Oral seks hangi pozisyonda çok daha keyiflidir?

Erkek ayakta ve kadının diz çöküp ağzıyla kemeri ve boxerı indirip orale başlaması o esnada adam kadının başını tutup hızlı hızlı gırlağa kadar sokup sokup çıkarması ya da yatakta o sırt üstü yatıp ben de penisine doğru eğilip orale başlamam o esnada o da kalçalarımı yalaması.. Ve 69 oral seksin nirvanalarından..
Erkek ayakta kadın ise diz üstü yere çökmüş boynu dik olursa öğürmeden boğazına kadar alabilir.
ya da erkek uzanır kadın bacak arasına yatıp yapar.
En iyisi 69 dur ama erkek altta kadın üste birbirlerini aynı anda tatmin edebilirler aynı anda orgazm ya da boşalma bile olabilir bide fark ettim bu konuda bilgisizim bununla ilgili bir bence yazsanda okusak oral pozisyonları.😎😎
Eig için teşekkürler
rica ederim.
En iyisi Facesittting. Partner uyuyorken ve
Dogy pozisyonunda
bana yapılıyorsa eğer;
başı yataktan aşağı sarkacak şekilde sırtüstü uzanmışken dudaklarının arasında girip çıkmak veya toplarımı ya da penisin başını emmesi
ben yapıyorsam eğer;
bacaklarını 2 yana açıp ağzıma abanarak oturup elleriyle saçlarımı tutup destek alması ve iyice bastırması
Cevap
26Cevap
Kadının erkeğin önünde diz çökerek yaptığı oral bana en muhteşem pozisyon olarak görünüyor.
Bir de 69 tabi.
Pozisyon ismini bilmiyorum ama erkek ayaktayken diz çöküp yapmak güzel olurdu.
Erkek ayakta, kadın boynundan baş aşağı asılı 69 pozisyonu, 2 delikde dudaklarının önünde.
Tabii güçlü kuvvetli olmalı ve kadına düşmeyeceğini hissettirmelisin, 1 anda muz yiyen maymun canavarına dönüşür
Sevgilim bana yaparken ben ayakta onuda dizlerinin üzerindeyken yaptığı oral seks çok çekici geliyor. Bazen ellerimi saçından tutup kontrolü aldığımda efsane olur. Benim yapmaktan yaptığım oral sekste facesitting çok tatlı oluyor:)
kadını ayaklarını çapraz açtıgı pozisyon da yalamak müthiş güzel olur erkek için de tekli bir koltukta kadının agzına alması ama hepsini bir yandan da onun kafasını ileri ye iktirmek harika olur
facesitting, facefuck, ayakta, upside down, otururken, 69, bacak omuzda.. oralın her türlüsü harikadır
Erkek erkeğe yapacaksak yan yatarak 69 mükemmel keyifli oluyor.
Kadın bana yapacaksa sırt üstü yattığımda çok keyif alıyorum.
bildiğim kadarıyla 69 pozisyonunda çıldırıyomuşsunuz
Sanşlıysak Oral yapmayı biliyorsa partner. Hangi pozisyon olursa olsun zevk alırsın. Bilmiyorsa işi fazla uzatmadan bitirirsin..
Oral olsun hangi pozisyonda olduğu önemli değil bence
diz çökmekten yana kullanıyorum oyumu:D
69 erkek ayakta kadın aşağıya doğru ter bir duruş ile.
Diz cokerek yapmakk
69 sşdşdlsşfk
Facesitting 69 kesinlikle en güzelleri
Bilmem yaşamadım hic baskan o his nasil birsey
Aşağıdaki gizli pembik işini biliyor.
Erkek ayakta daha iyi oluyor
Bir sayı vardı 67 mi neydi o güzel :)
Aklınız fikriniz çükünüz de
Kadınin diz üstü olduğu
69 kanka
Koltukta 😊👍
69 en iyisi