erkek tarafından kadına yapılan için, oral yaparken eller ile kafayı baskılayan, bacak arasına sıkıştırıp nefessiz bırakılan pozisyon derim

erkek tarafından kadına yapılan için, oral yaparken eller ile kafayı baskılayan, bacak arasına sıkıştırıp nefessiz bırakılan pozisyon derim
@bernalicious_ , Yapan için mi yoksa yaptıran için mi? :)
Ben ayakta olmayı sevmiyorum çünkü boşalırken bi de ayakta durmakla uğraşmak sıkıntı verici oluyor oral seks yapan aprtnerim için ;)
Kadınımın beline bi yastık koyup, yatagın ucuna kadar sürükleyip, bende yerde diz çökerek yapması harika oluyor
Bence en güzel oral 69 pozisyonunda kadın erkeğin yüzüne oturup dolgun kalçaları ile erkeğini boğarak yalatırken kendisinin de erkeğin bacaklarının arasına girip kalçalarından kendine çekerek hepsini almaya çalıştığı şekil en güzelidir 🥵😍
kadına yapılan oralde ya kadın sırt üstü yatıyor olmalı bacaklar omuzda, ya da 69 pozda olmalı
erkekler için ise erkek ayakta iken daha çok haz alır.
Cevap
17Cevap
Erkek yatakta oturur, kadın da yerde eğilmiş durumdayken.
Kesinlikle kadına oral o şekilde yapılmalı
Kafamı bacaklarının arasına gömeceğim, vajinayı yalarken bir yandan da uzanıp memeler avuçlayacağım
Kadın tarafından erkeğe yapılan da ellerle kafayı sabit tutup nefessiz bırakılan diye cevap veririm o zaman :D
En güzeli 69 yapmak. Kadının 69 pozisyonunda üstte olması erkeğe görsel şölen de yaşatıyor, üstelik özel bölgeyi yalamak için en elverişli pozisyon.
Atakta sırt uztu yatarken Bacaklarini ikiye ayırıp baskın bir şekilde bir şey yapmaknistese bile yapamıyor sadece inliyor tirmaliyor o bence
69 u es geçersek. Kadın yatarken surata oturup ağzına girmek güzel. Ayrıca kadına da türlü şekiller var
Ben ayakta hatun dizlerinin üstüne biat itaat ederek gözlerimin içine mutlu mutlu bakarak.
Çikolata sürülmüşte çok daha iştahlı yaliyoruz
Yatar pozisyonda beni yormadan kendi kendine yapan kadın.
Bence bir masa veya sehpaya uzanıp oradan bir delik açacaksın kadın alttan seni sağacak inek gibi en iyisi odur nettt
yerde diz uzerinde oturması guzel. erkek saçdan tutmalı mutlaka
bilyiorsun ağzının tadını ;)
Erkeğin ayakta olduğu pozisyon...
Ayakta daha iyi sanki 😬
bal kutusuna hükmedecek pozisyon olmalı.
Yaptinmi
Diz cokerek yaparsan erkeğine bakarak
Yatakta sırt üstü başı aşağı
Sana katılıyorum