Cinsel Yaşam Bir erkeğin beni arzuladığını nasıl anlarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bakışları falan ele verir mi Bir erkeğin beni arzuladığını nasıl anlarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. göz bebekleri senle konuşurken ya da bakışırken büyüyorsa arzuluyordur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oluyo bu ama aşık mıdır peki Yorumla raif1923 +1 yıl genelde arzudur aşk daha değişik aşk olmaı için yanaklarının ya da alnının hafif kızarması ve ya pembeleş mesi gerekir ayrıca kan akışı hızlanır bu kan akışının hızını yüzünün hafifçe şişmesinden anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Hm biyle bi durum görmedim Yorumla raif1923 +1 yıl o zaman sadece arzudur Yorumla Soran +1 yıl Olabilir.. Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Elbette bakışlar sana ve fiziğine yoğunlaşırsa anlarsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli bana bakıyor fiziğime baktini bi kaç kez gördüm Yorumla Arifde38 +1 yıl O zaman sana ilgisi var Yorumla Soran +1 yıl Ama neden söylemiyor hep benle uğraşıyor Yorumla Arifde38 +1 yıl Çekiniyor muhtemelen Yorumla
RainbowRebelRose Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Erkek zaten ilkel bir canlı, her türlü salyası.. vb anlarsın. 😂#RainbowRebelRose 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle de seviyo mu arzuluyo mu emin değilim Yorumla RainbowRebelRose +1 yıl Sevişince bir daha aramazsa emin olursun. Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İlk bakışları, sonra temas kurma çabaları 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bunlar oluyo valla Yorumla naloxann +1 yıl Oluyorsa bunlar, senin tepkilerine göre devamını getirecektir Yorumla Soran +1 yıl Ben yüz de veriyorum ama olamadık halen Yorumla naloxann +1 yıl Nasıl yüz veriyorsun, neler yaşanıyor, aynı işyerinde misiniz Yorumla Soran +1 yıl Yok aynı okuldayız sevdiğini belli ediyorum Yorumla naloxann +1 yıl O zaman biraz yavaş işliyor karşıdakinin algıları, ya da çekiniyor Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama arada ilgisini belli eder Yorumla naloxann +1 yıl İlgisini belli ediyor ama adım atmıyor işte, Yorumla Soran +1 yıl Evet ben adım atmasını istiyorum Yorumla naloxann +1 yıl Adım attıracak kadar cesaretli değil anlaşılan Yorumla Soran +1 yıl Ya olaylar çok uzun anlatmamı istersen anlatirim Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Seninle konuşurken donuyorsa arzuluyordur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet oluyo yüzüme kitleniyo konusmasak bile izliyor beni Yorumla
Borsakaplani5131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Tabiki yer gibi bakar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bana öyle bakıyor aşırı uzun saniyeler bakiyo 20/30 sn seviyor mu anlamadım Yorumla Borsakaplani5131 +1 yıl Seviyor ve arzuluyor sende bak Yorumla Soran +1 yıl Bana bizden olmaz falan dedi sevdiğine emin miyiz Yorumla Borsakaplani5131 +1 yıl Bence ışık bekliyor senden Yorumla Soran +1 yıl Nasill bir ışık Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hissettirebilit 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilgi ekranına hata kodu çıkıyor 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burnuna dokun 0 0 Yorumla
DeKoViL Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Bakışlar ve ilgisi belli edebilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok bakıyor bana ve uğraşıyor Yorumla DeKoViL +1 yıl Demekki var bir şeyler Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belli eder 0 0 Yorumla
eeffssuunn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Güzelsen arzular 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Güzelim kendisi de söyledi güzel buldunu ama aşık olmasını da istiyorjm Yorumla eeffssuunn +1 yıl Verirsen aşık olur Yorumla Soran +1 yıl Öyle bişey yapmam Yorumla eeffssuunn +1 yıl Sen vermezsen başkası verir Yorumla Soran +1 yıl Sevgi bu değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
göz bebekleri senle konuşurken ya da bakışırken büyüyorsa arzuluyordur
Oluyo bu ama aşık mıdır peki
genelde arzudur aşk daha değişik aşk olmaı için yanaklarının ya da alnının hafif kızarması ve ya pembeleş mesi gerekir ayrıca kan akışı hızlanır bu kan akışının hızını yüzünün hafifçe şişmesinden anlarsın
Hm biyle bi durum görmedim
o zaman sadece arzudur
Olabilir..
Elbette bakışlar sana ve fiziğine yoğunlaşırsa anlarsın
Sürekli bana bakıyor fiziğime baktini bi kaç kez gördüm
O zaman sana ilgisi var
Ama neden söylemiyor hep benle uğraşıyor
Çekiniyor muhtemelen
Erkek zaten ilkel bir canlı, her türlü salyası.. vb anlarsın. 😂
#RainbowRebelRose
Öyle de seviyo mu arzuluyo mu emin değilim
Sevişince bir daha aramazsa emin olursun.
İlk bakışları, sonra temas kurma çabaları
Bunlar oluyo valla
Oluyorsa bunlar, senin tepkilerine göre devamını getirecektir
Ben yüz de veriyorum ama olamadık halen
Nasıl yüz veriyorsun, neler yaşanıyor, aynı işyerinde misiniz
Yok aynı okuldayız sevdiğini belli ediyorum
O zaman biraz yavaş işliyor karşıdakinin algıları, ya da çekiniyor
Olabilir ama arada ilgisini belli eder
İlgisini belli ediyor ama adım atmıyor işte,
Evet ben adım atmasını istiyorum
Adım attıracak kadar cesaretli değil anlaşılan
Ya olaylar çok uzun anlatmamı istersen anlatirim
Seninle konuşurken donuyorsa arzuluyordur.
Evet oluyo yüzüme kitleniyo konusmasak bile izliyor beni
Tabiki yer gibi bakar
Bana öyle bakıyor aşırı uzun saniyeler bakiyo 20/30 sn seviyor mu anlamadım
Seviyor ve arzuluyor sende bak
Bana bizden olmaz falan dedi sevdiğine emin miyiz
Bence ışık bekliyor senden
Nasill bir ışık
Hissettirebilit
Kesınlıkle evet tabıkı
Bilgi ekranına hata kodu çıkıyor
Burnuna dokun
Bakışlar ve ilgisi belli edebilir