Cinsel Yaşam Hayat yaşam sizce cinsellik üzerine mi kuruludur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Herkes rahat seks yapmak için çalışır Hayat yaşam sizce cinsellik üzerine mi kuruludur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir yaşam döngüsü bu, herkes ihtiyaçlarına yanıt bulmaya çalışır ve bunun için nucadele eder. Gerisi sadece detaydır. 1 0 Yorumla
cv_bbcn_abdullah71 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet cinsellik genel zevk kavramlarının birinci sırasında yer aldığı için malesefki 😌 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaşam döngüsü diye adlandırılabilir bu yüzden de mücadele etmesi gerek. Hal böyle olunca da cinsellik üzerine kurulu hale gelir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet bunu söyleyince abaza diyolar halbuki öyle bişey hayatın temeli döngüsü bu teşekkür ederim anladığınız için 🙏 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sapıklar için o oural 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne alak Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Benim için üçüncü sırada falan veya dört 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Seks herkes için 2. sırada olmalı Yorumla Mitsuhide 1 yıl Yok daha öncelikli işlerim var seks zaten kolay sadece insanlar ve coğrafya bunu çok zorlaştırıyor öyle hayat üstüne kurulu falan değil Yorumla Soran 1 yıl Coğrafya açısından demedim beni anlamıyosun hayat zevkelerden ibarettir buda zevkler içerisinde seks ikinci sırada olması gerektiğini savunuyoruö Yorumla Mitsuhide 1 yıl Ben öyle düşünmüyorum yaşadım yaşıyorum çok zevkli bişey ama sadece düşük çaplı insanlar ve hayatı yaşamayı bilmeyen insanlar bence bu kadar anlam yükler bu duruma Yorumla Soran 1 yıl Bu pembe lafları kim kurdurtuyo size ya hayat zaten Para mutluluk sextir aw düşük çaplı ymış he aw Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. her konu sekse çıkıyor 0 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl sacma geldi ama saygı duyarim gorusune 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler kadınlar için para kazanır Yorumla 1war1yok 1 yıl yoo ben kendim ve ailem icin kazaniyorum Yorumla Soran 1 yıl Sonra aile kurcan Yorumla 1war1yok 1 yıl aile kurmadığım nerden biliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Şimdi ailen için çalışmıyor musun Yorumla 1war1yok 1 yıl kendim ve ailem icin Yorumla Soran 1 yıl Ailen karın çocuğun değil mi ee benim dediğimde bu ya Yorumla 1war1yok 1 yıl hayır evli değilim Yorumla Soran 1 yıl Ee niye onu diyon Yorumla 1war1yok 1 yıl anne baba aile degilmi Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet yaşam bundan ibaret Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Size göre öyle Yorumla Soran 1 yıl Değil erkekler kadınlar için çalışır sonra aile kurulur sonra ürer Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Evlenmek zorunda değilsin ki Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Erkekler neden kadınlar için çalışsın kadın çalışamaz diye bir kural mı var Yorumla Soran 1 yıl Feminizm beyni dondurur takıldığın yere bak ahahah Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Yani takılmadım da Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Saçma geldi söylediğin Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Burak0234 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ne alaka ya 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Büyüyünce anlarsın Yorumla Burak0234 1 yıl Sen kaç yaşındasın kardeşim Yorumla Soran 1 yıl 19. Yorumla Burak0234 1 yıl Ben mi büyüyünce anlarım sen mi 😃😃 Yorumla Soran 1 yıl Sen Yorumla Burak0234 1 yıl 19 yaşındasn bana mı öğreteceksin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Burak0234 1 yıl Git önce kendin öğren ya da gel sana öğretim Yorumla Soran 1 yıl Öğret Yorumla Burak0234 1 yıl Gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir yaşam döngüsü bu, herkes ihtiyaçlarına yanıt bulmaya çalışır ve bunun için nucadele eder. Gerisi sadece detaydır.
Evet cinsellik genel zevk kavramlarının birinci sırasında yer aldığı için malesefki 😌
Yaşam döngüsü diye adlandırılabilir bu yüzden de mücadele etmesi gerek. Hal böyle olunca da cinsellik üzerine kurulu hale gelir
Evet bunu söyleyince abaza diyolar halbuki öyle bişey hayatın temeli döngüsü bu teşekkür ederim anladığınız için 🙏
Sapıklar için o oural
Ne alak
Benim için üçüncü sırada falan veya dört
Seks herkes için 2. sırada olmalı
Yok daha öncelikli işlerim var seks zaten kolay sadece insanlar ve coğrafya bunu çok zorlaştırıyor öyle hayat üstüne kurulu falan değil
Coğrafya açısından demedim beni anlamıyosun hayat zevkelerden ibarettir buda zevkler içerisinde seks ikinci sırada olması gerektiğini savunuyoruö
Ben öyle düşünmüyorum yaşadım yaşıyorum çok zevkli bişey ama sadece düşük çaplı insanlar ve hayatı yaşamayı bilmeyen insanlar bence bu kadar anlam yükler bu duruma
Bu pembe lafları kim kurdurtuyo size ya hayat zaten Para mutluluk sextir aw düşük çaplı ymış he aw
her konu sekse çıkıyor
sacma geldi ama saygı duyarim gorusune
Erkekler kadınlar için para kazanır
yoo ben kendim ve ailem icin kazaniyorum
Sonra aile kurcan
aile kurmadığım nerden biliyorsun
Şimdi ailen için çalışmıyor musun
kendim ve ailem icin
Ailen karın çocuğun değil mi ee benim dediğimde bu ya
hayır evli değilim
Ee niye onu diyon
anne baba aile degilmi