Toplum içinde hangi davranışı bu adam yatakta iyisevişir veya bu kadın yatakta harikalar yaratır dedirtir?
😀😀

Toplum içinde hangi davranışı bu adam yatakta iyisevişir veya bu kadın yatakta harikalar yaratır dedirtir?
😀😀
Sekste ve dinde durumu iyi olmayan insanın çenesine vurur. Sekste kendini çok öven kişi boştur. Bilgisini belli eden ama kendini övmeyen insan sekste iyidir bence.
Parayla libidonun kimde olduğu belli olmazmış derler 🤣
Bunu anlamanın o yüzden bir yolu aslında yok. Tabi ki belirli kalıplar var mesela en büyük kalıplardan bir tanesi serseri erkeklerin ve cüretkar kadınların daha iyi seviştiği.
Bunu açık giyinen, dövmeli, küfreden kadınlar olarak tanımlayalım. Erkek için de mafya tipli, kaba, vurdulu kırdılı işte. Bunun da sosyal medya ve popüler kültür ile ilgisi var.
Fakat aslında bu hiç belli olmaz. Çünkü cinsellik ilkel beyinde bulunur. Bizim günlük davranış, haklaşım ve hareketlerimizi ilkel beynimiz belirlemez. Yani günlük biz ile yataktaki biz tamamen farklı olabilir 😀
Fakat doğanın bir kanunu var, o sanırım geçerli. Havlayan köpek ısırmıyor efenim o kendi kaygısı sebepli havlar 😂
zeki olması benim için kesin iyi sevişir dedirtiyo ki öyled oluyor:)
Tjanks
Ricalar
Öyle bir hareket yok. Hareketlere bakarsak ateş saçan ama fos çıkan tonla insan var.
Cevap
54Cevap
Hiç öyle bir kıstas yoktur. Ummadık yaş baş yarar hesabı. Çok iyi beklediğin süper çıkar, süper beklediğin çok kötü çıkar ya da daha iyi bilinmez. Ama kadınlarda bazılarında bir kadınsılık vardır işve cilve on numaradır bunlarda pek yanılma olmaz çoğu çok iyi çıkar. Erkektede karşısındakine değer veren insanlar yataktada mutlu etmeye çalışır böyle bir kıstas ufakta olsa olabilir
bunu anca sevişen kişiler anlayabilir, isteğinden anlaşılabilir ya da kendini çok övmüyorsa mesela.
Beynin ilk gelişen kısmı vücut sıcaklığı , yeme içme ve cinsel davranişların düzenlenmesini sağlayan ön beyindir.
Tabi bu her iyi yemek yiyenin, iyi bir cinsellik yaşayacağı manasına gelmiyor.(Bağlantılı olabilir mi tartışılır)
Ülkemizde bir yerleriyle övünen çok insan var.
İyise bu konuda övünmesine gerek olmadığını düşünmekteyim.(Laf az icraat çok yani)
Bu dürtü , fiil ya da adına her ne diyorsaniz işte gerçekleştiğinde
Bütün bilgi birikimlerinizden kısmen sıyrılıp ilkelleşme durumu söz konusu olabilir.
Ben bu konuda değerlendirmemi şöyle yapıyorum zeki olması en önemli etken bence kendini ifade edebilmesi ne istediğini söyleyebiliyor olması iletişim kurması bunlara ek olarak da dinamik olması hareketli olması put gibi durmaması normal hayatta bu gözlemlerin sonucunda iyi sevişebilir ya da sevişemez ayrımını yapabiliyorum
Valla bu belli olan bir hadise değil.. Ne insqnlar neler vaadediyor sözle hareketle sonra bir yaşıyorsun nekrofili sevisme.. Ne sessiz sakin insanlar seni darmadağın ediyor arenada :))...
Kısaca hareketler mimikler jestler söylemler hep yanlış işaretler o'abilir.. Bunlara çok kanmamak gerek :))
bunu kimse bilemez ama en azindan sisman yavas hareket eden erkeklerden performans bekleme.
uzun boyla kismen alakasi olabilir.
ama etrafina saygili davranan bir erkek kesinlikle senin onceliklerini de dinler. ama gercek haz icin sert ve 1200 penetrasyona kadar cikabilen erkekle sevismeni oneririm.
Öyle bir kıstas yok bence de sadece bir defa başıma bir olay gelmişti kendimle ilgili. Çocuğumu yerden almak için eğilmiştim (bir nevi ayakta domalmak diyeyim anlatabilmek için) o anı gören birisi normal bir hareketi bile bu kadar seksi yapıyorsan yatakta kim bilir pozisyondan pozisyona nasıl geçersin demişti ne alakaysa :D
Tanıdığım birisi.
Ne karşılığı alacak her gördüğünü o. pu mu sanıyorsunuz
Evli, çocuklu olduğum cevabımda da gayet açık belli yani haliyle birinin karşılık alma ihtimali sıfır. Niyeti bozuk insan çok tabii orası ayrı da.
Gülüp geçtim muhatap olmadım
@puzzle89 Elbet sordum bu dengesizliğin sebebini sonra da mesafe.
o kadar detaya gerek yok burada
Hiç ummadığın taş baş yarar derler ya. Kesinlikle bir kriteri yok bu işin. Bazen en ateşli görünen hayal kırıklığı olabiliyor. Bazen de masum gördüğünüz insanın içinden başka biri çıkabiliyor. Deneyip görmek lazım yani.
Öyle bir davranış yoktur ablacım olsa yaşına hürmeten sen bilirsin zaten
🤣🤣🤣🤣
Bilmiyorum diyemiyor musun @KaraMizah34:))
Öyle bi anlatıyorsunki beni sana oracaklar yakında:)))
Onu hiç bilemeyiz maalesef bazen hiç beklemediğimiz bi insan yatakta belki çok iyi olabilir bazende bu çol iyidir dediğimizin hiç bir faydası yoktur 😂
o hiç anlaşılmıyor. melek gibi görünen insanların içinden basen yatakta canavar çıkabiliyor ama kadın için bildiğim eğer yemek konusunda iştahlıysa yatakta da iyidir
Giyim tarzı, eğlencesi, cilve , bakışlar , konuşması tarzı hareketlerinden anlarım ben
Hepsi bir arada bulursan banada yolla
Hiiç belli olmaz, acaip süpriz bir durumdur bu. Zaten bu yüzden yeni bedenler keşfetmek, yeni partnerler tanımak hep büyük haz verir.
Cinsellikte çok iyi olduğunu gösteren bir ipucu kesinlikle yok eğer olsaydı, o kadının ya da erkeğin başında herkes pervane olurdu
Ben öyle yaparım böyle yaparım şunu yaparım diye konuşup kendini övmüyorsa iyi yapacağına inanırım. Hiç anladığım işler değil tabi bu konular.
Yanılma payı çok yüksek o yüzden bu iyi sevişir dediğin fos çıkabilir ya da ummadığın taş baş yarabilir bu yüzden bir şey söylemek doğru olmaz 💁♀️
Direkt kadını yakalayan erkek bence iyi sevişeceğine kşaret 😂
Bir kadının, bulduğu her fırsatta, ufak ufak teması.
İyi bir mesajdır
Öyle bir şey yok. İşin o kısmı tamamen şansa kalmış...
Ayak bileğinin iki kenarının oyuk olması kadını belli eder
Bi anda durup shake it up şekerim diyorsa kesin iyidir
Kol düğmesini iliklemek erkek , maskülen tavrını gözlerine yansıtan kadın..
Yiyecekms gibi bakmayn da baska hangi hareketi yaparsanz yapın ya
Konuşması ses tonu, karakteri, davranışları, giyimi.
Ses tonu ile yatakta iyi seviştğini nasıl anlaşılıyor yahu 🤔😃
Ses tonu sert se sfdfgss
Gırtlaktan konuşayım bundan sonra damarlı damarlı fmfkxkkxkd
Iyyyy
Kadınlarda daha çok belli oluyor ama erkeklerde her şey supriz.
Birileri tarafından uydurulmuş bir şehir efsanesinden farksız.
Öğren gel babada söyle sabırsızlıkla bekliyorum 😛
Güzel yemek yiyorsa yavaş ve tadını çıkararak güzel sevişir :)
Hiç ummadığın insanlardan neler çıkıyor nelernonyğzden tipe bakıp yargılamamak lazım, sen hep seks sorusu soruyorsun bu senin iyi seks yaptığın anlamına geliyor mu 😜
o hiç belli olmuyo yaaa kimin içinden ne çıkacaaa belirsiz 😂😂
Yan dudak ısırması ve hep saclarıyla oynaması
O hiç belli olmaz. öyle enteresan insanlar yatakta harikalar yarattı ki, ağlan walla.
Bak çok güzel anlatmış ablamız iyi izleyelim
Sorumun ilham kaynağı😀
Onu bilemem kimlerden neler çıkıyor ters köşe yapıyor 😂
Kadınlar içgüdüsel olarak iyi sevisenleri buluyorlar. Bana kimse yanasmio mesela. Bisey beceremedigimi anliyorlar her nasil oluyorsa.
Davranışlar yanıltır denemeden anlaşılmaz
Bencede denemek lazım🤣
Sağlam vücudu gençliği
ince üst dudak her şeyi ele veriyor
Bence ateşli öpüşmesi
Bakışlarında ateşi hissettirmesi
Hareketle olmuyor bunlar
Sarılması olabilir
Öyle bir hareket mi varmış
Öyle bir hareket yok
Müneccim misiniz
Profilde gözden aşağısı görünüyorsa
topluma bakış açımız değişti :D
Belli olmuyor bu isler.
On sevişmede ki rahatligib
Oralda girtlaklamasi
Öyle bir hareket mi varmış
Toplum içinde belli olmaz
Bilemedik de bu gorselleri cok ariyonuz mu:D
Hiç belli olmaz o iş.
Ben hiç bu açıdan bakmamıştım :D :D
Özgüvenli bakışları...
Buna işaret hareket mi var
Kadının konuşması ve mimikleri belli ediyor
onu hic bilemiyorsun yaaa
Öyle bır sey yok ama.. oyle bırsey olsaydı neyseee.
Kadın utanmıyorsa erkek bilgiliyse net
Sen utanır misin
Yok
Sen utanmazsin Bende bilgiliyim
Erkeğin uzun boylu olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?