Yani nerde yaşadığın da önemli burada (muğla) sevgilim ve diğer kızlar baya açık giyiniyor bakan olmadığı için kimse rahatsız değil. Konya da bacağını açsan 100 kişi gelir öküz gibi bakar
gözüme bakıyor hep bi kere sadece gogsume bakarken gördüm
Cevap sahibi
1 yıl
Sen farkında değilken sana baktığı yer neresi
Soran
1 yıl
Valla göğsüne baktığını gördüm tek
Cevap sahibi
1 yıl
Arzulayabilir ama sanırım sen ileri gitmeden yüzeysel şeyler yaşamak isteyen bir kız gibisin sanki
Soran
1 yıl
Nerden anladın?
Cevap sahibi
1 yıl
Hissettim arzularının neler olduğunu yer uygun olsaydı yazardım hatta bazı şeyleri uygun bulmasanda nasıl bir erkek ile neler yaşamak isterdin gibi şeyleri de
Soran
1 yıl
Söyle
Cevap sahibi
1 yıl
Cidden senin arzuların yüzeysel zevkler ve sana sıradan biri arzularını yaşatamaz utangaç bir kız gibisin ama açıkça bazı şeyleri yazamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
anlayabilirsiniz evet
Nasıl
Çok zor değil, erkekler iradesizdir kolay belli ederler
Bakışlarından sözlerinden davranışlarından anlarsın.
Kalkıyor mu seni görünce
Bakmıyorum öyle
Bakınca anlarsın
Ya şöyle çocuğun çok belli olmuyor zayıf olduğu için
Zayıflıkla alakası yok
E belli olmuyor ama onunki o kadar ya da ben anlamıyorum
Detay girmiyim burdan neyse
Yazsam
Yz..
Kabarikligi goruyosan devam et
Ya öyle bakmam ki
Neden
Öyle bi bakarki anlarsın
Bazıları iyi gizliyor ama
O zaman anlayamazsın zaten güzelsem ve açık giyiniyorsan çoğü erkek arzular seni
Yani şöyle ortalama üstü guzellikteyim aşırı açık olmasa da belli derecede giyiniyorum
O ne demek mini şort falan giyer misin?
Yok elbiseli falan var fotolarım ama çok öyle şortlu yok tatil zamanında kalan var
Yani nerde yaşadığın da önemli burada (muğla) sevgilim ve diğer kızlar baya açık giyiniyor bakan olmadığı için kimse rahatsız değil. Konya da bacağını açsan 100 kişi gelir öküz gibi bakar
Bakışlarına dikkat et özellikle nereye baktığına
gözüme bakıyor hep bi kere sadece gogsume bakarken gördüm
Sen farkında değilken sana baktığı yer neresi
Valla göğsüne baktığını gördüm tek
Arzulayabilir ama sanırım sen ileri gitmeden yüzeysel şeyler yaşamak isteyen bir kız gibisin sanki
Nerden anladın?
Hissettim arzularının neler olduğunu yer uygun olsaydı yazardım hatta bazı şeyleri uygun bulmasanda nasıl bir erkek ile neler yaşamak isterdin gibi şeyleri de
Söyle
Cidden senin arzuların yüzeysel zevkler ve sana sıradan biri arzularını yaşatamaz utangaç bir kız gibisin ama açıkça bazı şeyleri yazamam
Tamam aç hesabı yazim
Çıktım
Çok basit bir yolu var
Ney
burada yazamam
anlarsın