Belki de binlerce insanla yattım şu an sevgilim var bakireyim ilişkiye girmiyoruz onun dışında herşeyi yaptık meme ucumu da yalasa oral da yapsa zevk almıyorum sorun sevgilimde galiba dedim başka insanlarla da yapıyorum inanılmaz arzuluyorum ama zevk almıyorum şuana kadar hiç boşalamadım ne yapacağım :((((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir defa bakireyim demişsin tam ilişki olmadan zevk olayı çok az olur sevgili kardeşim tabi koş yat biri ile demek istemiyorum ama durum bu bir başka konuda seviştiğin kimse ile aranda bir ten uyumu olmalı adam sevişmeyi sevmeli dediğim gibi tam ilişki olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar insanla tensel temasa girip yüzeysel ilişki yaşayıp neden hala bakiresin diye asla yargılamıyorum bende öyleyim. Ama bunun bir anlamı yok. Yapacaksak tam yapmamız gerekiyor ve doğru kişiyi de beklemenin bir mantıgı yok. Çünkü sen bunu kendin için yapıyorsun. Bu yaşlardaki cinsel deneyiminle 5 sene sonra yaşayacağın deneyim farklı olucak. Kendimizi baskılamamamız gerekiyor. Belki de bunun farkındalığı seni psikolojik olarak etkiliyor olabilir tatlım.
77 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojik büyük ihtimalle bekaret kaybetme korkusu da olabilir o an ki
- +1 yıl
Tatlım inan bana artık bekaretin hiçbir önemi kalmadı. Çoğu erkek deneyimli kadın istiyor hayatında. Çok nadir var öyle bekarete değer veren adamlar
- +1 yıl
@ironly Sana mı sorucak?
- +1 yıl
@Askiliskileri96 kesinlikle sana katılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sayıda insanla yattın, vajinal seks hariç her şeyi yaptın ve kendini bakire zannediyorsun... Hı hı bekaret de sadece vajinanın içindeki hymen adı verilen basit bir doku parçasından ibaretti zaten...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Psikolojik olabilir bunu kafana taktığın için daha zorlanıyor olabilirsin başka birisi ile denedin mi peki o kişi dışında yine aynı mı oluyor?
07 Yorumla
Soran+1 yıldenedim hep aynı sonuç
Soran+1 yılher türlüsünü denedim genelde dominant olan taraf benim öyle seviyorum ama olmuyor bir türlü
Soran+1 yıl22
O zaman girmesi lazim ya da anal yaptiniz mi, analdan girerken alttan da vajinanizin hizli hizli okşanmasiyla
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBu bir mucize binlerce insanla yatıp bakire kalabilmek meryemana gibisiniz adeta 🤷🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılaile genetiğinde vajinamız yapı olarak hemen genişliyor herkese hadi ordan evde kalamam
- +1 yıl
İlginç bir test etmek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. binlerce kişiyle yattın ve bakiresin gelde inan 😂😁🤣😁
00 Yorumla
+1 yılLezbiyen olabilirsin ya da doğru penisi bulamadın sana şöyle okkalı bi penis lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTwn yyumu yok galibaa kendin yaptığında nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle değil düzenli görüştüğüm birinde var ama yine bişey olmuyor kendim yapmıyorum açıkcası
- +1 yıl
Hımmmm fantezi ve uyum eksik
Olmadı hikaye okuyarak dene
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü içine almadın alsan değişir
00 Yorumla
+1 yılBinlerce ilişki ve bakire olmak hımmm 🤔
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış ta anlamış olabilirim güzelim kusra bakma
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbenimle denemediğin için :)
00 Yorumla Bakire olup nasıl yattım diyorsun
00 Yorumla
+1 yıleksik bisler var sanirm da neyse gizlsin
00 Yorumla
+1 yılBakiresin yattım diyorsun alakaya maydonoz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu yoksa zevk alamazsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTiplerinimi begenmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen odunlara denk gelmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni doyurmak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlginç aseksüel sandım ama arzu var
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle sanıyordum ama bazen inanılmaz vajinamın uyuştuğunu hissediyorum ama geçiyor hemen
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Motora bak bakireymış😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevk aldığın şeylere yönlendir
00 Yorumla
+1 yılSevgilin varken mi başka insanlarla da yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bu yüzden etkilenmiyo olabilirsin, gizli olan tahrik eder çünki
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Doğrudur kardes
00 Yorumla4 posta atarım sana
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yok
00 Yorumla
+1 yılBenimle dene