkardığı bir kremi var. O adamı bizzat tanıyorum aynı hastanede çalıştık. Öneririm tr satışı varsa eğer bir araştırabilirsin
- +1 yıl
Endişe edici bir husus değil emin ol görsel olarak da toplumumuz buna ehemmiyet vermiyor rmin ol
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim arkadaşlar ☺️
- +1 yıl
Kusur değil asla ama tek kusur bu olsun 🤗
Soran+1 yılİçimi bir nebze de olsun rahatlatıyorsunuz ☺️
- +1 yıl
İşin içinden biri olarak söylüyorum zaten bunu
- +1 yıl
Rica ederiz rahatlatmak değil gerçeği bu😇
- +1 yıl
Kesinlikle en duru gerçek bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılSağlıklı bir kadının vajina rengi zaten normal ten renginden daha koyu olur. Çok simsiyah değilse sorun olacağını sanmıyorum ayrıca renk bence bir kusur olmamalı ya kafana takma eminim kötü görünmüyordur erkeklerin de çok takacagini sanmıyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef siyah 😑
+1 yılEndişe edecek özgüven kıracak bir şey degil kalbin kararmasın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılKararmış vajina benim için problemdir. Az miktarda kararma sorun değil ama hiç değilse dudakları sarkmamış pofuduk dar bi vajina olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır sarkma yok, pofuduk dediğiniz gibi ama esmer de olmam hasebiyle normal insanlara oranla daha yoğun bir kararma mevcut
- +1 yıl
Ten regine oranla bakarım ben ten rengine göre falza koyuysa olmaz ama dediğin gibiyse bir problem yok
- +1 yıl
Bakabilir miyim
Soran+1 yılYo kendim de oldukça esmerim
- +1 yıl
O zaman güzeldir
- +1 yıl
Merak ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKararma durumu fazla mi jiletle mi alıyorsun killarini sadece vajina bolgende mi var yoksa koltuk altında vs de var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılKoltuk altında yok. Vücudumun herhangi bir yerinden kökten tüy alınca o bölgede ciddi bir alerjik reaksiyon oluyor. O yüzden mecburen jilet kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBeyaz tenli misiniz ondan dolayı mi alerji oluyorsunuz. Jiletle de aldığından dolayı kararma yapıyor değil mi
Soran+1 yılYok esmerim. Bahsettiğim alerji farklı bir boyut.
Cevap sahibi+1 yılAnladım vaktin var mı tkp edebilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Pamuklu ve hava alabilen iç çamaşırları tercih etmeniz gerekiyor bunun için
00 Yorumla
+1 yılYok be neden olsun ki seven her haliyle sever kim bilir ne ğüzeldir 😋
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen tiksnmem mesela sevgilin tiksiniyor mu yoksa varsa tabi biri
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılHmm sen de yalnızsın yani benim gibi
Cevap sahibi+1 yılOlsun ister miydin peki
Soran+1 yılKalsın teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKömür karasimi oldu gecmis olsun limonu al üstüne tuz serp sür iyice dene
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. renkten ziyade dudakların görüntüsü daha önemli
00 Yorumlaerkekler çok umursamaz takma bence :) ama illa beyazlatmak istiyosan bi kaç yöntem var dmden yaz anlatırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki ne kadar kararma var jiletle mi temizlik yapıyorsun nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir kararma. Vücudumun herhangi bir yerinden kökten tüy alınca o bölgede ciddi bir alerjik reaksiyon oluyor. O yüzden mecburen jilet
Cevap sahibi+1 yılEğer jilet kullanıyorsan kuru olark kullan ıslak şekilde de alma
+1 yılProblem değil olmamalı
10 Yorumla
+1 yılEvet hemde çok problem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. erkekler tiksinmez merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. anlının ortasında değilse vajınan sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılŞekli güzelse problem değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakılma ya tek sende yok
00 Yorumla
+1 yılŞeklinde sorun yoksa kararma sorun olmaz
00 Yorumlakılcal damarlarda kanama ile olur
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet.
00 YorumlaSadece dudakları mı tamamı mı?
00 Yorumla
+1 yıldeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mastürbasyon yapoyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok daha güzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi