Bir an önce bitsin diye zaman zaman başvuruyorum sonrasında çok üzülüyorum var mı bu duyguları paylaşan

Bir an önce bitsin diye zaman zaman başvuruyorum sonrasında çok üzülüyorum var mı bu duyguları paylaşan
sizi mutlu etmeyi beceremeyen adamı böylece sanki becermiş gibi onure ediyorsunuz siz deli misiniz yahu. açıkça deyin ben mutlu değilim deyin. çözüm arayın.
yahu bu taklit yapmaya ihtiyaç duymanız çok acı ama yeri geldiğinde yapılmalı bence de. Yine de kendi adıma bit kafını tek orgazmda bırakan birisi değilim. Yani defalarca orgazm taklidi yapamazsın bu bemfe yemez. Bi noktadan sonra cidden sarsılmaya başlarsın
Çok cinsellik yaşadım farklı farklı kişiler ile, Ama hepside ciddi şekilde orgazm oluyorlardı, sebebi tecrübeli ve profesyonel biri olduğum için.
Taklit yapmak sadece kendini karsidakine yalanci durumuna dusurmektir zevk almiyorsan soylemelisin
Tesekkurler
Cevap
24Cevap
ben taklit yapmam hiç
Yaşamadığın hissetmediğim bir duyguyu yaşıyormuş gibi karşı tarafa göstermek kötü bir durum olmaması lazım
Çok saçma Cinsellik bir ilişkinin yapı taşıdır eğer partnerinden zevk almıyorsan ayrıl neden Oskarlık oyunculuk çıkarıyorsun
Aynı duyguyu yaşayan milyonlarca kadın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
taklit yapmayacağın kişilerle birlikte olmalısın
Kişiyle desen iyiymiş
Birlikte olduğum hiçbir kadınla bu problemi yaşamadım, bu konuda vicdanım rahat..
Partner orgazm olmadıysa söylemeli söylediğinde bosaltana kadar devam etmek gerekir
Genelde taklite bırakmam itfaiye hortumu gibi yapıyorum onları.
Partner tatmin edici düzeyde değilse yaptığın çok normal
Neden bitsin istiyorsun ki
Vardir illaki amasyada
evlisin herhalde
sizin adınız çok üzüldüm
Neden yapıyorsun peki
neden taklit yaparsın
Yalan yaptığı anlaşılır, birsin diye olabilir.
Kendine üzülmelisin.. Yalancılık bağımlılık yapar.
Öyle bir taklit mi varmış
Yalandan yapınca anlasılıyor
En sevmediğim şey orgazm taklidi yapılması
Bazen ben artık boşalsa diyorum ızdırap oluyor
Zor mu orgazm oluyorsun?
Yaptığım oluyor
İstemeden bir şey yapmak saçma geliyor bana
Bu durumda erkek hatalıdır
Vardır belki
vardir
Nedennn