Cinsel yaşam temel ihtiyaç grubunda yer alır mantığıma göre tabi ki hayatta her şey seks değildir ve hayatımın bütünü haline getirmem %50-%50 olarak yorumluyorum.
Değil dinleme anlama ve özellikle ruhani bir yakınlık arıyorum. En azından ben kendim için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Daha bir sevgilim bile yokken bu şekilde olması imkansız. İleride de bu şekilde olmayacak. Seks hayatın içinde olması gereken bir şey fakat arka planda kalması daha doğru olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayata bakış açım yok
Hayır seks umurumda bile değil
Cinsel yaşam temel ihtiyaç grubunda yer alır mantığıma göre tabi ki hayatta her şey seks değildir ve hayatımın bütünü haline getirmem %50-%50 olarak yorumluyorum.
33 yaşıma kadar öyleydi, sonra uyandım.
Neden uyandin
Uzun hikaye.. 😃
Ne kadar uzun
Seks uzerine degil ama seksi sevip partnerim olmayinca zindan durumunda
Hayır ama cinselligi severim ve evlilikte cinsellikle ilgili merak ettiklerim. var
Tabii ki değil. Seks elbette önemli, ama onun için yaşamıyorum.
Değil dinleme anlama ve özellikle ruhani bir yakınlık arıyorum. En azından ben kendim için
Daha bir sevgilim bile yokken bu şekilde olması imkansız. İleride de bu şekilde olmayacak. Seks hayatın içinde olması gereken bir şey fakat arka planda kalması daha doğru olur.
Yok tabii ki ama oda önemli Bi faktör göz ardı edilmeyecek kadar
her şey sexs değil sexsten önemli öncelik li olan şeyler de var
Ne alaka her saniye seks mi yapilir és ev is arkadas gezme eglenme denen seyler de yapiliyor
hayır tabiikide şu sıralar kariyer
yoo çikolatalı pasta da var
hayır değil tabiki. başka bir sürü şey var
Hayır tabi önce okul sonra kariyer en son o iş
29 yaşına kadar oyleydim
hayır değil
Zaman zaman diyelimde abaza demesinler 🙂
Tamamen değil ama büyük çoğunluğu öyle
Sadece seks değil ama oran olarak yüksek
Hayır mültecilere vergi vermek üzerine
evet öyle
Hayır.