Cinsel Yaşam Neden zevk alamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İkinci çocuğumuz olduğundan beri eşimle seks yapmak içimden gelmiyor zevk alamıyorum eşim kötü oluyor neden alamıyorum zevk Neden zevk alamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hormonların düşüktür. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seksin zevkli olması için yorgan olmayacaksın 2 çocuk olunca onların eşinden koşturmak yoruyor birazda seks hayatiniz monotonlasmiş o yüzden fantasi yapın 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu iş çok ciddi. Beklemeden cinsel terapistten yardım almalısınız. Cinsellik yoksa evlilik sallanır, net! 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Birlikte oluyoruz ama zevk alamıyorum Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Bekleme derim! Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Eşin seni kırmış demek kiRuhuna hitap etmiyor Sende de bu durum isteksizlik olarak çıkıyor 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belli dönemlerde olur doğumdan gelen ağrılar olsun yaşadığın stres oldun çocukların verdiği yorgunluk olsun seni etkiledi demekki.. 0 0 Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl kendini zevk aldırabilecek şeyler kullan. damla falan oluyor ya. Kendi içeceğine ondan koy. 0 0 Yorumla
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlişkinizin yeni fantezilere maceralara ihtiyacı var. 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Soğumana sebep olan bir olay olmuş olabilir mieşine kırıldığın ya da ilerlediğin bir durum 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birseymi yasadiniz veya uzun bir sure yapmadiginiz icin sogukluk olabilirmi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bizim çocuk 20 aylık oldu Hamileliğin 3. ayından beri tık yok 26 ay, alıştık artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Doktora gorunmelısın pekı normal sekılde ıslanma ya da ıstegın olmuyomu 0 1 Yorumla darkcast 1 yıl Evlilik boylemi ya Yorumla
öğrtmn90 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Penisi mi mutlu etmiyor yoksa seksi mi bıraktın? mastürbasyon yapıyor musun mesela 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Esimlik bir sorun yok Yorumla öğrtmn90 1 yıl mastürbasyon yapmıyorsun o haldr Yorumla Soran 1 yıl İçimden gelmiyor Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. farklı şeyler deneyin 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. emziren kadınlarda oluyormuş bu 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Dönemsel isteksizlik mi 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Annelikten, kadınlığı unutmuş gibisin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. neyi yanlış yapıyor eşin ki? 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duygular değişir. Arzun bitmiştir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İsteğin mi yok eşinden mi zevk almıyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İstegim Yok Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal doğummu yaptınız 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Terapiste gidin ciddi sorun bu 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hastane git 0 0 Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. sevli misin 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğum nasıl oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
hormonların düşüktür.
Seksin zevkli olması için yorgan olmayacaksın 2 çocuk olunca onların eşinden koşturmak yoruyor birazda seks hayatiniz monotonlasmiş o yüzden fantasi yapın
Bu iş çok ciddi. Beklemeden cinsel terapistten yardım almalısınız. Cinsellik yoksa evlilik sallanır, net!
Birlikte oluyoruz ama zevk alamıyorum
Bekleme derim!
Eşin seni kırmış demek ki
Ruhuna hitap etmiyor
Sende de bu durum isteksizlik olarak çıkıyor
Belli dönemlerde olur doğumdan gelen ağrılar olsun yaşadığın stres oldun çocukların verdiği yorgunluk olsun seni etkiledi demekki..
kendini zevk aldırabilecek şeyler kullan. damla falan oluyor ya. Kendi içeceğine ondan koy.
İlişkinizin yeni fantezilere maceralara ihtiyacı var.
Soğumana sebep olan bir olay olmuş olabilir mi
eşine kırıldığın ya da ilerlediğin bir durum
Birseymi yasadiniz veya uzun bir sure yapmadiginiz icin sogukluk olabilirmi
Bizim çocuk 20 aylık oldu
Hamileliğin 3. ayından beri tık yok
26 ay, alıştık artık
Doktora gorunmelısın pekı normal sekılde ıslanma ya da ıstegın olmuyomu
Evlilik boylemi ya
Penisi mi mutlu etmiyor yoksa seksi mi bıraktın?
mastürbasyon yapıyor musun mesela
Esimlik bir sorun yok
mastürbasyon yapmıyorsun o haldr
İçimden gelmiyor
farklı şeyler deneyin
emziren kadınlarda oluyormuş bu
Dönemsel isteksizlik mi
Annelikten, kadınlığı unutmuş gibisin
neyi yanlış yapıyor eşin ki?
Duygular değişir. Arzun bitmiştir
İsteğin mi yok eşinden mi zevk almıyorsun
İstegim Yok