Karımdan inanılmaz soğudum. Boşanmak istemiyorum onu eskisi gibi alımlı seksi hale nasıl getirebilirim?

Severek evlendim ama özellikle çocuğumuz olduktan sonra bana çok düştü ve bu beni soğutuyor ona olan ilgim bitti dibi görüyor artık. İlk tanıştığımız zamanlar böyle bakımsız paspal değildi gezmeyi giyinmeyi sever çekici bir kadındı, onunla yıllarca yaşamak istedim ama büyü bozuldu sanki, eve gelince direk bebeğimi alıyorum karımı öpmek bile gelmiyor içimden niye böyle oldu lütfen biri açıklasın. daha evliliğimizin 2. senesi ben bu kadınla bir ömür böyle mi yaşayacağım? Bana soru sordukça konuştukça cevap veresim gelmiyor , kokusundan kendisinden tiksiniyorum, kaç kere yakınlaşmaya çalıştı yorgunum diyerek savdım, artık o da şüphelenmeye başladı, ama ben soğudukça daha da üstüme düşüyor, o üstüme düştükçe ben soğuyorum. Erkekliğimi sorgulamaya başlamıştım ama yakın arkadaşıyla da birlikte oldum hiç de problem yoktu. demek ki sorun bende değilmiş ondaymış. Karımla boşanmak istemiyorum onu eskisi gibi alımlı seksi hale nasıl getirebilirim lütfen akıl verin?

Karımdan inanılmaz soğudum. Boşanmak istemiyorum onu eskisi gibi alımlı seksi hale nasıl getirebilirim?