Cinsellik aşkın parçasıdır. Sizce cinsel ilişki sırasında hangi hareket sevgi göstergesidir? Sevişme esnasında söylenen sözlere güven olmaz, o yüzden hiçbir hareket sevgiyi göstermez. Asıl sevgi seksten sonra anlaşılır. Orgazm olduktan sonra arkasını dönüp uyuyan kadın/erkek sevgiden bahsetmesin. 😉
Cinsel ilişki sırasında hangi hareket sevginin göstergesidir?
Valla sevmeyen bile seviyorum diuor bu devirde iliskide hangisi sevgi göstergesi bilemiyorum. Cogu iliskide dudaktan opmek boyundan opmek iltifat o anki zevkle romantik olmak var yanii. Kimse kimseyi kandırmasın. Ayyy kolum öptu beni seviyor diye de triplere girermem.
Seks esnasındaki hiçbir hareket sevgiyi göstermez. Seks esnasında seni seviyorum canım gülüm deyip boşalır boşalmaz arkasını dönüp uyuyor ya da kalkıp giyiniyorsa sevgi falan yoktur.
Eğer erkek boşaldıktan sonra da hala kadını okşayıp seviyor saçlarını okşayıp kadını göğsünde yatırıyorsa ve dudaklarımız dan öpüyorsa seviyor ya da en azından hoşlanıyor demektir. Sevmeyen erkek boşaldıktan sonra bir an önce giyinip kaçmaya kalkar genelde.
ben duygusuz seks yapmam. Yapıyorsam sevdiğim adamladır ve ondanda sevgi beklerim. Seks sonrası uyuyorsa ya da ilgi odağı değişiyorsa bir daha seks yapacağımızın garantisini veremem.
Bir insana yemeği yerken doydun mu diye sorulmaz yedikten sonra belli olur. Seks esnasında da sevginin göstergesini aramam. Seksten sonra ki davranışlarndan konuşmalarından belli olur..
Seviştiğim için sevgi gösterisi yapmam. Sevmediğimle zaten sevişmem. Oralsa oral analsa anal mastsa mast yapip keyfini hos edip sarilip yatarım o uyanmadan da kalkarım izlerim öperim gerekirse bir daha mikerim işte böyle seviyorum
En İyi Cevaplar