Robotlar o kadar gelişemediler henüz çiçeğim 😄
Ben daha çok, özellikle cinsellik konusunda daha fazla verim alabilmek için özellikle biz kadınların mekanize olması gerektiğini düşünüyorum.
Şöyle ki, çok fazla duygusal yönümüze odaklanıyoruz. Çoğu kadının partneriyle birlikte olurken kafasında 40 tilki dolaştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam sjj
Erkekler bu konuda yani anda kalma ana odaklanma konusunda daha iyiler. Biz de onlardan kopya çekmeliyiz😄
25 Yorumla- 1 yıl
Yok bebek bunların da denemeleri yapılmış, bir ara linklerini bulur gönderirim 😂
Hahahah kesinlikle haklısın katılıyorum kopya konusunda 😂 - 1 yıl
O zamana kadar kuş ölür beybisi 😂
- 1 yıl
Ahshdhd sihirli asa ile belki 🤷🏻♀️😂😂
En İyi Cevaplar
Tutturamamış 😂
Aslında belki olabilirdi ama dünyadaki gelişmeler geciktirmiş olabilir bunu. Zamanla olacak mı? Evet. Sadece süresini tutturamamış.
Evrenin her yerinde dalgalanma var. Bu konuda da böyle. Tercihler her zaman değişir sonra yeniden geri döner. Dalga yükselir ve alçalır, yeniden yükselir yeniden alçalır.
Robotlara yönelim kesin olacak ama sonra yeniden insanlara dönülecek çünkü "benden" "bizden" olma hissi ağır basacak.
Tabi bu da şuna kadar devam edecek, zihinlerimizi ve bilincimizi komple robotlara taşıyana kadar.
Ben bir 105 yıl daha göremem herhalde ama isterdim 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Ahshdhf ben de bir kez görmeden ölmek istemem galiba 🥹😂😂
1 yılBir ara AI yapımı fotoğraf görmüştüm robot kadınla adam yürürken yerde oturup ağlayan bir kadına gülüyorlardı.
Bazılarının düşündüğü şeyin tam tersi konuşuluyor. Robotlar kadının işine daha çok yarayacak gibi görünüyor. Seks konusunu bilemem ama insansı robotlar yerine şimdiki temizlik aletlerinin ciddi geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ev işini kendi görmeye başlarsa başım göğe erecek hahah11 Yorumla- 1 yıl
Hem onu hem onu yapan tarzda üretilsin o zaman robotlar hahahsbd
Önemli olan programları ve mekanizmaların doğruluğu. Onları yapanlar işinde başarılıysa çok faydalı olurlar.
17 Yorumla- 1 yıl
Bana da öyle geliyor çiçeğim... Ama çok masraflı bir şey olacağından tutulur mu bilemedim 😅
- 1 yıl
Hahah orası da öyle 😅
- 1 yıl
Of uyumasaydım şu an böyle merak etmiyor olurdum bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbir şey düşünmüyorum her yerde varlar yatak odamıza kadar girdiler artık :D
11 Yorumla- 1 yıl
Bizimkine henüz girmediler, geri kalmış olmak bu açıdan iyi gibi 😂😂
1 yılSanki güzel olur gibi trip olmaz baş ağrısı olmaz 🤭🤣
Ayrıca istediğin zaman kapatırsın istediğin zaman da açarsın düğmesini 😄
Sırf şarjı bitmesin diye daha sonraki zamanlarda lazım olacak ya.
16 Yorumla- 1 yıl
Hajdjfjf evet bu şekilde bakınca çok mantıklı 😂😂
- 1 yıl
Ben hep zaten mantıklı ve doğruları söyleyen bir insanım ama beni kabullenemiyorlar işte bu şekilde 🤣
- 1 yıl
Hahshshd rahatsız oldukları konulardan bahsedersen normal 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Vallahi kimseye bir şeyden bahsetmiyorum olayların içinde bir bakıyorum ben kalıyorum kaos içindeyim ve kötü ben oluyorum 🤣
- 1 yıl
Demek ki onlara onlar gibi yaklaşman gerekiyor 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Bundan sonra bölee :D
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılTurkiye de kadinlar sandiklarindan daha fazla seks hayatina onem veriyor. Trendyol da se. KS shop da ki sek. s oyuncaklarinin degerlendirmelerinden anlayabilirsiniz
18 Yorumla- 1 yıl
Zaten öyle ama değer bilmez erkekler olunca farkına varılmıyor bu durumun 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Deger biliyoruz bence ya.
- 1 yıl
Bilmeyen o kadar çok kiii...
- 1 yıl
Valla hic ustume alinmayacagim. Kadınım her seyden once gelir. Kendimden bile. Tabii bakarim bi hak ediyor mu diye.
- 1 yıl
Umarım hak edene denk gelirsin o zaman 🌸
- 1 yıl
Umarim benim yerime oyuncaklarla mutlu olmaz o zaman 🤭
- 1 yıl
Öyle umalım ahdjfj
- 1 yıl
Oyle bi sansi yok ya. Benden sonra onlari toplayip fakire fukaraya verir 😂
1 yılOn numara olur. Hastalık riski yok, hamilelik riski yok, dır dır yok, kavga yok, akraba yok :)
19 Yorumla- 1 yıl
Oldukça ergonomik 😂
- 1 yıl
Oldukça da ekonomik :D
- 1 yıl
Yok bu parçalar da ucuza gitmez bence ya 😂
- 1 yıl
Valla robotun fiyatı ortalama 50 bin dolarsa, yıllık masrafı da 5 bin doları geçmiyorsa, hala ekonomik :)
- 1 yıl
Abi siz kadınlara nasıl paralar harcıyorsunuz da yapayına bu paraları vermek doğal geliyor 😂
- 1 yıl
Kadınlara değil, bir kadına.
Yoksa birden fazlasına harcamamıza kızılmasa sıkıntı yok benim için :D - 1 yıl
Ne deyim 🤷🏻♀️ Allah sana versin sen onlara 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Amin, Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin inşaallah abicim.
- 1 yıl
Amin amin 🙃
seksin ne olduğunu bilmiyor isek ne yaparsa yasın ne ile yaparsa da yapsın tatmin olması yine mümkün olamaz bence
133 Yorumla- 1 yıl
Herkes için farklı tanımı olduğuna eminim 🙃
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Bilfiil 8 senedir öğreniyorum işte. Şehirler arası yolculuklar da dahil, henüz ufak bir kaza bile yapmadım 🤷🏻♀️
- 1 yıl
120-130u geçmem hiç 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Çok aşırı detay olmasa da eh işte 3 5 bilirim bir şeyler.
- 1 yıl
İşlerim var hocam ya :)
- 1 yıl
Reflekslerim kuvvetli ve aynı anda birden fazla iş yapabilen biri olarak rahatım sürerken. Araba konusunda da dikkatli olduğum için ufak bir ses değişimi ya da sağa çekti sola çekti olayını direk fark ederim ve önce babamla paylaşırım kontrol etmek adına, ustalık bir şey varsa götürür baktırırım. Yağ değişimini falan düzenli yaptırırım. Kriko ve stepne olduktan sonra yolda tekerim patlarsa kendi başıma değiştiririm vs.
- 1 yıl
@wouldliketobelulu king yaa :D
- 1 yıl
Ahahsh eyvallah reis 🤪😂 @ZorundamıyımEfsane
- 1 yıl
peki senin kullandığın aracı bir ralli şoförü sana göre aracını sende daha iyi daha performanslı daha hızlı kullana bilmesi için senin arabanı daha önce kullanmamış olsa da direksiyon hakimiyeti, yol sürüşü ve edindiği gerçek motor ve diğer araç aksam bilgileri ile senden daha iyi araba kullana bilir ise işte seks de buna benzer ne kadar yüzeysel bilirsen o kadar kullana bilirsin ya da kullandığını zannedersin araçdamı problem yakıtta mı ben mi düzgün kullanmadım araç mı bozuk... işte KS her gördüğüm sorunun temel noktası bura da bilmeyince ya da öğrenmek yerine kafada bir sürü varyasyonlu fanteziler üreterek ayda araba kullanmak daha mı zevklidir
- 1 yıl
Bir rallicinin uzmanlaştığı konu arabayı daha hızlı sürmektir. Ve altlarına aldıkları araba benimkine kıyasla çok daha verimli çalışan, onlarca kişinin kontrolünden geçmiş ekip çalışması içeren bir araç. Ben arabamın ruhunu, huyunu bilirken o sadece hız yapmaya, kazanmaya odaklıdır. Benim arabamı benden iyi kullanacağına seni inandıran ne bu durumda?
- 1 yıl
Şöyle Ralli pilotu olmak belirli bir kıstaslara dayalıdır yani bilmesi gereken ile uzmanlaşması gereken belirli durumlar vardır sıradan bir sürücü için gördüğüm gibi arabayı kullanmasını biliyor musun sorusana evet demesi yeterli sayılır. araç ve bilgisi ile pilotun bilgi deneyim ve kullanacağı araçtan gerçek beklenti ve yol durum bilgisi ile değerlendirilir. sen de dilersen kendini araç kullanıyor iken fantezi ile herkes trafik de kendini ralli pilotu zannedip yapıyormuş gibi düşüne de bilirisin
- 1 yıl
Trafikte rallicilik oynayan bana göre daha deneyimlidir. Çünkü aracını takip etmekten tut trafiğe kadar her şeyle sadece kendisi ilgilenir. Pistte trafik olmadan, sadece pisti analiz ediyor ve direksiyon hakimiyeti/hız dengesini sağlıyor diye ralliciyi üstün saymam. Onun için bir sürü antrenman yapıyor, öğreniyor vs. Geri kalan kısımsa teorik, tekerini bile kendi değiştirmiyor 🤷🏻♀️
Sekste de bu şekilde, rallicilik oynayan her anlamda dikkatli davranırken, rallici olan işini yapıp geçiyor 🤷🏻♀️ - 1 yıl
insan zekası bilmediğini bildiği bir şeye benzeterek algılamaya çalışır ve yanılma payı yüksektir. Bildiği bir şeyi yine bildiği bir şey ile kıyaslar ise yani kapının uzunluğu nedir sorusuna ölçü aleti ile ölçer ise zeka bundan tatmin olur ve başka yöntemeler üretmekten endişe gibi vaz geçer dolayısı ile seks konusun da herkes için ortak değerde kabul görmüş olan bir kıstas ya da ölçü bilmiyor ise kendi hakkında yanılma paylı algılar düşünceler varyasyonlar ile bir türlü zeka tatmin olmaz olur
- 1 yıl
Seks nedir peki tanımlar mısın?
- 1 yıl
Beni katmayın lütfen :D
- 1 yıl
Bence de uzatmanın birilerini dahil etmenin pek manası yok. Seks temelde aynı sonuca ulaştırsa da herkes için manası ve uygulaması farklı bir şey. Bu yüzden üzerine tartışmayalım boşa 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Ben yavaştan beyni kapatıyorum uyku moduna geçiş sürecindeyim iyi geceler diliyorum 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sevişirken kadının içine giren sıcak p yerine soğuk metal olursa kadınların zevk alacağını düşünmüyorum
16 Yorumla- 1 yıl
Sence her şeyi ayarlayan ısı ayarını ekleyemez mi? 🙃
- 1 yıl
Yapay zekanın seni senden iyi tanımadığı zamanlar için belki geçerliydi. Ama şu an kan akış hızın, kalp ritminden bile senin arzularına hakim olabilen yapay zeka varken imkansız değil 🤷🏻♀️
- 1 yıl
arzularını mantıkla uygulayan bir yapay zeka oysa insan senin arzularını mantıkla uygulamaz en uç fantezilerini fetişlerini uygular oysa cinsi zevk duygusundan yoksun yapay zekâ bunları görev gibi algılar senin inlemelerinden zevk almaz erkeğin çıkardığı zevk seslerini çıkartmaz sevişme bitince seni dinlemez kollarına sarsada erkek göğünün sıcaklığını onun metal göğsünde bulamazsın en önemlisi seni anne yapamaz jigolo gibi bir şey olmaktan öteye geçemez
- 1 yıl
Sen erkeklerin hepsi bu dediklerini yapıyor olarak düşünüyorsun sanırım 😂
1 yılTam üzerindeyken sajı biterse napıcak kadın😂
12 Yorumla- 1 yıl
Ona göre önlemimizi alırız dert etmeyin siz ahdjjf
- 1 yıl
🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Gerçeği gibi olmaz diye düşünüyorum ama bi şekilde idare eder
11 Yorumla- 1 yıl
Yani muhtemelen ahdhhf
Hiç iyi olmadı bu aldatılırsak robotumu kıskanıcaz yani😂😂
13 Yorumla- 1 yıl
Ahshhd bence de çok koyar bana açıkçası
- 1 yıl
Bayağı bayağı hem de ahdhf
e yani sisme bebegin elektronik olani oluyor bu hahshhs
14 Yorumla- 1 yıl
Bir de yapay zeka desteği var öyle düşün ahdhfjf
- 1 yıl
Gizli kargo dedin en şeffafıyla gönderim sağlanır merak etme ajdjfj
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. arza yapsa elimizde kalır sanayiye götürsek bizi şeyderler ustası bulunmaz sakat iç
15 Yorumla- 1 yıl
Ahshdhhf o açıdan düşünmemiştim bak hiç
- 1 yıl
Şimdiden ön görüp bunlarda usta olmak lazım o zaman yeni iş kapısı gıcır para olur gibi shfjfj
- 1 yıl
Oğlum hemen çek abine oradan 2 3 farklı model ahdhdjf
Cinsellik üzerinden para kazanılan çok büyük bir sektör. Böyle robotlarla aşk konusuna gelince, böyle bir şey gelişmiş olsaydı illa filmlere yansıdı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence olabilir sonucta bu hayatta birini bulmak zor amasyada
10 Yorumla
1 yılBenimkini yiyen robotla tatmin olamaz. Büyük seviyorsa tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılBunla ilgili filmler var zaten ve 2018 den beride bazı ülkelerde denemeler vardı
10 Yorumla
1 yılHayatımıza girmişlerdi şimdi içimize kadar giriyorlar demek ki kcckkflg
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle olmuş ahdhfjf
- 1 yıl
İlerde ne olacak bilemiyorum artık fkfkfk
Gizli Üye(36-45)1 yılDuygu yok duygu :)) ama trip yok yavaş yok hızlı yok acıyor yok devam
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGizli yazdım sandım açık yazmışım 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılNe saçma bir içerik, şimdi biz bunu öğrendik ne oldu? sitedeki cinsellik soruları bağımlılarının ilgisini çeken bir soru oldu ama orası ayrı
14 Yorumla- 1 yıl
İlgini çekmeyen bir alansa cinsellik etiketini kapatarak kurtulabilirsin ya da cevap vermeyerek ön planda kalmasını engelleyebilirsin 🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yılYaptığınız paylaşımların saçmalığını takmıyorsunuz yani anladığım kadar
Cevap sahibi1 yılSana değil genel dedim
- 1 yıl
Bak burası vaazlar vermek ya da akademik bilgiler paylaşmak adına kurulmuş bir sosyal ağ değil. Tamamen insanların ilgi alanları ve merak ettiklerine yönelik sorular ve görüşler paylaşabilmeleri adına kurulmuş bir forum. Haberi gördüğümde ilgimi çekti ve insanların fikirlerini merak ederek sordum, bu kadar basit. Bir şeylere derin anlamlar yüklemekten vazgeçin artık. Hoşunuza gitmeyen üyeyi engelleyin ve geçin. Biz de öyle yapıyoruz çünkü 🤷🏻♀️
1 yılBeni de s*ksinler yaa yeter artık
12 Yorumla- 1 yıl
Bıkkın 😂😂
- 1 yıl
Aynen belki bir nebze zevk alırız 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bill Gates'in oyunları bunlar 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Zbdjfj babaları gelsin babaları
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beni düdüklemedikleri sürece sorun yok :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zevk vermez. Et olacak. Et ete değmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılRobotlara da evlenmeden olmaz der kadınlar.
10 Yorumla İnsanı bulduk yaptık robot kaldı 😂
19 Yorumla- 1 yıl
Arama derdimiz olmasın diye de olabilir 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Bence oldukça kullanışlı olurdu 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Kullanım açısından ürün değerlendiriyoruz sadece 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Tabi ki aldatma olur. Eşlerin bilgisi dışında olan bu tarz deneyimler aldatmadır bana göre 🤷🏻♀️
1 yılSaçma
10 Yorumla
1 yılSaçmalık
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım