Cinsel Yaşam Yatak odası tavanımda ayna var, bu ilişkiye heyecan katar mı? KingJoffrey Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Doğru düzgün sevişmedim ama mastürbasyon yaparken bile kendimi izlerken yükseliyorum bu sevişirken partner içinde heyecan katar mı sizce? Güncellemeler1 yıl Güncel Yatak odası tavanımda ayna var, bu ilişkiye heyecan katar mı? Cevapla İlişki Soruları Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ege601 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% 1 yıl Katar hem film gibi izlersin hem filmin içinde olursun 1 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Benim de her zaman tercihimdir, aynadan görebilmek. 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. benim evimde yıllardır varmutlu olmayan tutkusu artmayan kadın görmedim 0 0 Yorumla
justt_tonight Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl partnerine yeni fobi eklersin. sevisirken uzerime ayna duser korkuusu djdhdjdjd 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence korkunç ben üstüme düşer diye korkarım 0 1 Yorumla KingJoffrey 1 yıl Yok be çakılı düşmez :) Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Güzel olur ama tehlikeli de 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ızlemek ızlenılmek ıster herkes 0 0 Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Eşin yokken odana ayna takyırmak banantuhaf geldi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Video çekimi daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet Katar aşkom 3 24 Yorumla KingJoffrey 1 yıl Yapma yavrum yanarız :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanmak istemiyorsun mu yawrum 🥹 Yorumla KingJoffrey 1 yıl Yok canım, yanmamayı tercih ederim Yorumla KingJoffrey 1 yıl Seni yakacak adam çok burada ama ben o değilim :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam sjdjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır daha burada 1 adamla bile yapmadım herhangi bişi her şey lafta 😂 Yorumla KingJoffrey 1 yıl İnanmamı bekleme aşkom :D Hemde gizlisin :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beklentim yok aşkım sen isteseydin de yapmiycaktık çünkü yapmam zaten. Yorumla KingJoffrey 1 yıl Neden iki medeni insan normal sohbet edemez peki? Cinsellik konuşmak şart mı? Normal havadan sudan senden gözlerinden, saçlarından konuşamıyoruz. ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evt ben de o tarz konuşmayı severim zaten. biri cinsellik konusunu açınca da bidaha dönmüyorum. libidomuz yüksek diye herkesle münasebet kurucak değiliz dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle sohbet etmek isterdim ama şu an sana sırrımı verdim o yüzden artık mümko değil sjjs Yorumla KingJoffrey 1 yıl Bence konuşacak çok konumuz var gelmelisin. Yorumla KingJoffrey 1 yıl Canın sağolsun senin. Sen mutlu ol, huzurlu ol, sağlıklı ol. Gerisi pek de önemli değil. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederimm😊 Sen de öyle ol! her şey gönlünce olsunnn🌹 Yorumla KingJoffrey 1 yıl Seninde küçük hanım Yorumla KingJoffrey 1 yıl Nerdesin :] Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evimde Yorumla KingJoffrey 1 yıl Kalbimin yoluna güller serdim patikadan dikkatli geç ve gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki güller dikenli mi Yorumla KingJoffrey 1 yıl Elin acımasın diye kendi ellerimi kanatarak aldım dikenlerini merak etme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥹🥹🥹 💃🏻💃🏻 Yorumla KingJoffrey 1 yıl Sen gel, ben korktuğun her şeyi temizledim o yollardan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka zaman gelsem olur mu biraz işim var da Yorumla KingJoffrey 1 yıl Sen gel en azından geldiğini görmüş olayım. Biraz nefese ihtiyacım var. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Katar hem film gibi izlersin hem filmin içinde olursun
Benim de her zaman tercihimdir, aynadan görebilmek.
benim evimde yıllardır var
mutlu olmayan tutkusu artmayan kadın görmedim
partnerine yeni fobi eklersin. sevisirken uzerime ayna duser korkuusu djdhdjdjd
Bence korkunç ben üstüme düşer diye korkarım
Yok be çakılı düşmez :)
Güzel olur ama tehlikeli de
ızlemek ızlenılmek ıster herkes
Eşin yokken odana ayna takyırmak banantuhaf geldi
Güzel fikir
Video çekimi daha iyi
Evet Katar aşkom
Yapma yavrum yanarız :)
Yanmak istemiyorsun mu yawrum 🥹
Yok canım, yanmamayı tercih ederim
Seni yakacak adam çok burada ama ben o değilim :)
Tamam sjdjd
Hayır daha burada 1 adamla bile yapmadım herhangi bişi her şey lafta 😂
İnanmamı bekleme aşkom :D Hemde gizlisin :D
Beklentim yok aşkım sen isteseydin de yapmiycaktık çünkü yapmam zaten.
Neden iki medeni insan normal sohbet edemez peki? Cinsellik konuşmak şart mı? Normal havadan sudan senden gözlerinden, saçlarından konuşamıyoruz. ?
Evt ben de o tarz konuşmayı severim zaten. biri cinsellik konusunu açınca da bidaha dönmüyorum. libidomuz yüksek diye herkesle münasebet kurucak değiliz dimi
Seninle sohbet etmek isterdim ama şu an sana sırrımı verdim o yüzden artık mümko değil sjjs
Bence konuşacak çok konumuz var gelmelisin.
Canın sağolsun senin. Sen mutlu ol, huzurlu ol, sağlıklı ol. Gerisi pek de önemli değil.
Teşekkür ederimm😊 Sen de öyle ol! her şey gönlünce olsunnn🌹
Seninde küçük hanım
Nerdesin :]
Evimde
Kalbimin yoluna güller serdim patikadan dikkatli geç ve gel
Peki güller dikenli mi
Elin acımasın diye kendi ellerimi kanatarak aldım dikenlerini merak etme
🥹🥹🥹 💃🏻💃🏻
Sen gel, ben korktuğun her şeyi temizledim o yollardan
Başka zaman gelsem olur mu biraz işim var da
Sen gel en azından geldiğini görmüş olayım. Biraz nefese ihtiyacım var.